Ses kartında midi input girişinin olmadığını söylemiş kartın onboard ses kartı ise mainboardun driverını yüklediğinden emin ol external bir ses kartı ise onunda yine aynı şekilde driverını yüklediğine emin ol,birden fazla ses kartın varsa bilgisayarında mesala hem onboard hem de externak gibi o zaman ses özelliklerinden bilgisayarında varsayılan ses kartının hangisi seçilmiş olduğuna bak yine aynı şekilde Denetim masasından ses özelliklerine bak.XENTRIX demiş ki:arkadaşlar midi bağlantısını birtürlü yapmayı beceremedim gt 8 in. bilgisayar ve alet ikisi de hiçbir tepki vermiyo. midi kablosuyla bağlıyorum aleti arkadaki çok noktalı bi soket var oraya takıyorum. gt8 editörü de yükledim onun üst tarafında da no midi input yazıyo. prosessor üzerinde ya da pc de yapmam gereken bişey var mı acaba. yardımcı olursanız çok sevinirim.
biskuwi_etu demiş ki:arkadaşlar gt-8.e pedal takabiliyomuyuz? yane ne biliim bi jackhammere mesela....takiosak nasıl takcas? seste bozulma olur mu?
murat_72 demiş ki:arkadaşlar :?: ben gt8 e extradan whamy bağlıyacam bunu nasıl yapabilirim hangi cıkışları kullanmam gerekir..
murat_72 demiş ki:DreamofStyks dostum whamy bir türlü yapamadım bana bıraz daha detaylı anlatırsan sevinirim..t.ş.k
Abartıldığı kadar olmadığı kesin.Roth-Azad demiş ki:Bu arada genel gidişatı bozucak mesaj ama.
Genel olarak Boss GT-8'in sesi, ne kadar farklı efekt,pre-amp vs.. kullanılırsa kullansın, biraz cılız (tiz mi desem ya da) ve dijital değil mi (Doğal olarak). Ben kendimde kullandım ve başka kimde de kullanırken görsem,dinlesem aynı şeyi duyumsamaktayım. Sanırım o kadar da başarılı bir alet değil. Kayıtta hiç dinlemedim, o yüzden orasını bilemem.
spree demiş ki:Arkadaşlar gitar amplisini power amp olarak kullanıp gt8'i pre amp olarak kullanmak nasıl oluyor anlatırmısınız.power amp ne demek?
cab sim. ne demek?
Bir de sesi mikrofonlamak nedemek oluyor?
teşekkürler.