Demir Demirkan

Demir şu an bodrumda tatilde.
9 şarkı hazır.
Dönüşte kalanlarıda tamamlayıp albümü çıkarıcak.
Ocak sonu gibi düşünüyor.
Çok sert bi albüm bizleri bekliyor.
Hazır olun ve sıkı durun ;)
 
perşembe günü saat 15:00-16:00 arası Demir Demirkan 'kahpe' canlı performansıyla müzik hattında olacak.

Demirin dönmesini bekliyoruz.kalan parçaları da tamamlayınca,Ocak ayının en geç sonuna doğru yeni solo albüm poiyasada.
 
ben de 4gözle beklemeye başladım sert olması ii haber tabii çünkü gün geçtikçe dd daha sert müzik yapıo ve gün geçtikçe daa da çok hoşuma gidio dd şarkıları ama sert olmasa da dd olması yeter
 
darkcım tamamen müzik şirketiyle ilgili,piyasaya yanik düşmeyecek bir ortamla alakalı.demir demirkan da maddi yönden çok iyi bir durumda,kendi müzik şlirketi var.adamın satsın - satmasın kaygısı yok.bu nedenler tarzı tam istediği gibi artık.son balans konserinde dünyanın yollarını çaldıktan sonra en yavaşı bu artık dedi düşün yani ;)
 
Demir'in yeni albüm konserlerinden sonra cem köksal ile, yaptıkları 'taviz yok' konserlerinden de yapmayı düşünüyolarmış. Tabii bu konsere hangi anfi hangi ortam hangi kulak dayanır bilemiyorum :twisted:


 
perşembe günü saat:20:30-22:00 arasında yayın var radyomuzda duyrulur..

demir abi yarın bodrumdan ege kıyılarını gezmek üzere hareket ediyor.1 aylık bir gezi sonunda tekrar bodruma dönüp oradan albüm kayıtları için istanbula dönüş yapacak.
 
Sağolasın ;)
Sadece tatil amaçlı değil biraz da iş amaçlı...
Aslında bende biran önce dönmesini bekliyorum.Orada olunca sanki albüm gecikecekmiş gibi bi his oluyo insanın içinde,çok enteresan.
 
Başlık temizlenmiştir. Lütfen mesajlarınızı kişisel atışmalar olmadan, hakaret edilmeden (kişi ve ya gruba karşı) ve sohbet odası kıvamın dönüştürmeden yollayınız.

Teşekkürler.
 
Geri
Üst