Abartı Ilanlar

ya bi gun kendi ilanlarimi da surda gorcem diye odum kopuyo da mesela bi konuya deginmek istiyorum ben genelde dolar uzerine gitar aliyorum, anlastigim magaza o sekilde calisiyo cunku. fiyatlari da komisyon koyarak satiyor, haliyle ben bireysel kullaniciyim ve amacim yeni urunler, yeni tarzlar denemek. bana gitmediginde de nakit ihtiyacim oldugunda da mecbur satiyorum. koydugum gitarlar genelde turkiyede bi baska satis ornegi olmayan cogunlugu da 2 hafta ev ortaminda kullanilmis gitarlar oluyo. simdi piyasayi belirleyecek adam bensem bunu nasil belirleyeyim ki? gorseldeki gitar icin falan konusmuyorum yanlis anlasilmasin, turkiyedeki stoga bakiyorum gitarin yazdigi bi fiyat yok, e yurt disina bakiyorum aldigim bedelden 50-100 dolar asagi yukari oynuyo, bunun turkiyede vergilendirmesi de oldugunu dusunerek mesela aldigim fiyatin 1000tl 2000tl ustune altina koyuyorum pazarligi da dusunerek yaziyosam zaten indirim isteyecek oturup yiyip icecegiz ben duz hesap asagiya yuvarlar kapatirim bunu diyorum. da acaba siz nasil goruyosunuz? bu arkadaslar da nasil olsa stok yok uc bes fazla yazayim diye mi dusunuyor ki??
Yurt disindan 30 bine alip burda 80-90 bine satmıyosanız ok bence. Yurt dışı fiyatından çok yüksek olması sorun. Zuhaldeki fiyata amerikaya uçup iki masjesty alır gelirim bilet dahil. Japonya aynı şekilde J custom, Esp EII hem de vizesiz

Geri