Bass gitaristimiz Serhat, Çalar Saat' ten ayrılmıştır......Yerine halen çalmakta olduğumuz Mustafa gruba katılmıştır...
serkanCALARSAAT demiş ki:selam arkadaşlar..İstemiyerek ve üzelerek söylüyorum..
Farklı müzikal görüşlerimiz ve farklı isteklerimiz nedeniyle ÇALARSAAT grubundan ayrıldım.Kardeşlerimin yollarının açık olmasını dilerim müzik yaşantılarında da başarılar dilerim herşey düşündükleri ve istedikleri gibi olur işşallah...SAYGILAR bu arada bize destek veren herkese tekrar teşekkürler..sağlıcakla kalın....SERKAN ÇALAR...
KANJ demiş ki:heheh ... Osman'nın şu ''dedikodu'' parçasını yorumlayışı 10 numara.... 😆 repertuara dumanın yeni albümünde katmayı düşünüyor musunuz abilerim.. sakın diğer amatör gruplar gibi ne dumanı ya onlar bizim parçalardan çalsınlar muhabbetine girmeyin ... :mrgreen:
beriye sığamama gibi bi probleminiz vardı sanırım.. 8O ooze size iyi gelecek başarılar.. 😉
hemen hemen ? tamamen ?katlettiniz türkçeyi 😀 katmerli anlatım bozukluğucalarsaatgitar demiş ki:yakında eski duman parçaları gibi bir sorunumuz kalmıcak....çünkü repertuar hemen hemen tamamen değişecek ve bizde artık kabuslarımıza giren bazı parçaları çalmıyacağız..... zira biz de tükendik artık ...
maresalx demiş ki:hemen hemen ? tamamen ?katlettiniz türkçeyi 😀 katmerli anlatım bozukluğucalarsaatgitar demiş ki:yakında eski duman parçaları gibi bir sorunumuz kalmıcak....çünkü repertuar hemen hemen tamamen değişecek ve bizde artık kabuslarımıza giren bazı parçaları çalmıyacağız..... zira biz de tükendik artık ...
fulumat demiş ki:hepsi on numara çocuklar. ben 22 senedir müzisyenim, 😉 bornovada oturuyorum tek adresim diyebilirim