Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Vine_Inlay demiş ki:
DaveMustaine_64 demiş ki:
Başlığı kilitlemek yerine temizlemek daha doğru olacak galiba, birkaç gün içerisinde temizlerim fakat neden geyiğe sardınız harbiden merak ettim :)

Halilpazarlama'nın flütü, secks'in tuneri, Fender'in sapı, Jackson'un havası derken birden kendimizi çatışmaların ortasında sevimli bir çocuk yüzü olarak bulduk. =)

Seviye süper taban yapıyomuş isteyince, bunu gördük bu başlıkta...

Hakim bey birkaç kalem kırmak zorunda kalacak ama galiba :mrgreen:
 
Sınavlar ve dersler yüzünden pek ilgilenemedim forumla, geyik yapmış olmanızı normal karşılayabilirim de bu sefer biraz fazla olmuş galiba, geyiğin nerede başladığına bakayım diye 1 sayfa geri gittim, bir daha gittim, bir daha gittim... :mrgreen:

Neyse geyik yapmadan konuya devam ederseniz eğer ben başlığı temizlerim haftasonunda :)
 
thunderhead_reloaded koyar artık resimleri
ANGEL.gif


davemustaine_64, sana iş çıktı, kusura bakma :)
 
abı bu turkrock.com uyelerı(basta secks abı-aile fotografı hala gözümün önünden gitmiyor) bütün şevkimi kırdı hele burda bu gitarları gördükten sonra aglamak ıstedım abi gibson lar jackson lar fender ler ibanez ler oyuncak gibi dolaşıyor ortada nerden para bulup alıyosunuz abi.Sizin yüzünüzden gidicem bi müzik market soyucam.Günahıda sizin olucak :deli Ama yinede yaşasın rock müzik :metal Ayrıca davemustaine_64 nickli arkadaşa kıl oluyorum ayrıca çağkan abime de yamuk yapmış..Bu zamana kadar açtığım bütün topicleri engelledi.
 
çağkan abiye yamuk yaptıysa söyleyelim turkrock.com yönetimine, atsınlar berkayı.

yazmicaktım da yazayım madem, on milyon tane adam gitar gösterdiği için sana oyuncak gibi dolaşıyormuş gibi gelebilir, bir de sahiplerine sor dükkanlardan sakız gibi 3erli 5erli mi alıyorlarmış.

soygun işinde başarılar.
 
gitarı alıyorsun, gözün hep daha iyi modellerde kalıyor, iyi bi gitar alıyorsun bu sefer iyi amfilere pedallara prosesölere sulanıyorsun.yok abi en iyisi bağlama çalmak.
 
smtbhtyr demiş ki:
nerden para bulup alıyosunuz abi.Sizin yüzünüzden gidicem bi müzik market soyucam.

Valla baba parasi, bakkal manav soymakla olmuyor....

Bol bol calisicaksin... McDonalds bile olsa calis... Gerisi bos... Hele ogrenciysen daha iyi... O cozdugun testler buyuk ihtimal sana yol su elektrik olarak gelicek...



dipnot: gorende beni 40 yasinda eleman zannedecek.... :)
 
wild_child demiş ki:
gitarı alıyorsun, gözün hep daha iyi modellerde kalıyor, iyi bi gitar alıyorsun bu sefer iyi amfilere pedallara prosesölere sulanıyorsun.yok abi en iyisi bağlama çalmak.
harbidende öyle ya lanet olsun gidiyorum sıfır gitar alıyorum 1 ay sonra 2. 3. el bir gitar görüyom hayde neden sıfır aldık o zaman. çok sakat işler aynen dediğin gibi amfiyi alıyon daha iyigitar istiyon gitar ı alıyom daha iyi pedal daha iyi prosesör istityon cidden bu işin sonu varmı? acaba gitarın amfinin vardır gibime geliyorda pedalın prosesörün yoktur.
 
abi işin en kötüsü elinizdeki gitarı değiştirmeye kalktığınızda müzik marketleri ölü fiyatlar veriyor.örnek olarak yaklaşık 1000 dolara bundan 5 sene önce aldığım gitarı (Ki çok temiz durumdaydı) , rgr 480 japon ibanezimi üzerinde dimarzio manyetikler olmasına rağmen kore yapımı rg 350 yi göstererek abi bunlar şimdi 400 dolar sıfırı seninkide hadi japonmuş 300 dolar eder takasta denmiştir.yuh kardeşim yuh yani.ondan arkadaşlara tavsiyem bi kere sıkın bi taraflarınızı evladiyelik bi gitar alın mecbur kalmadıkça değiştirmeyin.bide öss ye hazırlanan varsa çok sıkı çalışsın , sonradan farkediyo insan :)
 
Abi ben zar zor iddaa sayesinde cort z42 ve roland micro cube aldım.Ama dediğiniz gibi mcdonalds bile bulsam çalışıcam.inşallah benimde sizinkiler gibi çok güzel gitarlarım olur.ama yinede benim benim küçük canavarımı(z42) seviyorum..
 
Geri
Üst