A
aktore
saolasın artık onlardan cevap bekliyim bari napalım
ares75 demiş ki:KORAY,ben zuhal müziğe AMPEG B2R ısmarladım bi de SVT210HE kabin geliyor.Sende de B2R vardı sanırım biraz bilgi verirmisin ne dersin alet hakkında bi de SVT210HE uygun bir seçim mi bilgin varmı kabinle ilgili,sevgiler...
UtkuDoga demiş ki:Yamaha BB N5II hakkında bilgi verebilir misiniz?ikinci el ve sıfırları ne kadardır?
selamlar türkiyede bu ürünü üretmekteyim. amerikada'da 100 dolara satılan Stephen H. Lafferty'in ünlü headbanger adlı ürünün http://www.soundprofessionals.com/cgi-bin/gold/item/SP-HBA-2 modelinin geliştirilmiş halidir. bırakın paramız ülkemizde kalsın. ben elektronik mühendisiyim ve bu ürünü size yarı fiyatına sunuyorum. geçen sene bu kulaklık amfisi headphone amplifier ile proje ödülü aldımKorayE demiş ki:Hani bas frekansları düzgün duyamamak bir yanagitarı vcd playera ordanda kolonlara bağlıp çalıyorum aslında yeterlide oluyor
empedans uyuşmazlığı nedeniyle sisteme ciddi zarar verebilirsin!!!
Ucuz bir kulaklık amfisi ya da combo al mutlaka!!!
Küçük combolardan sadece Ampeg'leri beğendim şimdiye kadar.
Evde çalışmak için bir BA-112 kullanıyorum, tonları 12 inchlik tek speaker olması nedeniyle biraz bas ama çok iyi. Bir büyüğü BA-115 de çok iyi. SWR'ın benzer modellerinin de iyi olduğunu tahmin ederim. Marshall, Fender amfilerinin hiçbirinden ister combo ister kafa, istediğim tonu alamadım.
Sahnede de yukarıda yazdığım gibi solid-state Ampeg B2R 400 watt kafa kullanıyorum.
Gerçekten aşırı gain kullanmadan iyi,temiz ton için basta mutlaka güçlü bir sisteme ihtiyaç var . Aksi takdirde sadece duyulmak adına istediğinizden çok daha yüksek gainle çalmak zorunda kalıyorsunuz 🙁
Bu arada SWR, Hartke ve Gallien-Krueger'in denediğiniz ciddi amfileri (küçük combolar dışında) varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim 😀