Charvel / Jackson Başlığı

masterofpuppetsasd demiş ki:
400306sl7.jpg


dayanamadım :) oyle güzelki :(

Bunun üzerine bu gider :

KV2dem.jpg


Özdem model oldu sağolsun. Yemek üzereydi zor kurtardım gitarımı. ;)
 
Yok kardeş toz değil o. Jacks ve on iki ayrı pearl inlay parçaları. Jackson hep öyle yapar iki parça olarak. O yüzden ışık yansıması farklı oluyor. Toz değil de bazen ter kir kalıyor haliyle. Temislemesi de keyifli oluyor. Hepinize nasip olsun öyle gitar, yeter ki çalın kullanın gitarı... GİTARIN HAKKINI VERİİİİİNN!!! :p
 
Evet ben de sevmedim. Jackson'ın prestijini zedeleyen bir reklam bence. Jenna'yı insan olarak severim o ayrı :) ama illa biri kullanılacaksa bu bir müzisyen olmalıydı. Bu ciddiyetsiz olmuş biraz. Ama Amerikalı bakış açısı farklı olabilir, Jackson onlar için Harley Davidson kültürünün benzeri bir yere sahip. Bu açıdan bakınca çok ters değil ama yine de biraz ciddiyetsiz kalmış.
 
Yok yahu niye ciddiyetsiz olsun.Adamlar o gitarları sert(ciddi anlamda kodumu oturtan soyundan :LOL: ) metalci , metal müzikten sonra hayatlarının anlamı bira+ fındık-fıstık :p ve kucak dansı olan adamlar için yapıyorlar. :) Bu açıdan bana pek ters gelmiyor.Bizdeki metalciler gibi mülayim insanlardan oluşan topluluklar değil. :LOL:

Ek olarak: Yukarıdaki bir yazıya itafen, şahsen ben öyle bir sanat şaheserini(sayısal rüyasına yatam en iyisi bu gece) alsam boynumdan hayatta çıkarmam.Arada bi severim koklarım.Bizim ilişkimiz hiç bitmiycek derim.Yanlış anlaşılmasın gitarı kastediyorum. :LOL:
 
ZebulaH demiş ki:
Yok yahu niye ciddiyetsiz olsun.Adamlar o gitarları sert(ciddi anlamda kodumu oturtan soyundan :LOL: ) metalci , metal müzikten sonra hayatlarının anlamı bira+ fındık-fıstık :p ve kucak dansı olan adamlar için yapıyorlar. :) Bu açıdan bana pek ters gelmiyor.Bizdeki metalciler gibi mülayim insanlardan oluşan topluluklar değil. :LOL:


Son zamanlar için düşünürsek maalesef( :) ) haklısın.Fender kendine rakip olmasın diye Jackson'ı "metalci" gitarı haline getirdi iyice.Böyle olmamalı aslında.Yani çıkıp da KE2'yle blues çalmanızı engelleyen hiçbirşey yok ama sırf imajdan dolayı insanlar "metalci gitarı bu bununla çalınmaz "diyor şu anda.Ben memnun değilim bu durumdan.
 
aslında şu an web site biraz toplandı gibi,eskiden saçma sapan kuru kafalar,kanlı vücutlar,ölüler fln karşlılıyordu insanları jacksonguitars.com'da

sanki bir tek bilek metalciler ve gore grindcılar jackson kullanırmış gibi
 
halilpazarlama demiş ki:
chris oliva (savatage) kullandığı charvellin modelini bilen biri varmı.beyaz olan.



Bunu yapacağımı sanırım herkes biliyordu.Neyse ben yapıyorum yine de :D



Chris demen de elbette doğru.Ancak sahne ismi olarak "Criss" Oliva diye geçerdi o adamın adı :)



Bu arada internette o gitarın kesin modeliyle ilgili birşey yazmıyor.O dönemlerde kesin model isimleri yoktu zaten bildiğim kadarıyla.Reverse headstock bir strat diyebiliriz yani ona kısaca.Bu arada o gitarı karısı boyamış beyaza.
 
secks demiş ki:
Norton_Antor demiş ki:
...Yani çıkıp da KE2'yle blues çalmanızı engelleyen hiçbirşey yok ama sırf imajdan dolayı insanlar "metalci gitarı bu bununla çalınmaz "diyor şu anda.Ben memnun değilim bu durumdan.

ke çok güzel strat tonları veriyor diyorum kimse inanmıyor (duyana kadar) ;)


Herhangi bir,split coil özelliği olan alder gitar kadar verebilmeli o tonu zaten.insanlar bunu anlamakmakta direnince sinirleniyorum ben de.hulk'a dönüşüyorum sonra ben de :D
 
ke ler o govdeleri sayesinde herhangi bir split coil ozelliği olan alder govdeli gitardan daha iyi veriyo o tonu.benim s.b. dreams kelly (eski emektar) bile acaip güzel cleanlere sahipti kendi capında.bi iki kayıt var onunla yapılan ve dinleyen insanları inandıramıyorum sb dreams olduğuna.kelly kasanın kerameti.
 
split coil ozelliği sonradan eklenebilen bişey mi? her manyetiğe olur mu?-tb6 ve sh2n olcak bikaç gün icinde- benim ke3 e olur mu? tek vol potu var. gaza geldim yorumlardan:)
 
Geri
Üst