İnsan (Rock)-izmir

esquedo demiş ki:
silmarillion, ne bi neden belitrmişsinn ve eleştriden uzak konuşmuşsun! bu nedir peki anlayamadım..!!!???(beğenmedimm falan filann vs..) beğenmiyorsan dinleme..!

ayrıca iki arkadaş için: mesajlarınızı değiştirmişsinizz, bizde görseydik!!! siz evinizdee mesajları yazarkenn grubum eskişehir yollarındaydı!!!!!

anlayamadıysan mesajı bir kaç kez daha oku..hatta ben sana yardımcı olayım..demişim ki:
''grubu dinledim ve beğenmedim..
yinede başarılar ve iyi şanslar ''
yani falan filan vs.. yazıcak kadar uzun bir açıklamam yok..beğenmiyorsam dinlerim ya da dinlemem seni alakadar etmez..sonuçta sen ne sanıyorsun bilmiyorum ama barda çalan bir grupsunuz ve ben oraya gelip bira içmesem sen orada çalamazsın..ekonomik bir olay bu yani..arz talep falan...o yüzden bu konuda bana fikir vermek yerine bence menejer olarak görevini yapmalısın ve sound için bir şeyler düşünmelisin..tabi istersen düşünme ve kendi grubunun dinleyicilerini azaltmak için çalış..çünkü eleştiri kavramlarımız uyuşmadığı gibi(yazdıklarından anladığım kadarıyla) menejerlik kavramlarımızda uyuşmuyo olabilir...
mesajlar değiştirilebiliyor..bunun özel sebepleri olabileceği gibi noktalama yanlışı yapıldığı için yada sadece zevk olsun diye bile değiştirilen mesajlar var ve bundan sonrada olacak..ben mesajımı zevk olsun diye değiştirdim..hatta keşke başka insanların mesajlarınıda değiştirebilsem diye düşündüm ondan sonra...bu konu hakkında yapabileceğim birşey yok diyede çok acısını yaşıyorum bazen...ve ben tüm bunları düşünürken siz eskişehir yollarındaymışsınız...ne kadar ironik... 8O :arrow: :LOL:
 
anlayamadıysan mesajı bir kaç kez daha oku..hatta ben sana yardımcı olayım..demişim ki:
''grubu dinledim ve beğenmedim..
yinede başarılar ve iyi şanslar ''
yani falan filan vs.. yazıcak kadar uzun bir açıklamam yok..beğenmiyorsam dinlerim ya da dinlemem seni alakadar etmez..sonuçta sen ne sanıyorsun bilmiyorum ama barda çalan bir grupsunuz ve ben oraya gelip bira içmesem sen orada çalamazsın..ekonomik bir olay bu yani..arz talep falan...o yüzden bu konuda bana fikir vermek yerine bence menejer olarak görevini yapmalısın ve sound için bir şeyler düşünmelisin..tabi istersen düşünme ve kendi grubunun dinleyicilerini azaltmak için çalış..çünkü eleştiri kavramlarımız uyuşmadığı gibi(yazdıklarından anladığım kadarıyla) menejerlik kavramlarımızda uyuşmuyo olabilir...
mesajlar değiştirilebiliyor..bunun özel sebepleri olabileceği gibi noktalama yanlışı yapıldığı için yada sadece zevk olsun diye bile değiştirilen mesajlar var ve bundan sonrada olacak..ben mesajımı zevk olsun diye değiştirdim..hatta keşke başka insanların mesajlarınıda değiştirebilsem diye düşündüm ondan sonra...bu konu hakkında yapabileceğim birşey yok diyede çok acısını yaşıyorum bazen...ve ben tüm bunları düşünürken siz eskişehir yollarındaymışsınız...ne kadar ironik... 8O :arrow: :LOL:[/quote]

tamam arkadaşlar buyutmeye gerek yok,herkes istediğini dinler dinlemez buna biz karışamayız,gerginlik olmuş ve yanlış anlaşılmadan sanırım..inşallah biz daha iyi oluruz siz de daha iyi yorumlar yaparsınız...sakiinn:)
 
Merhabalalar arkadaşlar !Uzun süredir foruma gireniyordum şimdiye nasip oldu.Baktım da iyiden iyiye büymeye başlamışsınız.Tabi her büyüyen gruba yapılmaya çalışılan size de yapılmaya başlanmış ne yazıkki.5 sayfayı tamamen okudum ve neler olduğunu anlamaya çalıştım.Anladığım kadarıyla da kıskançlıklar başlamış bile..Siz takmayın böyle şeyleri kafanıza.Silmarillion bir gelir forumdaki yazıları bile değiştirebilir ama benim gibi düşünen insanların düşüncelerini nasıl değiştirebilir önce onu bir düşünsün.Özellikle ne ile alakalı olduğunu merak ettiğim Silmarillion'un gönderdiği mesajların bazılarına baktım da bu arkadaşın özellikle bir grubun YALAKASI olduğunu ve o grubun sayfa sayısını 50 çıkararak bedava bir bira için durmadan ve ara vermeden o gruba mesaj atığını fark ettim.Grubun adını vermiyorum çünkü bu olayın onlarla bir alakası yok.İnanmayan bu "insan" ın mesajlarını okuyabilir.


Silmarillion : Bu satırları iyi oku ok? Evet sen bara gidip bira içip bu arkadaşların para kazanmasını sağlıyor olabilirsin ama unutma ki gruplar olmasaydı senin de bara gitmen için hiç bir nedenin olmazdı !!! Madem ki madiyattan çok iyi anlamaktasın bilmen gerekirki sound denilen şey alet ile alakalı bir olay ve bu aletlerin fiyatından bihaber olmadığın kesnlik kazanmış durumda.Keşke bu kadar saçma sapan mesajlar atacağına önce bu çocuklara 3-4 ay süre verseydin ,onlar bu zamn içinde eksikliklerini giderip öyle yorum yapsaydın.Müzik dediğin şey para ile yapılır ama sen HZ. Muhamedin şizofrenliği ile o denli kafayı bozmuşsun ki kendi şizofren davranışlarının farkında bile değilsin !!!

Bir de bir sespitte bulundum : Büyük ihtimalle Silmarillion ile Psyke yada her ne haltsa burayı provake etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Ne gariptir ki 2 sinin de mesajları aynı saatlerde atılmış ve değiştirilmiş.Bu imla hatasıyla olacak değişiklikler olmadığını düşünüyorum.Eğer öyle olsaydı Silmarillion son mesajını tamamen değiştirmesi gerekiyodu.
Silmarillion ! Gerçekleri tanrılar bile değiştiremez ve bunu iyice kafana sok! Anlaşılan DOORS un nasıl bir yer olduğunda da haberin yok.Orda çalabilmek için iyi olmak gerekir ve bu çocuklar çok iyiler.Sen sounda bakma derim ben.O düzeletilebilecek birşey.Bu grubun çaldığı şarkıların bir çoğunu başka gruplardan dinleyemezsin.Onlar bir şeyleri değişitmeye çalıştıklarının farkında olman gerekirdi .Bara gelirken sadece kusuncaya kadar içmek için gelme !

Arkadaşlar bu hafta büyük bir ihtimalle gelip sizlere destek vericem. k.i.b. aynen devam
Hep sizmi değişiklik yapacaksınız .Biraz da ben yapim . :kicsalla
 
Arkadaşlar yarın ( çarşamba ) saat 11 de Dungeon,Perşembe saat 9 da da Guardian bardayız...Hepinizi bekliyoruz...Yorumların ve desteğin için de ayrıca çok teşekkürler anason...
 
Glamrulesss demiş ki:
silmarillion kusura bakma alıntı yapmayı beceremedim..:) anladın sen umarım ..yorumların için tekrar teşekkürler
:)
umarım daha iyi işler başarır ve istediğiniz yere gelirsiniz müzik piyasasında..daha öncede söylemiştim..ben beğenmesemde iyi şanslar ve başarılar..(tekrarlama ihtiyacı hissettim)

anason:yazdıklarını dikkatle okudum :) kapıldığın yanlış fikirlerle ilgili özel mesaj atıcam vaktim olduğunda..çünkü çok fazla yanlış fikir edinmişsin o kadar çok yazmaya vaktim yok malesef..
 
İnanın bu forumun açıldığı güne lanet etmeye başladım.Böyle olacağını bilseydim hiç birşey yazmazdım.Sırf sound kötü dedinnz diye bugün gidip 5 tane analog pedal aldım ve yine borca girdim.Bara çıktım günden bu yana harcadığım para 1000 tl yi geçti ama kazandığım bunun yanında hiç bir şey.Bunuları söylememdeki neden kendimin acındırmak falan değil ,yalnış anlaşılmasın.Sadece bir işi iyi yapmaya çalışıyorum ve bunu kimsenin anlamamasına üzülüyorum.Yarın belki Dungeonda yine çok iyi bir sound alamayabilirz çünkü pedalları henüz bugün aldığım için deneme fırsatım olmadı ama söz istediğiniz sesleri sizlere duyurmak için gerekirse bir sonraki hamlem Fender Stratt yada LTD olacak.
Ricam şudur ki bu forumda kimse kimseyle dalaşmasın,başka grupların forumlarına benzemesin çünkü bu beni çok üzüyor.Bu kaç kişinin umurunda olur bilmem ama eğer böyle devam ederse forumla ilişkimi kesmeyi düşünüyorum.Seven sevmeyen herkeze tşk. ederim
 
Finallerimizden sonra çooooook çalışıcaz çoooook!! Bara gelip verdiğiniz paralara layık olmaya çalışıcaz. İnanın bu lafımda bi iğneleme yok. Gerçekten "çalışarak" iyi olmak istiyoruz. Zaman ve nakit darlığı bizi sıkıştırıyor. Yavaş yavaş düzlüğe çıkmaya başlıyoruz. Ben de ekipman alıyorum çok kısa zamanda, belki gazz basımın yerine bi jazz bass falan alırım ki sistemi kaldırsın:) Negatif ya da pozitif; bize yazı yazan arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkür ederiz. Her açıdan ilgilenilmek hoşumuza gidiyor. Bize çalışma azmi katıyor. Görüşmek üzere,İn-san heryerde!
 
arkadaşlar selam, bu çarşamba programınızı izleme fırsatı buldum. Anemi ailesi olarak bu foruma ve izleyicilerimizin eleştirilerine son derece önem verdiğimiz için ve aynı anda bir izleyici olduğum için programınızı cok dikkatli izledim ve kafamda buraya yazacaklarımın özetini çıkarttım. Umarim eleştirilerim dikkate alınır ve sizi daha iyiye ve güzele götürür.

Öncelikle girdiğiniz bu yolda başarılar dilerim. Forumunuzun tüm sayfalarını okudum. Gözüme ilk batan şeye gönderme bir şey yazıp açıklamak istşyorum: sizi beğenen insanlardan çok sizi beğenmeyen insanlara önem verin. Bunu diyorum çünkü inanın en azından şimdilik (cok yeni bir grup olduğunuz için) sizi beğenen insanlar sizi tam olarak algıladığından ve ya üstün müzik bilgisie sahip olduklarından falan beğenmiyorlar. Çok daha ironik nedenleri var ve bu nedenler şu an için sizin istediğiniz kitle hissi anatomisine uymuyordur. Ancak, sizi beğenmeyen insanlar sizi aslında sizin kendinizin de olmak isediğiniz yerde görmek istedikleri içindir. Ki bu sizin emelinizle çok daha fazla örtüşür.

Bu betimlemelerdeki dikkat çekmeye çalıştığım nokta şudur ki: bir dinleyici sizi beğenmemiş ve yine de başarılar dilemiş.

Bundan daha doğal bir şey var mı arkadaşlar? Durduk yere sizi tanımayan biri neden köstek olmaya çalışsın. Ama gördüğüm kadarıyla menajeriniz "beğenmessen dinleme" gibi bir şey yazmış. Bence olmaması gereken bir şey bu. Tüm bu karşı cevap ve yorumlar bu yüzden (benimki dahil). O kişi ve ya kişilerin siz geliştiğiniz zaman tekrar bu sayfalar girip "evet beğenmiyordum ama artık beğeniyorum" demesini sağlamanız "beğenmiyorsan gelme" sloganından daha iyi olur bence.

Performans hakkında da bir şeyler yazmak istiyorum.

. Şarkı seçimizin beni fazlasıyla tatmin etti. Hemen belirteyim 10 şarkı falan dinleyebildim ama fikir sahibi olmama yetti sanırım.

. Ekiman konusunda eksik gördüğüm noktalar var. Aslında bu da cok göreceli, sonuçta Duman Batu elin parmakları sayısında analog pedalla tek melodi enstrumanı görevini fazlasıyla yerine getiriyor ama sonuçta sizin şarkı seçim ve icranızda biraz daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorum.

. Basçı arkadaşın gitarı fazlasıyla tatmin edici. Ağaç tonu çok güzel geliyor. İyi bir ampliyle cok iyi sonuç alacağından eminim.

. Tuşeyle ilgili de bir kaç yorum okudum. Katılıyorum, solo gitar ve davul tuşesi için. Bas gitar ve vokal gayet hoş geldi kulağıma. Özellikle vokal cok anlaşılırdı ve mısra başı vurgularını iyi veriyordu takdir ettim.

. sahne ile ilgili bir şey yazmak istemiyorum lakin geldiğim gün ve saatte içerisi boş sayılırdı. Boş barda sahne yapmanın kolay olmadığını biliyorum.

. Genel olarak uyumda çok bir sorun yok. Daha da iyi olacak tabi ama özellikle basın davulu iyi takip etmesi hoşuma gitti. Gitarı (yeni pedallarla, belki yeni bir gitarla) gruba daha iyi oturtmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Şimdilik bu kadar. Umarim eleştirilerim yapıcı olur. Grubun devamında en içten başarılar arkadaşlar..
 
anason demiş ki:
]Merhabalalar arkadaşlar !Uzun süredir foruma gireniyordum şimdiye nasip oldu.Baktım da iyiden iyiye büymeye başlamışsınız.Tabi her büyüyen gruba yapılmaya çalışılan size de yapılmaya başlanmış ne yazıkki.5 sayfayı tamamen okudum ve neler olduğunu anlamaya çalıştım.Anladığım kadarıyla da kıskançlıklar başlamış bile..Siz takmayın böyle şeyleri kafanıza.Silmarillion bir gelir forumdaki yazıları bile değiştirebilir ama benim gibi düşünen insanların düşüncelerini nasıl değiştirebilir (1)önce onu bir düşünsün.Özellikle ne ile alakalı olduğunu merak ettiğim Silmarillion'un gönderdiği mesajların bazılarına baktım da bu arkadaşın özellikle bir grubun YALAKASI olduğunu ve o grubun sayfa sayısını 50 çıkararak bedava bir bira için durmadan ve ara vermeden o gruba mesaj atığını fark ettim(2).Grubun adını vermiyorum çünkü bu olayın onlarla bir alakası yok.İnanmayan bu "insan" ın mesajlarını okuyabilir.


Silmarillion : Bu satırları iyi oku ok? Evet sen bara gidip bira içip bu arkadaşların para kazanmasını sağlıyor olabilirsin ama unutma ki gruplar olmasaydı senin de bara gitmen için hiç bir nedenin olmazdı !!! Madem ki madiyattan çok iyi anlamaktasın bilmen gerekirki sound denilen şey alet ile alakalı bir olay ve bu aletlerin fiyatından bihaber olmadığın kesnlik kazanmış durumda(3).Keşke bu kadar saçma sapan mesajlar atacağına önce bu çocuklara 3-4 ay süre verseydin ,onlar bu zamn içinde eksikliklerini giderip öyle yorum yapsaydın.Müzik dediğin şey para ile yapılır ama sen HZ. Muhamedin şizofrenliği ile o denli kafayı bozmuşsun ki kendi şizofren davranışlarının farkında bile değilsin !!! (4)
Bir de bir sespitte bulundum : Büyük ihtimalle Silmarillion ile Psyke yada her ne haltsa burayı provake etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Ne gariptir ki 2 sinin de mesajları aynı saatlerde atılmış ve değiştirilmiş.Bu imla hatasıyla olacak değişiklikler olmadığını düşünüyorum.(5)Eğer öyle olsaydı Silmarillion son mesajını tamamen değiştirmesi gerekiyodu.
Silmarillion ! Gerçekleri tanrılar bile değiştiremez ve bunu iyice kafana sok! Anlaşılan DOORS un nasıl bir yer olduğunda da haberin yok.Orda çalabilmek için iyi olmak gerekir ve bu çocuklar çok iyiler.(6)Sen sounda bakma derim ben.O düzeletilebilecek birşey.Bu grubun çaldığı şarkıların bir çoğunu başka gruplardan dinleyemezsin.Onlar bir şeyleri değişitmeye çalıştıklarının farkında olman gerekirdi .Bara gelirken sadece kusuncaya kadar içmek için gelme !

Arkadaşlar bu hafta büyük bir ihtimalle gelip sizlere destek vericem. k.i.b. aynen devam(7)Hep sizmi değişiklik yapacaksınız .Biraz da ben yapim . :kicsalla

kuzum sen saf mısın? :)
1- bu bölüm için çok etkilendim ilk onu söylemek istiyorum çok acıklı olmuş
zaten silmarillion un senin düşünceni değiştirmek istemesi gibi bir durum yok çünkü sen kimsin
mesajları değiştiririm istediğim kadar çünkü mesajlar benim mesajım sanane -bu bölüm menajer mi ne o arkadaşı da ilgilendiriyor- ilk yolladığım mesaj çok daha eleştireldi ve bassçı arkadaşınızın doğru bir tespit yapmasıyla değiştirildi

2- wawww hakikatten hiç inanmamıştım okudum doğruymuş herkes okumalı inanamıyorum yaaa ehühühühü
bu bölümde çok sapmışsın yani iq’un pike yapınca 20 oluyor galiba senin yada geyik potansiyelin yok
sen okurken tek mesajları okuma o zaman fizibilite çalışmalarında bağlayamıyorsun olayları bir birine
ben grubun ismini de vereyim çalar saat çok fazla beğendiğimiz bu gruptaki arkadaşları da çok severiz tamamen duygusal yani ekonomik boyutunu düşünmedik hiç

3-silmarillion'un madiyattan haberi var elbet çünkü kendisi ekonomi öğrencisi oluyor
senin de kafana takılan bir şey varsa yatırım falan özel mesaj yaz ilgilensin araba kredisi olayına gireceksen aklında olsun :)

4-sende psikolojide mi okuyorsun yoksa şizofren olabilir misin? yazdığın hikayeleri bu kadar ciddiye alman çok ilginç bence sen kendi ruhsal sorunlarınla ilgilen

5- buna ancak de git arkadaşım diyeceğim
yuh yani bu kadarda saçmalık olmaz
eleman hikayeyi yazmış oynamış kendi içinde eleştirmiş tartışmış yetmemiş ahaanda diyerek kalkıp foruma bunları yazmış
:) :yaratik

6- silmarillion kesin çok etkilendi tanrılara karşı gelmez artık
sen yinede illa muhammedi araya katacaksan mekke uçağı az önce kalktı yetişemedin... :seytan

the doors park olayına gelince gittik gördük Eskişehir’de de müzisyen arkadaşlarımız var
İzmirli grupların piyasa fiyatlarını düşürmeleri meşhur herkes sıkkın bu durumdan
gerçi menajer arkadaş daha iyi bilir asabi biraz ama sen bir özel mesaj at sor istersen :)

bir de fatih ürek sahne alınca mekanın dolmasının sebebi çok iyi şarkı sölediği midir? Sence sen azcık fizibilitesini yap bu konun bakalım inandırıcıysa adresleri ver biz inceleyelim sen ar-ge bölümünde çalış bu forumun seninde asli görevin bu olsun

7- son bölüm menajer seni sallamıyo ki ister destek ver istersen verme inanmıyorsa bir önceki sayfaya bakkk ama ohhaa sizde okuyun falan deme millete artık inandıcılığını yitirirr

hade kal sağlıcakla :kaydim


grubunuzun bassçısını sevdik zaten biz iyi insan ama menajerle giitarist alıngan biraz ama olsun olmasada olur çünkü banane...
 
:LOL: :LOL: :arrow: :twisted:
psykhe cim canım katılıyorum sana tüm yazdıklarında...bende arkadaşa özel mesaj yollayıp farkındalığını arttırmaya çalıştım,sende ne güzel yazmışsın yinede anlamazsa onu türk doktorlarına emanet etmekten başka çare yok bence :)
 
silmarillion ve psykhe arkadaşlar

bir grubun nasıl kurulduğuna, nasıl çalışma yaptığına, ne imkanlarla bişeyler başardığına dair hiçbir fikriniz olduğunu zannetmiyorum. grup elemanlarının yazdığınız mesajları ciddiye alması size gereksiz geliyor olabilir ama bir grup müziyenin gözünün bebeğidir ve gruba gelicek tek bir laf uykusuz gecelere sebep olabilir. sahnenin aşağısında olmak kolaydır, yukarı çıkınca herşey çok daha "ciddi" gözükür. geyik güzeldir ama yapılan işe bakış açıları çoooooook farklıdır.

"beğenmiyorsan dinleme" tavrı yanlış olabilir, ama hiçbirşey sizin burada yaptıkları işe emek gösteren in-san ların moralini bozmanıza sebep değil.

lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayın, eğer eleştiri yapmak istiyorsanız biraz daha yapıcı olmaya geyret edin.

in-san elemanları, ağızdan çıkacak tek bir lafın, sahnede yapılacak tek bir gafın nerelere varabileceğini tahmin edebilirsiniz artık.

ne olur kimse bu forumun seviyesini düşünmesin...

in-san grubuna başarılar dilerim,
allah size sabır ihsan eylesin arkadaşlar ;)
 
anemininbascisi demiş ki:
arkadaşlar selam, bu çarşamba programınızı izleme fırsatı buldum. Anemi ailesi olarak bu foruma ve izleyicilerimizin eleştirilerine son derece önem verdiğimiz için ve aynı anda bir izleyici olduğum için programınızı cok dikkatli izledim ve kafamda buraya yazacaklarımın özetini çıkarttım. Umarim eleştirilerim dikkate alınır ve sizi daha iyiye ve güzele götürür.

Öncelikle girdiğiniz bu yolda başarılar dilerim. Forumunuzun tüm sayfalarını okudum. Gözüme ilk batan şeye gönderme bir şey yazıp açıklamak istşyorum: sizi beğenen insanlardan çok sizi beğenmeyen insanlara önem verin. Bunu diyorum çünkü inanın en azından şimdilik (cok yeni bir grup olduğunuz için) sizi beğenen insanlar sizi tam olarak algıladığından ve ya üstün müzik bilgisie sahip olduklarından falan beğenmiyorlar. Çok daha ironik nedenleri var ve bu nedenler şu an için sizin istediğiniz kitle hissi anatomisine uymuyordur. Ancak, sizi beğenmeyen insanlar sizi aslında sizin kendinizin de olmak isediğiniz yerde görmek istedikleri içindir. Ki bu sizin emelinizle çok daha fazla örtüşür.

Bu betimlemelerdeki dikkat çekmeye çalıştığım nokta şudur ki: bir dinleyici sizi beğenmemiş ve yine de başarılar dilemiş.

Bundan daha doğal bir şey var mı arkadaşlar? Durduk yere sizi tanımayan biri neden köstek olmaya çalışsın. Ama gördüğüm kadarıyla menajeriniz "beğenmessen dinleme" gibi bir şey yazmış. Bence olmaması gereken bir şey bu. Tüm bu karşı cevap ve yorumlar bu yüzden (benimki dahil). O kişi ve ya kişilerin siz geliştiğiniz zaman tekrar bu sayfalar girip "evet beğenmiyordum ama artık beğeniyorum" demesini sağlamanız "beğenmiyorsan gelme" sloganından daha iyi olur bence.

Performans hakkında da bir şeyler yazmak istiyorum.

. Şarkı seçimizin beni fazlasıyla tatmin etti. Hemen belirteyim 10 şarkı falan dinleyebildim ama fikir sahibi olmama yetti sanırım.

. Ekiman konusunda eksik gördüğüm noktalar var. Aslında bu da cok göreceli, sonuçta Duman Batu elin parmakları sayısında analog pedalla tek melodi enstrumanı görevini fazlasıyla yerine getiriyor ama sonuçta sizin şarkı seçim ve icranızda biraz daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorum.

. Basçı arkadaşın gitarı fazlasıyla tatmin edici. Ağaç tonu çok güzel geliyor. İyi bir ampliyle cok iyi sonuç alacağından eminim.

. Tuşeyle ilgili de bir kaç yorum okudum. Katılıyorum, solo gitar ve davul tuşesi için. Bas gitar ve vokal gayet hoş geldi kulağıma. Özellikle vokal cok anlaşılırdı ve mısra başı vurgularını iyi veriyordu takdir ettim.

. sahne ile ilgili bir şey yazmak istemiyorum lakin geldiğim gün ve saatte içerisi boş sayılırdı. Boş barda sahne yapmanın kolay olmadığını biliyorum.

. Genel olarak uyumda çok bir sorun yok. Daha da iyi olacak tabi ama özellikle basın davulu iyi takip etmesi hoşuma gitti. Gitarı (yeni pedallarla, belki yeni bir gitarla) gruba daha iyi oturtmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Şimdilik bu kadar. Umarim eleştirilerim yapıcı olur. Grubun devamında en içten başarılar arkadaşlar..


elestrilerın ve olumlu olumsuz tum goruslerın ıcın teseekurler oncelıkle
sabırla okudum yazını(bıraz uzun yaw)heuhehehe:)

oncelıkle begenme mevzusunu acıklıyıım
senınle bu konuda hem fıkırım ama bız sadece senın yaptıgın gıbı akılcı ugrasmaya deer ve ınsalcıl olanlarından bahsetmıstık neyse tabıkı begenmyen dınlemesın bı slogan olmamalııı herkes dınlesın ısterızz bos masalara calmak harbıden sıkıntılı

yenı bırseyler yapmanın zorlugu yorgunlugu nesesı var hafıfıten ondan bıraz agrasıflıgımız...

sound konusundakı elestrılerının konusunda elımızden gelenı yapmaya calısıyoruzz...yenı pedallar yenı baslar yenı bırsuru sey
dedım ya yenı basladık dıyee zannedersem yakında oturacakk bızde ızlıyoruz kendımızdekı degısımlerıı
extra bıseyy : pedalları alınca bıraz da ona alısma surecı oluyooo...hatta sen bızı dınlerken solocumuz pedallarını yenı almıstıı sıcaı sıcaına calmaya calısıyoduu halı cok komıktıı...hatta w-amp ı da bana verdı ıkımız maymun maymun bakınıyoduk ortalıga...solocumuzun bu problemlerı hallettıgınde kı ıcımızdekı yerı degısecek ve bende raahatlayacagımm..heytt bee mıcrofon bekle benıı gelıyorumm...

tum ıcten dıleklerın ve yorumların ıcın tesekkurlerr...ellerınden operımm... :) :)
 
pitchshifter agzımız olmussun in-san senı sevıyorrr..
saolasınn..
ayrıcaa mesajlarını okudukca..sııssstt sıze dıyomm ıkı kafadar :) :)ACAİP GAZA GELİYOZZ...gaz ıcın teseekurler

ANOSONCUGUM goruyorsun bızımle bırlıkte sende yukselmeye basladınn...rating tavan valla
 
bıldıgınız gıbı olsunn...sevının ,hoplayınn , zıplayın yazın , çizin...aynı parcalarda takılın al sana pogo durma delırr!!!! :) (silmarillion psykhe ) :) komik şeyler sizi...
 
Soner yorumların ve eleştirilein için öncelikle tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum,umarım yakın zamanda tanışma fırsatı da buluruz çok sevinirim...Sadece bişey söylemek istiyorum,tuşe sorununa değinmişsin sana fazlasıyla katılıyorum,şahsen o günkü performansın bence çok ve çok kötüydü..Nedeni ne kadar inandırıcı gelir ama,eğer ben karşımda bir kitle goremezsem gercekten enstrümanıma konsantre olamıyorum,aklım dışarılarda oluyor resmen(ki çoğumuzun öyledir).Eğer bizi tekrar dinleme şansına sahip olursan ve o gunde daha eğlenceli bir kitleye hitap edebilirsek daha tatmin edici bir fikre sahip olabilirsin diye düşünüyorum...Bu arada arada 50 metre fark varken ( çalıştığımız barlar ) , sizlerden böyle desteklerin gelmesi gerçekten çok mutluluk verici,sana ve grubuna çok teşekkür ediyorum...
 
Ne yani beni sevmediniz mii..:))
Arkadaşlar şaka bir yana artık olay eleştirsel açıdan çok kişisel bir çekişme niteliğine dönmüş,bu tip şeyleri rafa kaldırsak da forumda ne yapabiliriz ya da neler yapabileceğimizi konuşsak bence daha faydalı olmaz mıydı??
 
pitchshifter demiş ki:
silmarillion ve psykhe arkadaşlar

bir grubun nasıl kurulduğuna, nasıl çalışma yaptığına, ne imkanlarla bişeyler başardığına dair hiçbir fikriniz olduğunu zannetmiyorum. grup elemanlarının yazdığınız mesajları ciddiye alması size gereksiz geliyor olabilir ama bir grup müziyenin gözünün bebeğidir ve gruba gelicek tek bir laf uykusuz gecelere sebep olabilir. sahnenin aşağısında olmak kolaydır, yukarı çıkınca herşey çok daha "ciddi" gözükür. geyik güzeldir ama yapılan işe bakış açıları çoooooook farklıdır.

"beğenmiyorsan dinleme" tavrı yanlış olabilir, ama hiçbirşey sizin burada yaptıkları işe emek gösteren in-san ların moralini bozmanıza sebep değil.

lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayın, eğer eleştiri yapmak istiyorsanız biraz daha yapıcı olmaya geyret edin.

in-san elemanları, ağızdan çıkacak tek bir lafın, sahnede yapılacak tek bir gafın nerelere varabileceğini tahmin edebilirsiniz artık.

ne olur kimse bu forumun seviyesini düşünmesin...

in-san grubuna başarılar dilerim,
allah size sabır ihsan eylesin arkadaşlar ;)

sorun şu ki ben gruba zaten bişey demiyorum
bassçı iyi zaten :) gitaristin tuşesi kötü ama düzelir
vocal sound kurbanı davulcuda komik ve anlayışlı falan...
ben sadece rengi garip arkadaşınızın gereksiz konuşmalarını yorumladım ve cevap verdim
yoksa eskişehirde the doors parka çıkmak önemli
aynı zamanda güzelde
neyse in-san başarılar size
bol müziki hayatla :)
bol şanslar
 
Geri
Üst