muttalip demiş ki:kötü gitarist,
kesinlikle.....yelda13 demiş ki:nasıl bir müzisyen olduğunu bulutsuzluk özlemi konserinde canlı dinleme fırsatı bularak bir kez daha anladım..gözüm açık gitmeyeceğim !
Kesinlikle katılıyorum ... o, tavırları sahnedeki hareketleri gitara hakimiyetiyle çok başka biri... evet onu canlı canlı gördüm.. hayal kırıklığına uğramadım Hatta herşey daha da güzel gözüktü gözüme... akın eldesi tanımadıkları konusuna gelince... :roll: sanmıyorum o kadar kişinin bilmediğine ...herneyse çok teşekkürler herşey için 🙂 umarım daha uzuuuuuuun uzuuuuuun yıllar seni dinleriz Akın Hocam...crawlingg demiş ki:İşte Akın baba budur dediğimiz bir konserdi Zonguldak konseri...Orda olmak farklı birşeydi çok güzeldi ya ben böylesine değil razı olmak,öldürseler gelirim ya... 😆 Akın Eldes harika biri gerçekten...
Bir insana elindeki gitar ancak bu kadar yakışabilir...
Pinhani'yle beraber harika götürdünüz...Size hayran kalmamak elde değildi...coğu üniversite öğrencisi sizi tanımasa da tanıttık yani.... 😆 😀 Çooookk güzeldi çokk...Süper bi performans..Sizinle konuşmak ise gerçekten gurur vericiydi...Bizim konser maceralarımızı Pinhani başlığına da yazdım Akın Eldes hocam...Zamanınız varsa bi okuyun,gerçekten ne zorluklarla o konsere geldiğimizi tahmin edemezsiniz..Ama herşeye fazlasıyla değdi,hemde çook fazlasıyla... 😆 😆 😀 🙂 🙂 😛 😉