Bu soytarılık da ne? Biri forumu mu klonlamış?

banlanmadı, barrios yine üzerine alındığı ve sorun yaşadığı bir üyeyi yönetime şikayet falan etti, mahkeme falan filan birşeyler dedi, yönetimde barriosu u ciddiye almayınca barrios bize küstü, forumad küstü, belkide başka forumda olacak artık :/
Aynen forumdan da pek destek gelmedi o yüzden küstü, o konudan beri girmiyor, giriyorsa da artık cevap vermiyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Özel mesajlara yanıt olarak, tüm topluluğa hitaben bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki, forumumuzda yapılan tartışmalar ve paylaşımlar herkesin katılımına açıktır. Ağır Mekan ile Türkrock forumları arasında bir rekabet söz konusu değildir; bizler tamamen farklı kulvarlarda ilerleyen iki ayrı topluluğuz.

Ağır Mekan Topluluğu çatısı altında sizlere sunduğumuz başlıca olanaklar şunlardır:

• Rock & Metal Haber Portalı
  • Müzisyen İlan Paneli
  • Ekipman İlan Paneli
  • Siyasetin serbest olduğu bir Forum Alanı
  • Topluluğa özel, eğlenceli ve etkileşimli paneller
Bunlara ek olarak:

🌍 Topluluk Haritası​

Her bar, müzik mekânı, eğlence alanı ya da konser salonunu harita üzerinde işaretliyoruz.

📅 Etkinlik Takvimi​

Ülke genelindeki tüm konser ve etkinlikleri arşivliyor ve harita üzerinden erişilebilir kılıyoruz.

• Üyeler etkinliklere “Gidiyorum”, “Gitmiyorum” veya “Belki” seçenekleriyle katılım durumlarını belirtebilir,
  • Diğer üyeler bu bilgileri görebilir,
  • E-posta bildirimleriyle etkinliklerden zamanında haberdar olabilirler.

Bu yapı sayesinde yalnızca bir forumdan ibaret değil, birbirine bağlı, organize bir topluluk olarak hareket ediyoruz. Amacımız sadece içerik paylaşmak değil; rock ve metal müziğin yaşamasına, yayılmasına ve birlikte sahip çıkılmasına katkı sağlamaktır.

Son olarak; rock müziğe ilgi duyan, içerik üretmek, yazarlık veya yöneticilik yapmak isteyen arkadaşlarımızı Türkrock’ta birlikte gelişmeye ve üretmeye davet ediyoruz. Üye olun, gelin tanışalım, birlikte büyüyelim.

Sevgilerle,
Ağır Mekan Topluluğu

Son düzenleme:

Geri