Çalar Saat

merhaba arkadaslar..foruma yeni katılıyorum..

calarsaat hakkında elbette soyleyeceklerim var..oncelikle bu grubu beride tanıdım ve oraya cok yakıstırdım..belki mekanın kucuk olması nedeniyle daha sıcak bi ortam vardı..ancak ozze ortamı bambaska..grup elemanlarının hepsinin cok candan insanlar oldugunu biliyorum..ve osmanın yorumuna da diyecek yok..sizi mekanlarda herdaim gormek dilegi ile arkadaslar..

ancak eklemek istedigim bisey var(haddim olmayarak)..piyasada profesyonel biseyler bekliyoruz sizden de..bkn:kaset 🙂

darken_blacken demiş ki:
merhaba arkadaslar..foruma yeni katılıyorum..

calarsaat hakkında elbette soyleyeceklerim var..oncelikle bu grubu beride tanıdım ve oraya cok yakıstırdım..belki mekanın kucuk olması nedeniyle daha sıcak bi ortam vardı..ancak ozze ortamı bambaska..grup elemanlarının hepsinin cok candan insanlar oldugunu biliyorum..ve osmanın yorumuna da diyecek yok..sizi mekanlarda herdaim gormek dilegi ile arkadaslar..

ancak eklemek istedigim bisey var(haddim olmayarak)..piyasada profesyonel biseyler bekliyoruz sizden de..bkn:kaset 🙂

foruma hoşgeldin öncelikle....
profesyonel olmakla kaset çıkarmanın ilgisi olmadığını düşünüyorum.....Kaset çıkarmayı şimdilik düşünmüyoruz...çünkü hemen korsanı yapılır sonra...biz klip çekcez önce....Ondan sonra kaset yapçaz hatta ilk önce kaset çıkarcaz şarkılarıda sonra yapçaz....Hem boş kaset sattılar diye açılan davalarla uğraşırken birbirimize kenetlenir daha iyi şarkılar yaparız böylelikle...anyway kaset falan dur bakalm ...kaset çıkaran bir ton grup var .....Öyle kaset çıkarcağımıza böyle takılmak daha iyi....Bu işler yavaş olur...Yoksa Ümit Davala bile albüm yaptı....Ne oynardı o adamda, sanırım şimdi werder bremende oynuyo....ama olduğu zaman heralde zalim olmadan olmaz..neyse hoş geldin foruma...

hosbulduk 🙂

sanırım daha acık yazmalıydım..kaset derken yakın gelecegi kastetmemistim..elbette bu isler zordur sanırım..ama siz de sakın malum gruplar gibi barlarda omur tuketmeyin en azından ben sizi oole gormek
istemedigimden bunu yazdım ki siz daha ii bilirsiniz 🙂

bu arada neden surekli (bana oyle geliyo da) gun degistiriyorsunuz ooze'da??? siz calıyosunuz die gidiyorum bambaska bi grup goruyorum..sabit mi artık cars ve cmt?

saygı ve sevgiler..

darken_blacken demiş ki:
hosbulduk 🙂

sanırım daha acık yazmalıydım..kaset derken yakın gelecegi kastetmemistim..elbette bu isler zordur sanırım..ama siz de sakın malum gruplar gibi barlarda omur tuketmeyin en azından ben sizi oole gormek
istemedigimden bunu yazdım ki siz daha ii bilirsiniz 🙂

bu arada neden surekli (bana oyle geliyo da) gun degistiriyorsunuz ooze'da??? siz calıyosunuz die gidiyorum bambaska bi grup goruyorum..sabit mi artık cars ve cmt?

saygı ve sevgiler..

evark sabit artık....her daim ordayız.....

calarsaatgitar demiş ki:
Antibiyotik demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Adını ağzıma alırken bile tüylerimin diken diken olmasına sebep olan Serkan çalar ise alarm adlı gruba katılmıştır....hayırlısı bakalm.....

🙁

üzülcek bişi yok bunda antibiyotik kardeş...Süper grup kurdular harika olcaklar....
üzülecek tekbir şey var.o da daha önceden gruptan olan birinin adını ağzına alırken tüylerinin diken diken olduunu burada yayınlaman..çok yazık ya..grupta olmadıını yeni bi grup kurduunu sölemen yeterli diil mi sence...senn böle bişi söledikten sonra böle olmasına üzülürken artık seviniorum...amatör gruplardan birinde bir arkadaş ayrıldıında onlar bunu bu şekilde sölemek yerine ailevi problem gibi bişi diyip kapatmıştı konuyu...üzüldüm adına.sen grup arkadaşlarına yada geçmişindekilere nekdr çok saygı gösteriomuşsun...antipati uyandırıorsun.bilmeni isterim....merak ediorum grubundaki dier arkadaşlarında herhangi bi probl.olduunda gruptan ayrılmaları gerektiinde tedirgin olmayacaklarmı senin tüylerini diken diken edecekler die...

yani demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Antibiyotik demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Adını ağzıma alırken bile tüylerimin diken diken olmasına sebep olan Serkan çalar ise alarm adlı gruba katılmıştır....hayırlısı bakalm.....

🙁

üzülcek bişi yok bunda antibiyotik kardeş...Süper grup kurdular harika olcaklar....
üzülecek tekbir şey var.o da daha önceden gruptan olan birinin adını ağzına alırken tüylerinin diken diken olduunu burada yayınlaman..çok yazık ya..grupta olmadıını yeni bi grup kurduunu sölemen yeterli diil mi sence...senn böle bişi söledikten sonra böle olmasına üzülürken artık seviniorum...amatör gruplardan birinde bir arkadaş ayrıldıında onlar bunu bu şekilde sölemek yerine ailevi problem gibi bişi diyip kapatmıştı konuyu...üzüldüm adına.sen grup arkadaşlarına yada geçmişindekilere nekdr çok saygı gösteriomuşsun...antipati uyandırıorsun.bilmeni isterim....merak ediorum grubundaki dier arkadaşlarında herhangi bi probl.olduunda gruptan ayrılmaları gerektiinde tedirgin olmayacaklarmı senin tüylerini diken diken edecekler die...

Sanırım bir yanlış anlama oldu....yaptığım şey şakadır, şaka şakaaaa....Bu dediğimden nasıl öyle bir anlam çıkardınız orasıda ayrı bir konu zaten..gruptan ayrılmasıyla ne alakası var hem benim dediğimin...geyik potansiyeliniz yoksa yazdıklarımı 2 defa düşünün....hatta 3,5...hem belki kendisine olan hayranlığımdan benim tüylerim diken diken oluyo nerden biliyorsunuz....hastamısınız nesiniz ya.....hem şunu da belirteyim bizim aramız son derece iyi öyle bir kırgınlık falan da yok....Siz hayal dünyanızda öyle görmüş olabilirsiniz orasını bilemem... Bunlar kıldan, tüyden muhabbetler arkadaşlar işinize bakın siz, Serkan' ı savunmak size kalmadı bir durum olursa ben laf söyletmem zaten....

Bu arada arkadaşlar kimse bu konu hakkında fikir beyan etmesse çok sevinirim, kapansın bu saçma konu bir an önce hatta yansın ....Lütfen " esas sensin antipatik " gibi bir mesaj da yazmayınız yani adlı arkadaşa....hepizinizi öptüm....

calarsaatgitar demiş ki:
Bu arada arkadaşlar kimse bu konu hakkında fikir beyan etmesse çok sevinirim, kapansın bu saçma konu bir an önce hatta yansın ....Lütfen " esas sensin antipatik " gibi bir mesaj da yazmayınız yani adlı arkadaşa....hepizinizi öptüm....
evet mjı öle yazmışsın ki istediin yerde kıvırmaya müsait olmş🙂cnm bnm kendini kandırıosun be onu okuyan herkes o anlamı çıkarmış.serkanıda savunmaya gerek yok burada serkan ahmet mehmet sözkonusu diil.x ve y olarak deerlendirirsek de aynı yorumu yapardım.ayrıca hadiini de aşmazsan sevinirim.nolursa olsun serkan olsada olmasada sağlam bi çalar saat dinleyicisiyim.eleştiriye açık diilsen bu senin eksikliindir.en şapşal bildiim insanlar bile eleştiriye açık oluo.olmassan olduun yerde sekersin yavrucum.

he he aynen öyle oldu dediğin gibi....Ben Serkan' ı hiç sevmiyorum .....aslında geyik yapmadım laf soktum ona ..... korktuğum için de kıvırıyorum şimdi....yalancıyım yani bi de ben....şapşallıkta da sınır tanımıyorum ....bütün bunlara rağmen bide haddini aşan da benim....

"yani" Serkan' ın yakınısın diye kalbini kırcak şeyler söylemiyorum bu konuyu daha fazla uzatma bir problemin varsa aç telefon Serkan' a sor...O sana aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatsın ve o zaman tekrar görüşelim...

dün gece yine çok iyiydiniz...fazlasıyla güzel oluşundan her grubun repertuarına aldığı ve bi bara gidildiğinde çalmazsa kendimizde eksikliğini hissettiğimiz güzide şarkı arapsaçı sizden dinleyince bi farklı oluyo bea....başkaları çalınca bi kulak müzikle bi kulak muhabbette...ortamdaki arkadaşların işleri /okulları nasıl gidiyo geyikleri dönüyo sizdeyse erkin baba ne güzel şarkı yapmış zamanında oluyo...dün geceden çıkarttığımız sonuç budur....çalarsaat piyasa gruptur diyen dillere acı biber sürülsün......

selam herkese,
çalarsaatgitar arkadaşım çok iyi niyetli, tatlı ve fesat olmayan bir insandır 🙂 kendisinin serkanla ilgili bir sorunu var mı diye düşündüm aradım sordum herşey çok normalmiş hiç bir sorun yokmuş ilgililere duyrulur 🙂 zaten olsada bize ne bizmi halletcez 😛 kocaman adamlar...
gelelim müziğe bende roxanne arkadaşıma katılıyorum çalarsaat cidden çok iyi bir grup çok başarılı sahneleri var, yakışıyorlar sahneye...
çalarsaatgitarcığım iyisiniz siz iyi haydin kolay gelsin hepinize çok öptüm

psykhe demiş ki:
selam herkese,
çalarsaatgitar arkadaşım çok iyi niyetli, tatlı ve fesat olmayan bir insandır 🙂 kendisinin serkanla ilgili bir sorunu var mı diye düşündüm aradım sordum herşey çok normalmiş hiç bir sorun yokmuş ilgililere duyrulur 🙂 zaten olsada bize ne bizmi halletcez 😛 kocaman adamlar...
gelelim müziğe bende roxanne arkadaşıma katılıyorum çalarsaat cidden çok iyi bir grup çok başarılı sahneleri var, yakışıyorlar sahneye...
çalarsaatgitarcığım iyisiniz siz iyi haydin kolay gelsin hepinize çok öptüm

psykhe arkadaşımız da bir o kadar tatlı ve fesat olmayan bir insandır fakat öbür arkadaşıyla biraraya geldiğinde hafiften cazgır olabilir bazen o zamanlar çok dikkatli olmanız lazım gelir 🙂

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni girenlerdenim.üniverste yıllarımda dinlemekten bıkmadığım bir grup çalar saat. özellikle osmanın sesine hayranım.ve son olarak söylediği hey you şarkısınıda gayet iyi söylüyo bence. yalnız grup elemanlarında değişmeler oldu baya. en son gittiğimde eskilerden sadece osman ve görkem vardı.diğerlerine neoldu bilen varmı?birde görkem raslantı.ya ne oldu.bir yerlerde çalıyolarmı..

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni girenlerdenim.üniverste yıllarımda dinlemekten bıkmadığım bir grup çalar saat. özellikle osmanın sesine hayranım.ve son olarak söylediği hey you şarkısınıda gayet iyi söylüyo bence. yalnız grup elemanlarında değişmeler oldu baya. en son gittiğimde eskilerden sadece osman ve görkem vardı.diğerlerine neoldu bilen varmı?birde görkem raslantı.ya ne oldu.bir yerlerde çalıyolarmı..

katalan demiş ki:

öncelikle defalarca sorman gereksizdi 🙂 ama neyse söleyim....
her program sonrası tandır merakı yüzünden 6 kilo aldığım serhat abi kanca isimli grupla perşembe günleri beri de çıkmaktadır...kendisi bu grupta sadece söylemektedir....

Adını ağzıma alırken böyle içimin huzur dolmasına sebep olan Serkan ise Alarm adlı gruba katılmıştır...Kendileri cumartesi günü berideler...Serkan grupta yan fülüt çalmaktadır...

Geri