99 senesinde tünele bir Meksika strat almak için gitmiştim. Şahsen tanımıyordum kendisini yanı daki arkadaş tanıyordu. Elinde satılık bir gitarı olduğunu söyledi stüdyosuna davet etti bizi. Gitarı gördüm ve aşık oldum ancak bütçemi çok aşıyordu. Alamadım haliyle tabi. Hep beraber ayrıldık ordan fakat aklım gitarda kaldı. Bir kaç saat içerisinde ne gitarlar denedim ancak almak içimden gelmedi. Tekrar kapısını çaldım ve durumu anlattım. Gitarı çok istediğimi anlayınca beni hiç tanımamasına rağmen senetsiz sepetsiz taksit yaptı. Birşey imzalamıycakmıyım diye sorduğumda müzisyen insanların yamuk konularla işi olmaz. Bu dünyada ödemezsen öbür tarafda hesaplaşırız dedi. Gidip beraber sıfır bir hardcase alıp gitarı içine koyup bana verdi. Köprü manyetiğin volümü bana düşük geldi. Onuda bir dp171 ile değiştirip gönderdi beni. Çanakkalede yaşayan hiç tanımadığı bir insana bu. Kadar güvenmesi şaşırttı beni. Şu anda ikinci grandmaster gitarımı kullanıyorum. Keyifli bir insan. Bence aksanından dolayı yanlış tanınıyor.