şu parçasına takıldım bir kaç gündür bende .gitarın tonu felan süper bence. seside çok iyi asım abinin bana göre. çok renkli bi kişilik ayrıca keşke daha çok görebilsek ortalarda
Selamlar,
Videoda 02:13'te başlayan intro hangi şarkıya aitti? Bilen var mı?Kafayı yemek üzereyim hatırlayamadım ... 😀
Bu adamı herkes dediğin gibi shred'leriyle hatırlıyo yada hatırlamak istiyo ama çoğu insan farkıdna değilki Asım abinin aslında en inanılmaz olayı Clean çalımlarında. Çok kere canlı şahit olmuş biri olarak söylüyorumki bu adamın eline gitarı verin ve tertemiz bir ton açın, Sonra suratınızda hafif bi gülümsemeyle saatlerce onu dinleyin... mümkünse dinlerken Yanına da bi bira açmayı unutmayın 🙂
altına imzamı atarım harbi clean soloları dehşet adamın bu arada ben sesine de bayılıyorum asım babanın. çok sağlam gırtlağı var. keşke bunun gibi orjinal adamlar çoğalsa memlekette ama yok hakkaten adam türünün tek örneği 😀
Yahu bu adam şarkı yazıyor, albüm filan çıkartıyor da bir tek ben mi bilmiyorum? Bahsettiğim shred yapıyor, çok güzel solo atıyor filan değil. Teee eskiden çıkardığı "boku yedik" ten başka bir icraatı var mı hakikaten? Canlı dinlemedim, ama nerede görsem hep cover çalıyor. Gitarı çok iyi çalıyor ona laf etmiyorum 😀
Edit: Boku yedik şarkısında da küçük bir solo dışında gitar olmaması çok iyi ya 😀 Sonunda kendisinin "ne boktan soloydu değil mi?" demesi 😀
Allah aşkına, Türkiye'de hangi albüm çıkaran gitarist popüler ve tanındık? Kaliteli iş yapanlar albüm çıkartmasın mı yani? Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Adama yetiyor demek ki başkalarının yaptıklarını tekrarlamak. Ben sadece nedenini merak ediyorum, ve bunun bana göre yanlış olduğunu belirtiyorum.demet akalın-serdar ortaç ve arkadaşları her yaz albüm çıkartıyorlar.Sanırım popüler ve tanındık olmaları bu sebepten.Çok kaliteli iş çıkartıyorlar gerçekten.
vallaha ben 24 yaşındayım ve çocukluğumdan beri tanıyorum.İlla albüm çıkartıp ortaya saçma sapan işler koymaya gerek yok.Bu adamın öylece gitarla takılmasını izlemek bile insana keyif veriyor.Tertemiz çalıyor.Sadece şiretçi bir ergen edası ile de çalmıyor yeri zamanı olursa canı isterse onu da yapıyor.Önüne ne koysan çalar bu adam.Belki albüm yapacak insan bulamadı kafa dengi, belki ortaya adam gibi birşey koymak istiyor zaman lazım... zaten bir kaç videosunda bu da son şarkımdan bir kısımdı filan diyordu.Belki kafasında bir kaç şey var.Ama imkansızlıklar.. o da haklı Türkiye de onun seviyesinde insan yok.Adamın samimiyeti videolarına yansıyor. Bir o kadar da alçakgönüllü.Oraya buraya para almadan çıkmam, konuşmam vs yapmıyor. Bence böyle kalması daha iyi.Kıymetini bilen dinlesin,keşfetsin bilmeyen de serdar dinlesin öztop değil tabiki ortaç ı.. 🙂 albüm filan ölçüt değil özetle.Bu adam istese kralı da yapar.Potansiyel yeteri kadar görünmüyor mu?
Abi ben de çocukluğumdan beri biliyorum, tanımıyorum tabi. Albüm ölçüt değil zaten, ama bu kadar senedir gitar çalıyorsun "be adam hiç mi birşey üretmedin?" diye geçiyor benim aklımdan. Ki dediğin gibi ise durum, yani yapmış ama yayınlayamamışsa eyvallah, o durumda söyleyecek bir sözüm yok. Ben kendisini sevmiyorum, çok kötü bir gitarist filan demiyorum, potansiyel fazlasıyla var evet, ama dediğim gibi bu potansiyelle kendini harcatmış/harcamış bir gitarist gibi geliyor bana. Düşünce yapımız farklı demek ki. Ben olsam, imkanım da varken ABD ye giderdim, orada icraat ederdim. Kıymetini bilecek adam oradayken de bilir. Diye düşündüm 🙂