Abartı Ilanlar

Peki gitarın neden 9700 dolar olduğunu sorabilir miyim ?
Bu soru sayesinde açıklık getireyim, gerçek fiyatı tabi ki o değil, numaram ilanda mevcut düzgünce aranıp konuşulduğu zaman gerçek fiyatı öğrenebilir gitarı almaya karar veren kişi.
Bazı arkadaşlar reverb yada thomann fiyatından falan bahsediyor (herhangi bir ürün) gidip alma şansı olan için güzel ki ben gidip alabiliyorum.
Eski sahibi olan @UguRocK almak isterse (şahsen eski gitarlarımı geri satın almayı severim) ona vereceğim fiyat farklı olur, arkadaşıma farklı olur ki tanımadığım birine reverb te olan fiyatın en yükseğini baz alıp 800usd daha eklerim. 3900usd ye alacak arkadaşa hayırlı olur. Fiyatın az yada çok olduğu kişiseldir
 
Simdi forumdansin diye bu ilana (fiyata) abarti denmesin mi? Zaten bu baslik biraz da bunun goygoyunun yeri, takilmacalik. yoksa serbest piyassa ;)
Tum ilanlarda o zaman kisisel gerekceleri dinleyip buraya yazalim. Bu baslik da anlamini yitirsin.
Objektif; ya da genel gecer diyelim; piyasa degerlerine gore net abarti . Subjektif olarak 3 milyon dolar da YAZARSIN, kimsenin elini tutan yok.
 
Rize'de ticaret boyle mi yuruyor acaba? Ekmek liste fiyati 100 lira gidip konusunca 10 lira gibi
Laughing Out Loud Lol GIF by Minions
 
Bunlar sırf hanımla papaz olmamak için açılmış ilanlar amaç gitarın satılmaması.

Aaaaaa hiç gitar koleksiyonu yapar mıyım aşkım???? Bak ilana bile koydum, 3 vakte kalmaz satılır. 🤪
Benim valla var öyle iki ilanım... ama yine de bu kadar abartı değil... atıyorum ederi 17000 ama benim yazdığım 20000, arayana da pazarlık yapmıyorum diyorum oluyor bitiyor... böylece satılmıyor... heee koleksiyonu yapılacak elde tutup değerlenecek aletler mi? değil sadece kendim sevdiğim için... yazsam mı bir 3000-4000 USD.. konu olur muyum buraya...
 
Geri
Üst