groovecan demiş ki:mahcem akın eldes albümünü dinleyenlerden biriyim anlatiim izlenimimi.
selam sevgiler herkese. ben albümü edinenlerdenim çok başarılı buldum deneysel durumlar var öyle güzel birşey yapmışki o kadar gitar çalıp aslında çalmamak gibi. efektler var baya teknolojik esintiler. çok özgün buldum. keşke herkes tanısa bilse dinlese çok iyi sahneleri hakediyolar serdar öztop akın eldes gibi insanlar. mahceme katılıyorum destek olalım yapıcı eleştiri yapalım. önce müziği konuşalım. bir şeyleri dinlerken bana hitap etmesinin yanısıra verilen emeği de düşünerek dinliyorum ve hiç hoşuma gitmeyen şeylerde bile hayatta aklıma gelmicek ayrıntılar buluyorum müziği de güzel yapan bu ayrıntılar farklar ve kişisellik olsa gerek. bu insanlar sahnede değişik gözükebilirler sahne bambaşka birşey. yanlarına gidin konuşun çekinmeyin onlara değer verip müziklerini anlayarak dinlediğinizi ifade ederseniz mutlaka sizi dostları gibi kabul edeceklerdir, yorumlarınızı da onlarla paylaşın. (bunda hiç yanılmadım deneyimlerimden şu ana kadar) vakitleri varsa sizi geri çevirmezler konuşun sorun öğrenin böyle üstadlar kolay yetişmiyor gerçekten.
herkese hakettiği değeri verelim bizden de birileri G3 lerde wembleylerde babalarla takılsın bizde biraları alıp izlerken gurur duyalım.
Demirhan demiş ki:ben kişisel lüksümü kullanmak istiyorum : ) ve şunu söyleme cüretini göstereceğim... Akın'ın biraz kızdırılmaya ihtiyacı var... kızdığı zaman ne kadar saldırgan (ve çekici) olabilir biliyorum. İçinde aslında çok saldırgan bir insandır fikrimce (gördüm). Ve şu an elinde bulundurduğu teknikle bunu çekinmeden ortaya koysa (yani araya fikri engeller koymasa) hepimizi mahvederdi diye düşünüyorum, ve bekliyorum. Kalite her zaman nezaket değil... Saldır Akın derim ben... Selamlarımı da gönderiyorum. Umarım okuyordur.
hi_one demiş ki:türlü çıkmadı mı yahu ?
abi eskişehirde bu albümü bulabileceğim bi yer yokh... var mı ?????
nienturi demiş ki:hi_one demiş ki:türlü çıkmadı mı yahu ?
abi eskişehirde bu albümü bulabileceğim bi yer yokh... var mı ?????
akın Eldes'in albümlerini And.Ünv. ada mzüikten bulabilirsin..Ben oradan alıyorum.
canim barisarock yemeginde ogluyla gelmisti ya akin abi cocuk kola iciyordu sonra millet kola icen pusttur diye tempo tutunca hem kolasini icip hemde kola icen pusttur diye tempo tutmustu safim ehehelerevenoir demiş ki:gerçi bu akşam herkese saydırıyorum ama, adam gibi adam, müzisyen gibi müzisyen olunca, susmak gerekiyor. saygımız sonsuz...