merhaba arkadaşlar;
bir kaç sorum olacak.
1-maison jazz basım var bir tane. ve dip ses veya çızırtıdan şikayetçiyim. mağazalara sorduğumda bir çok öneri geldi. ama hepsi farklı olduğu için ticari amaçlı öneriler olduğunu düşündüm. behringer di-box iyi değil boss di1 di-box kesin düzeltir diyen oldu, birisi saolsun son çare menyetikleri aliminyum folyo ile kapla dedi(yani gövdenin içinde kalan kısmını), sonra olur öyle, manyetik değiştirsen değmez o gitara yeni al cort al dedi, hakikaten cortların cızırtısı azdı, yani cort jazz basların, ama cortdan nefret ediyorum ve gitarımın tonunu ve gitarımı seviyorum o diil ahmet güvenç e imzalattım podların orayı üzerine de vernik çektircem daha. gitar fender jazz bass sunburst ün birebir kopyası. neyse, evde çok iyi gitarın sesi, ama barda falan cızırtı dip ses artıyor haliyle. ve mali imkan malesef kısıtlı.
2-bass collection japon ikinci el siyah orjinal perdesiz bas buldum 300 dolar dediler, tonu hoşuma gitti, siz ne dersiniz? fiyatı abartmışlar mı?
3-söyle bir sistemim var, maison jazz bass pasif 🙂, elixir teller, behringer bx300 dandik amfi 🙁. bunlar haliyle çok kötü ve yetmiyor, imkanlarım doğrutusunda bir boss di1 di-box ve boss 7 band manuel bass ekolayzır alsam 200 dolar gibi bir paraya en mantıklı düzeltmeyi mi yapmış olurum?
şimdiden teşekkür ederim, önceki mesajların daha yarısını okuyabildim, gerçekten bu işe kendini gönülden atamış saygı duyduğum insanlar olduğunu gördüm. bu kadar çoklukta ve bu denli danışmanlığı sabırla yaptığınız için tebrik ederim. (lan amma resmi oldu ha)