S
SmellsLikeForum
Bende arkadaşlar 80-90 tonlarını yakalmaak istiyorum. Gun'n Roses, The Beatles, Iron Maiden, Metallica sevdiğim gruplar, elektroda yeniyim. En az 15 wattlık 2. el bir amfi almak istiyorum. Ne Marka önerirsiniz?
Nostalgia demiş ki:LTD alexi 200 gitarım var.Black Metal çalıyorum..550 TL amfi için bütçem var ne önerirsiniz ?
SmellsLikeForum demiş ki:Bende arkadaşlar 80-90 tonlarını yakalmaak istiyorum. Gun'n Roses, The Beatles, Iron Maiden, Metallica sevdiğim gruplar, elektroda yeniyim. En az 15 wattlık 2. el bir amfi almak istiyorum. Ne Marka önerirsiniz?
Merhaba. Yaylı reverb tankı olan bir amfim var ve reverb açıkken amfi sarsıldığında şakır şukur sesler geliyor amfiden, reverb tankı mı bozuk yoksa durum normal midir sizce?
loopa mı bağlayacağız? bende istiyorum eyer olursa.Attenuator kullanildigi muddetce ses acilarak verimli ton alinabiliyor, kendi Screamer'imda oyle yapiyorum sahsen, de Turkiye sinirlari icerisinde attenuator bulmak gercekten zor, distributorlerin getirmesi lazim aslinda artik. Bir de soyle bir husus var ki, wattage olarak kucuk olan lambali amfilerin cogunlugunda oyle metal muzik icin high gain olanlar yok pek sanirim, Tiny Terror biliyorum birtek gain olarak yetebilecek, ENGL Gigmaster ve Mesa Transatlantic'ten metal muzik icin yeterince gain cikmiyor sanirim.