Re: biraz biraz
rockstar13 demiş ki:Merhabalar,
Aklımda 3 tane processor vardı.
1.Vox Tonelab SE
2.Boss GT8
3.POD LiveXT
Pod u direkt olarak almaktan vazgeçtim. Sesleri son derece digital ve sahnede tek bir dokunuşla değişiklik yapmanız mümkün değil... GT8 seslerinin de tarzıma uymadığını düşünerek elemiştim. Vox almayı düşünüyordum ama malum türkiyede bulunmuyor. Uzun bir süre yurtdışından getirtmeye uğraştım ancak bir türlü olmadı. Sonunda gına geldi ve GT8 almaya karar verdim. Daha detaylı bir inceleme yaptım ve GT8 in gerek teknoloji gerekse analog pedala yakınlık açısından en iyi çözüm olduğunu gördüm. Yaklaşık 15 gün önce bir GT8 edindim ve çok memnunum. Alet aşırı profesyonel bir alet. Tüm forumu baştan sona okudum. Bir satırı bile atlamadım. Burada bazı arkadaşlara tavsiyelerim olacak.
1. Ses oluşturucam, mükemmel olacak, şuna benzeyecek falan diye kasmayın. Herşeye adım adım başlayın. Hızlı ilerlemeye çalışmayın. Bir kereden yüklendiğiniz takdirde alete hakim olamazsınız. Çünkü aletin üzerinde oluşturacağınız sesi etkileyecek parametre sayısı el ve ayaklarınızdaki parmak sayısından fazla... Bunlar zamanla gelişecektir diye düşünüyorum ve çalmanıza bakın diyorum...
2. Mixer, kulaklık yada bilgisayar speaker'ı, müzik seti gibi cihazlara direk olarak bağlarken mutlaka output select kısmından phone/line seçmeniz gerekiyor. Zaten cihazı kolisinden açtığınızda Read First diye bir kağıt çıkıyor. Orada yazıyor....
Bence bu alet benzerleri içinde 1 numara. Değerini bilelim...
Şimdi bir sorum olacak. Kutunun içinden taşıma çantası çıkmadı. Hala gitar gigbag i ile taşıyorum. Çanta yada case yaptıran var mı? Yardım...