Tansiyon 12.8

Konser süper geçti...!!! Tansiyon çok iyiydi her zaman ki gibi !!Biras hasta idim pek açılamadım:( yinede sizinle olmak, o ortamı paylaşmak çok güzel di.. bana çok iyi geldi tşk ederim size..Başarılanızın devamını dilelerim..!! ;)



Tansiyon 12.8 Fun Clup
 
Bugun burada yazılan yorumu söyledik sadece dedikleri söz Biz mutluyuz.Müzik bu cekende olur cekemeyende.Herkez birilerini begenmek zorunda degil.Kimse kimsedende üstün degil.Ben neysem onlarda odur ne onlar bizden yüksek ne biz onlardan , amatör grubuz biz sonuc olarak dediler.Ve bu bana göre bir müzisyenin verecegi en iyi cevapdı.Daha bunun üzerine birisi gelip bu gruba gereksiz cümle yapıyorsa ben o insanın insanlıgından süphelenirim.Elestiri yapılır elbete ama bi usulü ve adabi olur .Ayrıca konserde gene harikalardı gercekden mutluluk duydum.Onları seviyorum ben ya :)
 
arkadaşlar gereksiz bunlar
sacma tartışmalar
tanisyondaki adamlar
hakikatten delikanlılar


konser gayet eglenceliydi tansiyon sahneye cıktııgnda sahne performansıyla seyirciyi yerinden oynattı

serhat seni en son 1sene oldu izleyeli vokalin acaip ilerlemiş tansiyona da girmen gayet güzel olmuş cengiz abide gitar nasıl calınır dersi werdi

gayet güzeldi arkadaşlar bizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkürler
 
Tansiyon diye bi grup var dediler bi bakayım dedim.. allahımm bakmaz olaydım bagamlılık yaptı aq :D.. şaka bi yana süper bi grup yolunuz açık olsun her zaman arkanızdayız özelliklede o agzına yüzüne igneler sokan bateristin arkasında :D kankaaa... danışaghhmıı... :D kolay gelsn
 
Uzun zamandır eğlendiğim tek konserdi gelen herkese tansiyon adına teşekkür ederim. Her zamanki gibi teknik problerler olmasına rağmen kimse konserden kopmadı.
 
Mükemmel bi gRup Sound u olsun Sahne performansı olsun kendilerinden geçmeleri olsun...Coverlar dehşet.. Özelliklede Sweet Dreams ;).... Ama kendi besteleriniz de süper...Diyecek fazla bi söz bulunmuyo.. Yeni Şeyler bekliyoruz.... ;)
 
tansiyon128en4.jpg


buda tansiyon Grubuna benden hediye Fatihle bEraber yapmştk
 
Geri
Üst