DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

Beyler konsere gelemedim ama iyi iş çıkarmışsınız tebrikler.. Umarım iyi çalışırsınız... Biziz shu an sizin için iyi mekan orda sahne deneyimi kazanabilirsiniz..

Doğancım konsere gelemedim malum vizeler fln çok pis koydu ya... Bi dahakine ordayız baba..

Stay Heavy :twisted:
 
ilk konseri atlattık ben adil'e çok teşekkür ediyorum ve tabi ki gökhan'a orkuna ve recep'e de.özellikle bizi yalnız bırakmayan o saate kadar bekleyip destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.
 
eet yaa bn onu solemeyi unuttum gercekten cok aksadi bilmedim nedenlerden dolayı :evil: :evil: ama gercekten cok guzel seyırcı vardı o saate kadar beklediler.. vee umrm eeelendırmısızdır!!!
 
evet, konserle ilgili konuşma sırası sanırım bende şimdi:)

öncelikle o saate kadar bekleyen herkese çok teşekkürler, sonuçta o kadar uzun süre beklediklerine değdiğini düşünüyorum;)

benim için konser oldukça eğlenceliydi, olmasını istediğim şekilde geçti diyebilirim ve iyi bi deneyim de oldu. Ah bi de bir amp kullanabilseydim konserde keşke... (benim açımdan tek önemli sorun buydu diyebilirim)

dinleyen ve beğenen herkese teşekkürler... tüm deepfocus'a ilerisi için başarılar.

Adil
 
bi ben yazmadım herhalde bi de ben yazıyım tam olsun konser gercekten guzeldi gitarımın teli koptu ole bi kotuluk vardı ama cabucak hallettik seyirci gerçekten guzeldi eger biz o kadar eğlendiysek gerçekten onların sayesindeydi umarım bizde bi nebze olsun onları eğlendirebilmişizdir

diğer konserlere daha farklı bi repertuar düsünüyoruz hem bizim hemde sizin daha cok eğlenebilicegi digerleride bu konser kadar guzel olur umarım adilede burdan cok tesekkürler
 
Beyler bi dahaki konser ne zaman insallah?Gerci cyprus tan gelmek biraz zor olucak ama tatile filan denk gelirse cok super olur o zaman gelisimiz garanti olur.......bu arada lepistes yilbasina yakin cyprus ta olacak sizinde bole planiniz var mi ankara disinda bi yerlerde konser gibi?Gelsenizde burda da cossak soleee bi:D
 
yaa sevinç yok buara yaa gitarst değiştirdik işte.. sımdı yeni sarkılara kasıoruzz ama bu cumartesi olma ihtimalı vardı gıtarst yetıstıremez dıee iptal oldu.. valla kııbrıs cok uzak yaa bilmiorum olmazz snrm!!! keske olsa .. hm lepistesi tanımıorum ama tanısırzz :) ama yılbasından once bi konser olabılır .. ole iştee!! gorusuzz tabii ankarada :):)
 
buarada yanlıs yazmısım yaa mert kusura bakmaa arkadslar yanlıs anlasılmasın : bizim gitarst fln degısmedı bn sevınc nasolsa senı tanımıoo dıee ole dedim!!! bizim gitarst her zaman mertti sadece konserlik degisti gitar halaa merttirr.. :)

saygılar.. ;)
 
evet arkadaslar kıbrısa gidioruz kumarhanede calıyoruz onumuzde kızlar soyunuyo millet blackjack, poker felan oynuyo bizde onları eğlendiriyoruz

yok daha neler ordanda ozzfest'e gidiyoruz calmaya

hayaller ne kadar guzel:)
 
kardişler biraz geç olcak ama gercekten iidiniz.ben bunnarı gokana da soledim.baya övgü aldınız.özellikle gokann :D nse bidahaki konserinizi iple çekiorum. gokancım şu rebeldeyi tekrar toplamayı halen dusunuomusun ?????
 
oo orkun bey.. valla tesk ederzz dusuncelerın için eet biraz gec oldu ama bizcede ii gecen bi konserdi!!! ayrc nie ozellikle gokan kardesım alala..:) :(

valla rebelde konusuna gelince bnm grüşüm: bnm o grupta istediim sarkılar hiç çalınmıodu:( (gerci cogunluk muse istesemde:) neyse bunlar oturulup konusulcak seyler burda olmazz!! gorusurzz .. adaş:)
 
aaa unutmadn yetiştirebilirsek daa doorusu gıtarst ayarlayabılırsek 17snde garage konserimiz oluck.. gelişmeler burdan..:) snrm gruplar: mars ruolette vee biz!!

saygılar.. ;)
 
geç oldu orkun gibi bende geç yazıyyorum bencede konseriniz iyiydi...
ufak tefek aksaklıklar olmasına ragmen jak'ın düşmesi bascının şarkının ortasında akor yapması davulcunun baget düşürmesi :) vokelinde bagzı yerlerde hatası vardı..
bunun dışında konser iyidi. insanların sizi dinledigini gördüm ama daha çok yolunuzun oldugu belli..
çalışmak adına:)
konserlerde başarılar...
 
garaj çok ii olur biran once bulun su gtaristi... :D orkun merak etme sende ovgu aldın... gokana ozel ovgu var ama.bizizde ki dj abi varya o demiş gokan için ii ritim atıo falan demiş :LOL: nse garaj işi olursa burdan olmasa bile bana bi msjcık atarsın.
 
yaa utku bişiler dedı ama onlar doru diilse bizim en yakın konser 17aralık garage.. yukardada yazıo ztn!!! orayada bklerzz tabikii..!!hzrlık yarın baslıoo .. yenı repertuar olmıcak tamamen ama 5sarkı degıstırdık .. cunku gıtarda gene problem yasıorzz hala solo gıtarstımız yok!!! bu konsere gene önceki konsere cıkan adil cıkıcak!!! aadil bizim knser gıtarsstii :) gökan ilk msjı duzeltte alta konser gıtar... tmm tmm sacmaladım!!! :):)
 
konser tarihimiz degısmıstır .. 24ARALIK @ garage!!!! simdilik cıkıcak kesın gruplardan GeSTaPo var!! diger gruplarda hbr verır umrzz!!! daa detay yok ama:) yakında.. :)
 
Geri
Üst