Efsun

electro_gitarist demiş ki:
bana göre çok alaturka kalmış ne biLim bana göre değil
başarılar ...
ekşi_sözlükten_biri_alaturka_hakkında demiş ki:
türkiye’deki ulusal kimlik konusundaki kafa karışıklığını ve şizofreniyi en iyi ele veren laflardan biri; dünyanın başka bir yerinde kendi kültürüne ait olduğunu düşündüğü unsurları anlatmak için yabancı dilden aktarma bir sıfat kullanan başka bir ülke olduğunu sanmıyorum. nasıl ve ne zaman tedavüle girdiği biraz kurcalanırsa, oldukça ilginç gözlemler yapılabileceğini tahmin ediyorum; muhtemelen paris’teki üniversite eğitimi sırasında yaz tatilinde memlekete dönen bir jön türk anne-babasının ud çalıp şarkı söyledikten sonra çömelme marifetiyle def-i hacet etmelerine bakmış ve demiş ki: mon dieu! ne kadar a la turca!
(can sebahattin dere, 21.08.2003
 
Hiçbir özelliği olmayan,herzaman duymaya alışık olduğumuz nağmeleri ısıtıp ısıtıp önümüze sunan zihniyetten yeni bir ürün daha...Bu yaptıkları müzikle ne gibi beklentileri var anlamıyorum...
 


efsun gitaristi sevgili özer dönerkaya'nın(özoğul 2 dönem önce elektrik dersimize giren hocamızın soyadıydı,özür dilerim) yeteneğim ölçüsünde yaptığım karikatürü.tüm efsun severlere saygılar.
 
selamlar tüm efsun severlere.aslında karikatürleri efsunun resmi sitesinin forum kısmına koyacaktım ama birkaç aksaklık oldu gerçekleştiremedim.

efsun grubuna çalışmalarında başarılar.ikinci klibi bekliyoruz :)
 
İlk dream dergide görmüştüm Efsun u Beyoğlunun büyülü sesi diye bi başlığın altında sonra müziklerini dinledim çok hoşuma gitti seviyorum onları..
Bu arada karikatürler çok başarılı ;)
 
Geri
Üst