DreamofStyks demiş ki:Benim iyi olmadığına kanaat getirdiğim nokta pre-amp meselesi değil ,
*Drivelar fazlasıyla gürültülü
*Compressoru kullanmak dip gürültüsünü 2 ile çarpmak demek nerdeyse.
*Hele birde şöle overdrive'a da yükleniyim compressoruda beraber kullanıyım birde sustaini açıyım dedim gitarı bırakıp kaçıyodum..
*Noise Gate felaket ,Gnx1 de daha bile iyiydi..
*Kız gibi alet havadan nem kapıyor elektriksel anlamda..
*Bu bir processor yeni bir işletim sistemi değil IQsu 120'nin altında olanlar kullanamıcak mı yani? insan biraz daha anlaşılır yapar.
Örnek:Exp Pedalda Calibration ayarını neden System menüsüne koymazsında,
Pedalı amadan önce CTL,EXP tuşuna basılı tutup sonra diğer elinle pedalı açıp öle Calibration ayarlarına gelirsin ki,ben bunu duyduğumda şaka yapıyolar diye düşündüm gerçekmiş..
Ha diceksiniz ki okusana kitapçığını ,bende şöle cevap vericem herkes ingiliz değil arkadaşlar herkes lisede ingilizce derslerini 5pekiyi ile geçmedi diğer markalar bunu düşünüp ona göre menüler yaparken niye ben kendimi bu kadar heba ediyim ki ,farkederseniz ki Boss GT8 size değil siz Boss'a para veriyorsunuz tam tamına 550$
*Şimdi sen yapmışsın Boss GT8'i en iyi processor benimki diye iddalı bir lafla piyasaya sürmüşsün ya peki bunun software desteği ? hani offical sitede tonlar ? Niye yaptın o zaman Mıdı çıkışlarını merak ediyorum..
Skull_KruSher demiş ki:Kurcalayın biraz yahu. Öğrenmenin nesi kötüdür. Şu aleti hakkıyla kullanan birinin kalkıp analog sistemlerde hiçbir sıkıntı çekeceğine inanmam.
Ne tonu ya koymasınlar ton mon sitelerine. Sonra önüne gelen ben aşmış tonluyorum lan aleti çok iyi bilirim bu işleri diye geziyor. Zaten sinir oluyorum böyle lamerlere. Yok ton mon kendiniz yapın. İyi olmuş böyle.
utkusel demiş ki:arkadaşlar ben bu gt8de doru düzgün bi clean ton yazamadım güzel bi patch i olan varmı elinde veya sizce hangi preamp ı kullanmalıyım yardım ederseniz sevinirim
Skull_KruSher demiş ki:DreamofStyks demiş ki:Benim iyi olmadığına kanaat getirdiğim nokta pre-amp meselesi değil ,
*Drivelar fazlasıyla gürültülü
*Compressoru kullanmak dip gürültüsünü 2 ile çarpmak demek nerdeyse.
*Hele birde şöle overdrive'a da yükleniyim compressoruda beraber kullanıyım birde sustaini açıyım dedim gitarı bırakıp kaçıyodum..
*Noise Gate felaket ,Gnx1 de daha bile iyiydi..
*Kız gibi alet havadan nem kapıyor elektriksel anlamda..
*Bu bir processor yeni bir işletim sistemi değil IQsu 120'nin altında olanlar kullanamıcak mı yani? insan biraz daha anlaşılır yapar.
Örnek:Exp Pedalda Calibration ayarını neden System menüsüne koymazsında,
Pedalı amadan önce CTL,EXP tuşuna basılı tutup sonra diğer elinle pedalı açıp öle Calibration ayarlarına gelirsin ki,ben bunu duyduğumda şaka yapıyolar diye düşündüm gerçekmiş..
Ha diceksiniz ki okusana kitapçığını ,bende şöle cevap vericem herkes ingiliz değil arkadaşlar herkes lisede ingilizce derslerini 5pekiyi ile geçmedi diğer markalar bunu düşünüp ona göre menüler yaparken niye ben kendimi bu kadar heba ediyim ki ,farkederseniz ki Boss GT8 size değil siz Boss'a para veriyorsunuz tam tamına 550$
*Şimdi sen yapmışsın Boss GT8'i en iyi processor benimki diye iddalı bir lafla piyasaya sürmüşsün ya peki bunun software desteği ? hani offical sitede tonlar ? Niye yaptın o zaman Mıdı çıkışlarını merak ediyorum..
Neden böye anlamsız bir mesaj yazdın hemde bana yazdın bilemiyorum.Msnden söylesen de olurdu netekim biraz sonra keşke msnden söyleseymişim diyeceksin. Sıradan gidiyorum.
*Gain hiçbir zaman sonuna kadar açılmaz. Ben "mid" seçiliyken 50-60 ile kulanıyourm gürültüsüz olabiliyor*
Her riff aynı gain ile çalınmaz. Bazı rifflerde gürültü yapar bazı rifflerde olmazsa olmaz. Gaini sonuna kadar açan adamın gitaristliğinden şüphelenirim.
*Sana o gain bile fazla gelirken neden compres açıyorsun?
*Bu dediğinin gaini ortalarda olan bir ampliye overdrive bağlayıp birde bunun arkasına compress bağlamak olduğunun farkındamısın? BU durumda gürültü ilk fırsatta dışarı kaçar tabi ki.
*Noise gate e ihtiyacın olma durumu nedir? Neyi gate etmek istiyorsun o kadar gain açarsan hiçbir noise gate etki etmez. Onu bunu kıyaslamayla olmaz bu işler. Hepsi güzel. 2 sene rp10 kullandım.
*Bilmiyorum gayet delikanlı bir alet belki seninkisi hafif yumuşaktır.
*Bunu atlıyorum. Senin problemin. Zorla mı sattılar. Araştırsaydın.
*Bunu da atlıyorum. İlla ki senin istediğin yere koymak zorunda değil adamlar menüyü.Ha öyle yapmışsın ha başka türlü.
*Sen kaçıncı dünya ülkesi olduğumuzu ve bunun sebebinin ne olduğunu biliyormusun?
Cep telefonu gibi her önüne gelen magndada olan bir alet olsaydı koyarlardı türkçe kullanım klavuzu merak etme.
Kurcalayın biraz yahu. Öğrenmenin nesi kötüdür. Şu aleti hakkıyla kullanan birinin kalkıp analog sistemlerde hiçbir sıkıntı çekeceğine inanmam.
Ne tonu ya koymasınlar ton mon sitelerine. Sonra önüne gelen ben aşmış tonluyorum lan aleti çok iyi bilirim bu işleri diye geziyor. Zaten sinir oluyorum böyle lamerlere. Yok ton mon kendiniz yapın. İyi olmuş böyle.
Neyse Serkan beğenmiyorsan sat şu aleti git pod al, ofişıl sitelerinden indir tonları hayatın boyuncada neyin ne işe yaradığını bimeyen bir gitarcı olarak kal. Tamam mı.
Skull_KruSher demiş ki:Neden böye anlamsız bir mesaj yazdın hemde bana yazdın bilemiyorum.Msnden söylesen de olurdu netekim biraz sonra keşke msnden söyleseymişim diyeceksin. Sıradan gidiyorum.
melihbozkurt84 demiş ki:abi nerdeyse bir senedir bu aleti aldığımdan beri insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum.her alan bu ne biçim alet diyip geçiyo.ama gt-8 in analog kullanmaktan farklı olmadığını anlayan çıkmadı henüz.bıraktım gaini hiç bir şey köklenmez hiç bir analogda.ilk başlarda bu hatayı bende yaptım ama sonra fark ettim.ve daha sonra güzel tonları bulmaya başladım.oturun aletin başına düzgün ayar çekin.ben hem distortion pedallarını hemde anfilerini bir arada kullanıyorum dip gürültüsü yok.hemde 21k çıkışlı pasif manyetiklerim olmasına karşı.yani normalde çok gürültülü bi manyetiktir kendisi.seçimini düzgün yapmalısınız.2 yüksek gainli anfiyi pedalı vs bir arada kullanmayın hiç bir şeyi köklemeyin.sonuca ulaşcaksınız.kibkolay gelsin.müzikle kalın.😀
vileshome demiş ki:Skull_KruSher demiş ki:Neden böye anlamsız bir mesaj yazdın hemde bana yazdın bilemiyorum.Msnden söylesen de olurdu netekim biraz sonra keşke msnden söyleseymişim diyeceksin. Sıradan gidiyorum.
abi anladımda gt8 ile ilgili yorumu sen niye üzerine alındın onu anlamadım..?
utkusel demiş ki:benim bahsettiğim cleanler daha çok gibson tonlarına yakın cleanler elimde fender lonestar var singlelar texax special humbucker ise orjinal gibson manyetiği yani köprüde gibson manyetik var.böle bi cleani alabilirmiyim bu gitarla açıkçası bilmiyorum ama çok ta fazla tarif edemiyorum şu anda nası bi clean istediğimi patch falan varsa yazarsanız ben uğraşıp onu değiştirebilirim belki veya orjinal halide hoşuma gider tekrar teşekkür...
Söyleminin sebebini anladım laf sokacak yer aramışsın bunu bulmuşsun.Eh bravo..birde merak ettim cep telefonu kullanıyormusun ?
Skull_KruSher demiş ki:Evet bende anlamadım şimdi. Belkide benim yazdığım mesajdan elimdeki aleti savunduğumu düşündüğünü düşündüm sonrada böyle birşey yazma ihtiyacı duydum(manyakmıyım lan ben) neyse okurken o kısmı atlarsınız olur biter.vileshome demiş ki:abi anladımda gt8 ile ilgili yorumu sen niye üzerine alındın onu anlamadım..?Skull_KruSher demiş ki:Neden böye anlamsız bir mesaj yazdın hemde bana yazdın bilemiyorum.Msnden söylesen de olurdu netekim biraz sonra keşke msnden söyleseymişim diyeceksin. Sıradan gidiyorum.