N
nomsiasa
slm ares75 e bişey sormak istiorum önceki sayfada yeni başlayan için ash gövde ve maple fingerboard önermiş.nedeni nedir?rose wood kullannılırsa ne gibi eksiklikler olur?
teşekkürler
teşekkürler
250 dolara cort ab4 var.yani cort action bass.tam elindeki paraya denk geliyor.bence o fiyat için alabilceğin tek bas.300 milyona ikinci el bi bas bulabilirsin ama ben bunun ne olcağını önceden bilip sana öneremem.atıyorum yamaha rbx 170 in ikinci elini al desem nerden bulcan.bi bok anlamıyorum diyosun o yüzden git tonuna bak aletlerin de diyemem.en iyisi benim önerim üzerine cort action al bi tane.ilerde anlıcaksın ki iyi bi seçim olacak._KurbaN_ demiş ki:Ben de bas gitar alıcam.Ama hakkında tam manasıyla "bi bok bilmiyorum" .Bi akustik gitar edinmiştim kelepir onu tırmalıyordum ama sarmıyo artık.Pek para harcamak istemiyorum açıkcası.Çünkü pek bilmediğim için korkuyorum açıkcası acaba yeterince keyif verecek mi verdiğim paraya değecek mi diye ama sanırım 300 ytl civarı bi para ayırcam bu bas gitar olayına.Biraz kıl bi soru olcak ama ikinci el mi alıyım yoksa sıfır mı ? Bu fiyata ne önerirsiniz??Bi de illa ders almak zorunda mıyım çalabilmek için?Öss falan derken waktim zaten az yani çekincem o...
KorayE demiş ki:Eğer anlamlı ve müziksel biçimde kullanılıyorsa değil 5,6; 7,8,12 hatta 2 bile geçerlidir bence(rakamların hepsi gerçektir!!) 😀
Ben 4 telli perdeli ve perdesiz basları tercih ediyorum. Bunun nedeni slap tekniğimin farklı olması...adı bilinen çoğu markayla çaldım.... 6 telli basın klavyesinde rahat edememiştim, 5 tellilerde ise uygun büyüklükteki klavyede tel araları tekniğim için dar, tel araları geniş olanların ise klavye kalınlığı fazla geldiğinden sonuç: 4 telli!!!
yoksa canavar bir B teli, ya da 6 tellinin pozisyon kolaylığı ve ince Csi keyiflidir 😀 😀 😀
V-Bass ile yapılan kayıtları dinlediğimde ben de hayran kaldım 😉pika demiş ki:ben roland v bass dışında hiç bir dijital processorü önermem. naturellikten yersiniz. bu benim fikrim.
creepingdeath1991 demiş ki:Selam rock-metal soundu ağırlıklı 1500$ civarı 5 telli bas alacam yardımlarınızı bekliyorum
bunlar threionun bascının ekipmanın aynısı benzeri olmasın aynısı olsun die aynılarını alıorum😀 ama onda Tech 21 SansAmp RBI preamp
SWR SM-400S poweramp da var🙁 yinede yakın bi ton alırmıım? kullananlar arkadaşlar varsa bu boss ları yardımcı olursa sevinirim.