Charvel / Jackson Başlığı

Dave dostum öncelikle modluğun hayırlı uğurlu olsun.

Evet benim de huyumdur, yeni aldığım herşeyi köpek gibi koklarım :). Favori kokumsa Klasik gitarımın kokusu. Koklayınca kendimi oda orkestrası üyesi entel çalgıcı gibi hissediyorum.

Senin için gitarı tekrar kokladım. hafif ağaç ve kimyasal madde kokusu var, yani ikisinin karışımı. Fresh bi koku diyebilirim parfümlerdeki sınıflandırmaya göre. mesela klasik gitarımın hafif şekerli bir kokusu vardır. Ama bir heavy metal gitarı nasıl kokmalıysa öyle kokuyor. Sert bi koku hafiften.

Ayrıca yeni kitap ve ucu yeni açılmış kurşun kalem kokusuna da bayılırım.:)
 
Teşekkürler abi, hem modluk konusunda hem de kokladığın için :D

Benim gitarımın bahsettiğin klasik gitarın gibi şekerli bir kokusu vardı, bayan parfümü gibi yani (biliyorum bunu söylememem lazımdı :mrgreen: ) Çoğunluk case'den kaynaklandığını söylüyor ama hala tam kaynağını bulabilmiş değilim. Bulabilirsem gerekirse sıfır case bile alabilirim o koku için :mrgreen:
 
ulan hepiniz sapıksınız be yemin ederim...ucu yeni açılmış kalemmiş gitar case iymiş...(bende ayaktan yeni çıkan çorap koklamayı severim bu arada...)

berkay bu arada bi gitar hakkında yardımın lazım bu işten en iyi sen anlarsın...js10 diye bi gitar var hurda durumda arkadaşta 100ytl istedi verilebilir mi???yani değermi bu paraya...pot yok switch yok manyetikleri normalde 3 single olması gerekirken 2 hum.a çevrilmiş.sap tunerların ordan bi yerden kırılmış sonra yapıştırılmış...boya kazınmış berbat bi boya atılmış arkadaki yaylay ölmüş...
işte böyle bi alet ne dersin değer mi bu alete???
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
Yeni Jacksonların kokusu efsanedir ve nereden kaynaklandığı tartışılır sürekli. Bir koklasan da bize söylesen süper olur hehe. Benim 2. el aldığım bir gitarım inanılmaz güzel kokuyordu, bir süre sonra o koku kayboldu. Tekrar öyle koksun isterim, gitarı elime aldığımda çalmadan önce bir süre kokluyordum :mrgreen:

gerçekten var böyle bir şey.
 
Ben de özendim ben de koyacağım resmini :p Gerçi yeni almadım ama olsun :) ..
ceksordekemegesg4.jpg
 
Kont_De_La_Fere demiş ki:
Çok güzel gitar. Bence bunu bile bulduğuna şükretmelisin ama hakkını aramaktan vazgeçme derim. Aktif manyetiklerin fiyat farkını isteyebilirsin örneğin. Güle güle kullan.

Teşekkürler kontum, gözümden kaçmış mesajın. daha güzeli senin olur inşallah. bana yeni partide gelecek yeni model dkmg ile değiştireceklerini söylediler bu olursa değişime gerek kalmaz. Yeni partiden çıkmadı durumu olursa dediğini yaparım büyük ihtimalle.
 
Geri
Üst