xpulp demiş ki:eger bu zat gorkem dene zat'i muhteremse, zamaninda bunlari kendisine farkli yollardan soylemistim..kendisiyle ilk ve tek muhattap olusumda o diyalog olmustur.dolayisiyla bu isler oyle net ortaminda atip tutmakla olmaz gibi delikanli maco tavirlarina girmesi cok komik..(bkz: zamaninda beri'ye getirilmis kuflu bi 80'ler video clip toplamasi ve aninda gorkem'e sahsimca cekilen ayar.)
kendi kendinizi tatmin etmeye devam edin sevimli pitirciklar...sizi ciddiye almadigim icin soyleyebilecegim fazla bir seyde yok su an icin...
alala napmıs olabılırsınızkı bu adama.kuyrugunamı bastınız.nasıl bı tepkı bu ya.neyse arkadaslar sallayınsız devam edın 😆calarsaatgitar demiş ki:Bu zamanında beri de çalışan bir garson idir arkadaşlar hatırladım....
Ama ben ona şimdi onun yaptığı gibi hakaret etmek ve kişiliği hakkında konuşmak istemiyorum buradan .....
dduuyygguu demiş ki:alala napmıs olabılırsınızkı bu adama.kuyrugunamı bastınız.nasıl bı tepkı bu ya.neyse arkadaslar sallayınsız devam edın 😆calarsaatgitar demiş ki:Bu zamanında beri de çalışan bir garson idir arkadaşlar hatırladım....
Ama ben ona şimdi onun yaptığı gibi hakaret etmek ve kişiliği hakkında konuşmak istemiyorum buradan .....