Charvel / Jackson Başlığı

Abi önemsiz mi ne demek ya. Bi kere köprüsü de az da olsa farklı 2006 modellerin... Bence çok önemli bişey bu, abartı önemli bişey.

Durum da çok basit, eğer sen onlardan istediğin şeyi almadıysan onlar neden senden istedikleri parayı alsınlar???
 
Hayırlı olsun, geçmiş olsun... Derhal iade et eğer pişmansan... En azından arkadaşların dediği gibi hakkını iste...

Otomobil alırken sıfır alınacağı zaman son model teslim edildiğini, eski yıldan kalanların ucuz satıldığını falan belirt... Ödediğin paranın hakkını kuruşu kuruşuna al...
 
bence hiç alete dokunma sana geldiği sekilde case ine koy ve git hakkını ara.gelistirilmis kopru ve aktif manyetikler kücümsenicek eksiklikler değil.bunun yanında yıldan yıla değisicek olan işcilik ve fiyat farkı cabası.
 
berkayım hayırlı olsun da forumda anında terör estirmişsin yav...

kabak sana da geçmiş olsun demekten başka bişey bulamıyorum...bence hemen gidip değiştir gitarı...
 
Neyse biraz daha koyayım bari... sıcak sıcak DKMG :)

Ayrıyetten yavaş yavaş alışmaya ve sevmeye başladım bu gitarı. Çok rahat klavyesi var gofret gibi :)... Tonu da çok güzel.. hiç bu kadar karanlık bir E powerchord basmamıştım. Clean tonu biraz kirli sanki o da emg-hzlerden sanırım ayrıca henüz amfiye takamadım, bunlar bilgisayardan çıkan sese göre yorumlarım.

Ayrıca sağolsun LLL'da gereken ilgiyi gösterdi, rahatım artık canımı sıkan konularda.


newdkmg4qc9.jpg


newdkmg5iv6.jpg


newdkmg6tx9.jpg


newdkmg7ab8.jpg
 
Sorunları hallettiğinize sevindim. LayLayLom ile ilgili konuların gerekli saygı sınırları içerisinde burda konuşulmasında bir sakında yok. Sonuçta adamlar Jackson bayisi ve bu da Jackson başlığı :)

KabaK bu arada gitarının sapının ağacını çok beğendim çok güzel bir maple'a benziyor..

Sormak istediğim çok saçma bir soru var. Gitarın güzel kokuyor mu? :mrgreen:
Yeni Jacksonların kokusu efsanedir ve nereden kaynaklandığı tartışılır sürekli. Bir koklasan da bize söylesen süper olur hehe. Benim 2. el aldığım bir gitarım inanılmaz güzel kokuyordu, bir süre sonra o koku kayboldu. Tekrar öyle koksun isterim, gitarı elime aldığımda çalmadan önce bir süre kokluyordum :mrgreen:
 
Geri
Üst