Charvel / Jackson Başlığı

İşte ağır olunca kötü oluyor.Aslında ünlü baba gitaristlerin çoğu hafif gitar kulanmayı seviyor.Daha rahat oluyor.Şimdi diceksin ben baba gitarist değilmiyim:).Yok yok lafım sana değil de ne bilim boynum ağrıyor bendede jackson var eski fender tipi Amerikan.jackson/charvel.Tremmolosu zaten kahler.Nostaljik jackson övmek gibi olacak ama :) üretmiyor amerika artık bu modeli.Ve çok ağır.Ağır diyince aklıma geldi valla mesleki hastalık gibi oldu.Habire boyun ağrısı çekiyoruz:)


Alışınca gerçi sorun olmuyorda baya ağır ömrümü yedi gevur ölüsü gibi ağır :)
 
Hımm yanlış yazmışım.Evet kahler.Acele yazınca...Üretiyormu bilmiyorum açıkçası.?

Senden duydum.Üretmiyor diye duymuşştum bende.

Charvel adı altında piyasaya sürmüyor.Özlelikle taksimmde bi tane bile göremesisn zaten.Amerikada da üretiliyorsa belki çok özel üretimdir.S

Ama merak ettim bi link atta göriyim .üretiyorsa bi okurum bilgim olsun.

Neyse hala üretiyor bilgisi için sağol.Varsa bi site yollarsan sevinirim linki.
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
http://www.charvel.com/models/standard/sandimas.php

Nortın eğer bahsettiğin buysa ben bunların San Dimas olduğunu sanmıyorum, San Dimas'taki fabrika ya da atölye kapatıldı diye biliyorum ben :)

Black_knight gitarının resimleri var mı?



Valla bende charvel üretmiyor öle biliyorum.Zatewn charvel/jackson eski üretimler öleymiş eskiden. Neyse bende bilmiyorum:



Resimleri de webcamden çektim idare eder umarım:)







Burad şey yazıyor gitarın arkası gövde kısmının ortasında: Charvel 237037- model numarısı sanırım bu.Yada seri üretim numarası öle bi şey.

P.O.bOX 2344 fORTH NORTH TX76113/USA bu da üretildiği yer sanırım.Üzerine yazmış adres vermiş keretalar bi de uatnmadan:)





















 
Black_knight, sadece san dimas plate'lerinde adres oluyor... :)

Gitarın gerçekten güzel görünüyor yalnız pickguard biraz garip geldi bana, sanki sonradan takılmış ya da sonradan birileri modifiye etmeye çalışmış gibi :)

Bir de manyetikleri ne? Sonradan değiştirdin galiba onları da?
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
Black_knight, sadece san dimas plate'lerinde adres oluyor... :)

Gitarın gerçekten güzel görünüyor yalnız pickguard biraz garip geldi bana, sanki sonradan takılmış ya da sonradan birileri modifiye etmeye çalışmış gibi :)

Bir de manyetikleri ne? Sonradan değiştirdin galiba onları da?

Teşekkürler Dave mustaine.

Biliyorum böle resimlerle biraz şey gibi oldu gösteriş gibi oldu göster amcAna .ini gibi:)
Hocam bunu ben Amerikadan aldım. Amcam orada kendisi.Manyetikleri kendinin zaten orjinal hatta bunu baktırdım taksimde müzik mağzalarında adamlar hasta oldu.Gitarı gören geliyodu:) Müzik mağzalarıda Gitarın manyetiklerinin orjinal olduğunu sölediler.Zaten tonundan belli ediyor..Professionelden Amerikada yaşayan amcam vasıtasıyla aldım bunu.Ama herif çok hor kullanmış bunu.Manyetikleri kendinin.Herşeyi .tremolodusuda kahler.Ağacı zaten çok ağır.Orjinal yalnız gitarın bakıma ihtityacı var.Gitarı ikinci el almıştım.800 dolara.Yalnız bilmiyorum tabi aldığımda fretleri erimemişti ben ertittim biraz. Bakıma sokmam lazım bunu araverdim çalmaya biraz.Pickguardı pis abi:) yani vidalar bile paslanmış :) am aolsun biraz oksitlendi onları değiştiririz:)
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
...jdr-94 alabilirsin tam olarak o fiyata bulabilir misin bilmiyorum ama. Ayıca başka performerlar da alabilirsin, ama ben olsam ben de jdr-94 veya ps-4ü tercih ederdim :)

jdr mi daha ii, ps4 mü, ikisinden birini alacam, ama sıfır cort mu alsam die düşünmeden de edemiorum, kafam çok karışık, ikinci el ps4 mü, sıfır cort kx5 mi alayım?? gönlüm jacksondan yana gerçi..
 
Cort'a verdiğin paraya yazık olur. Cort satın almak Hayatımda yaptığım tek hata diyebilirim.Mümkünse tüm modellerinden uzak durulması lazım , üzerindeki fiyatı bile hak etmiyor.ps4 veya jdr-94 almayı düşünüyorsan corta para verilmez bence..ps4'ler 2000 den beri üretilmiyor zannedersem jdr 94 ps4 e gore daha eski bir alet , daha fazla yıpranmış olabilir ps4e gore , ama taş gibi gitar .(nasıl kullanıldıysa tabi , kullanıma bağlı aslında). Al bi tane jackson pişman olmassın , cort neymiş yaw allah allah :D :LOL: aldım jackson hiçde pişman değilim 8) jdr veya ps4 bulduysan alma cort filan
 
Sağolun arkadaşlar, bu yorumlardan sonra jacksondan başka bişey almam :)

jdr bulursam jdr yok bulamassam ps4 alıp aranıza katılacam :)
 
arkadaşlar selam,

ben de jackson sevdalısı bir insan olaraktan kısa vadede satma/büyük modifikasyonlara ihtiyaç duydurmayacak bir gitar arıyorum. bütçem taş çatlasa 1000 ytl. tarz olarak metal ve hard rock diyebilirim. gitarda h-h olması güzel olur bu açıdan. esasında burdaki yorumları okumadan önce js serisi yeter bana diyodum fakat pek de iyi yorumlar görmediğimden vazgeçtim. bu bütçeyle biraz indirim olursa mg serisi alabilirim sanırım bi de 2006 çıkışlılarda emg81/85 olacağı haberi çok mutlu etti beni. ama merak ettiğim ankarada bu 2006 çıkışlı emg li mg serisi gören varmı?

ben gitara başlayalı baya oldu, bu dönem içerisinde müzik aleti piyasasıyla çok bağlantım olmadı fakat çoğunun son derece çakal olduğunu biliyorum. bu açıdan ankarada beni jackson gitarlar için yönlendireceğiniz nereler var memnuniyetle alışveriş yapabildiğiniz?

çok şey sordum biliyorum ama son olarak şunu sorucam yukarıda yazdığım bütçe ve özelliklerle yeni bir jackson almam(floyd roselu olsa hoş olur) mümkün müdür? yoksa bu sevdadan vazgeç diğer markalara bakıver mi dersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar..
 
firfir demiş ki:
2006 çıkışlılarda emg81/85 olacağı haberi çok mutlu etti beni. ama merak ettiğim ankarada bu 2006 çıkışlı emg li mg serisi gören varmı?

2006 çıkışlı jacksonlar henüz amerikada bile piyasaya sürülmedi, bildiğim kadarıyla şubat sonu ya da mart başını bulacakmış gelmesi, buraya da tahminen 2010'da fln gelir herhalde :LOL:

firfir demiş ki:
çok şey sordum biliyorum ama son olarak şunu sorucam yukarıda yazdığım bütçe ve özelliklerle yeni bir jackson almam(floyd roselu olsa hoş olur) mümkün müdür? yoksa bu sevdadan vazgeç diğer markalara bakıver mi dersiniz. fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar..

Bence Türkiye'den sıfır bir Jackson alma, çok pahalı. Alım-satım bölümüne bakıp 2. el birşeyler almaya çalış ya da Umut(celephais) ile temasa geç, o sana yardımcı olur :)

Kolay gelsin...
 
Gitar hakkında herşey konusunda da sordum ama sonradan oraya pek cevap gelmeyeceği,gelse de karambole gideceğini düşünerek bi de işin ana topicine atayım dedim mesajı :p

jackson warrior xt'nin fiyatını bilen var mı? Türkiye'de tabii :)
İstanbul'da GÜVENİLİR Jackson satan neresi var? Laylaylom hakkındaki söylentiler sadece js30 gibi gitarlar için mi geçerlidir? kısaca bu gitarı almak hakkında neler söyleyebilirsiniz :D
 
Geri
Üst