Kelepir İlanlar

11 olur mu diye soran olmuş ne diyeceğimi bilemedim. Gerçekten ayıp yani ya piyasayı bilmiyorlar ya da bizimle kafa buluyorlar.

Selamlar. Bunlar köylü kurnazları. Abi daha ayıbı var. 11 olur mu diyen arkadaş ile anlaştık, neyse ortak noktada buluşalım dedik tamam dedi vazgeçti evime gel dedi. Dedim oradan geçersem haber edeyim neyse. Anlaştık 3 gün önce bugün birisinden araba aldım buluşmaya gidiyorum, arkadaş çeşitli bahaneler uydurarak eve gelemiyorum ama yine de son bir pazarlık yapalım dedi. Yok dedim o fiyattan anlaştık, 2 saate döneceğim dedi ve toplam 4 saattir arıyorum yazıyorum ama cevap yok. Arada sırada şu an yoğunum, kesin alırım ama bugün değil falan dedi. Neyse arkadaşıma dedim kendisinin sattığı gitarı için bir yaz, o da yazdı ona anında dönüyor bana cevap vermiyor falan filan. Elimde tüm gün amfi ile dolaştım. En son döndü arkadaşına yazdırmışsın gerek yok 9 da arayacağım dedi yine aramadı. :)

Amfiyi almaktan vazgeçtim dese vallahi umrumda olmayacak ama bu tarz insanlar yüzünden diğer insanlara fazla para verseler de "söz verdim" deyip ürünü satmıyorum, zamanıma yazık. Ben de vazgeçtim ucuza vermiyorum diye fiyatı artırdım. Kelepir olayı bitti. Ama Turkrock' tan isteyen olursa yine yardımcı olurum da. :)
 
Son düzenleme:
Geri
Üst