Çalar Saat

psykhe nin arkadaşlarıyla birlikte olduğundaki ruh hali hakkında yorum yapılmasını kınıyorum 🙂 eheh neyse,şımarmayalım yine...
repertuardan özgürlüğün ülkesi adlı parçanın çıkarılmasını talep ediyorum bence iyi bir şarkı değil siz iyi yorumlasanızda..🙂

silmarillion demiş ki:
psykhe nin arkadaşlarıyla birlikte olduğundaki ruh hali hakkında yorum yapılmasını kınıyorum 🙂 eheh neyse,şımarmayalım yine...
repertuardan özgürlüğün ülkesi adlı parçanın çıkarılmasını talep ediyorum bence iyi bir şarkı değil siz iyi yorumlasanızda..🙂

o şarkıyı benim de çok sevmediğim gerçeğini yadsıyamam çünkü duman gibi bir grup... ve yaptığı söylemler garip yani bide sound da resmen metal....bence de duman daha çok kuş böcek aşk gibi tribal konulara değinmeli....öbür konuları zaten bulutsuzluk özlemi halledio..

fakart bu aralar repertuar dan kutu kutu penseyi bile atamayız çünkü hızla değiştirmemiz gerekiyor repertuarı insanlar sıkıldılar aynı parçalardan...hızla değiştiriyoruz da zaten biraz daha şarkı yapıp seçme lüksüne kavuşunca bakarız ama şu anda olmarz....ama psykhe isterse olur...

Atın demek yerine senin sevdiğin parçaları sölersen belki fikir olur, çalarız....ama öyle 4 kişinin çalabilceği bir şey olsun.....hardcore dışında bir şey yani, teknik vokal gerektirmeyen....

Çalar Saat büyük ihtimalle Felix' de çalacak ....büyük konuşmayayım ama daha bazı konular netlkik kazanmadı o yüzden şimdilik bir şey diyemiyoruz.....Felix mekan olarak da Türkiye' de bir ilk olacak o fiyatlara o kalite zor bulunur başka yerde.....Çok şık bir mekan yani....ben gördüm hatta içerde maç bile izledim delireceksiniz arkadaşlar.....eğer kesinleşirse çalma durumumuz elbette ben sizlere buradan duyuracağımdır....

arkadaşlar bilindiği üzere bayramlarda milyonlarca genç toplu halde milyonlarca büyüğümüzün elini öperler ve acayip bir kinetik enerji meydana gelir.Biz çalar saat grubu olarak yaşlı insanlarımızın ellerine dinamo bağlayaraktan ülkemizin enerji sorununu çözebileceğimizi düşünüyoruz bu projeye katkı sağlamak için olabilcek en anlamlı gün olan bayramın 1.günü yani perşembe günü ooze dayız...gecenin geliri ile bayram şekeri alınacak ve uzaylı dostlarımıza füzelerle gönderilecektir....

calarsaatgitar demiş ki:
arkadaşlar bilindiği üzere bayramlarda milyonlarca genç toplu halde milyonlarca büyüğümüzün elini öperler ve acayip bir kinetik enerji meydana gelir.Biz çalar saat grubu olarak yaşlı insanlarımızın ellerine dinamo bağlayaraktan ülkemizin enerji sorununu çözebileceğimizi düşünüyoruz bu projeye katkı sağlamak için olabilcek en anlamlı gün olan bayramın 1.günü yani perşembe günü ooze dayız...gecenin geliri ile bayram şekeri alınacak ve uzaylı dostlarımıza füzelerle gönderilecektir....

cık cık cık hiç yakıştıramadım sana arkadaşım 😀 ..olur mu hiç ööle patlatmak falan..senin yaşlılığına ne kaldı şunun şurasında :?:

calarsaatgitar demiş ki:
he he aynen öyle oldu dediğin gibi....Ben Serkan' ı hiç sevmiyorum .....aslında geyik yapmadım laf soktum ona ..... korktuğum için de kıvırıyorum şimdi....yalancıyım yani bi de ben....şapşallıkta da sınır tanımıyorum ....bütün bunlara rağmen bide haddini aşan da benim....

"yani" Serkan' ın yakınısın diye kalbini kırcak şeyler söylemiyorum bu konuyu daha fazla uzatma bir problemin varsa aç telefon Serkan' a sor...O sana aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatsın ve o zaman tekrar görüşelim...
hah!yahu sen bnm kalbimi kırsan noluuur kırmasan nolur.yakınlıkmış ıvır zıvır boş işler bunlar.bak yavrucum oke öle dememiş ol hadi de bunu insanlar her yere çekebilir çünkü havada yazmışsın...yani siteye bişi yazarken net olursan daha ii olur.allah razı olsun bana acıyıp kalbimi kırmadıın için..

selam,

bende silmarillioncuma katılıyorum ve çalarsaatgitarcıma vede duvarsaatine bencede özgürlüğün ülkesi çalınmasın onun yerine the reason iki kere çalınsın 🙂
ben garanti perşembe oozedayım şeker varsa bide çikolata :ask zaten gelmemem anlamsız :utandim banada herkesten çok ayırın 🙂 yok illa uzaya gidecekse bu şekerler benide bağlayın bi ucuna füzenin atın gitsin 🙁
ben gelirde bulamazsam kahrolurum artık şimdiden bu konuya adapte oldum... haber verirsin artık gitarcım bu olayı sen gündeme getirdin diye 🙂

koskoca adamsın gitarcım YANİ :?:= :!: hala bir çözüm bulamadın şu telefon olayına haberlerini bekliyoruz bu uzay olayı havada kalmasın gerçi nekadar kalsa okadar iyi ama net konuşki ben heryere çekmeyim

haydi şekerlerim (tüylerim diken diken oldu şeker deyince) çok öptüm sizleri çalarsaat gitarcığımı iki hatta üç kez öptüm çünkü onun benden daha çok saçı var 🙂 🙂 :elsallaa :elsalla

yani demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
he he aynen öyle oldu dediğin gibi....Ben Serkan' ı hiç sevmiyorum .....aslında geyik yapmadım laf soktum ona ..... korktuğum için de kıvırıyorum şimdi....yalancıyım yani bi de ben....şapşallıkta da sınır tanımıyorum ....bütün bunlara rağmen bide haddini aşan da benim....

"yani" Serkan' ın yakınısın diye kalbini kırcak şeyler söylemiyorum bu konuyu daha fazla uzatma bir problemin varsa aç telefon Serkan' a sor...O sana aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatsın ve o zaman tekrar görüşelim...
hah!yahu sen bnm kalbimi kırsan noluuur kırmasan nolur.yakınlıkmış ıvır zıvır boş işler bunlar.bak yavrucum oke öle dememiş ol hadi de bunu insanlar her yere çekebilir çünkü havada yazmışsın...yani siteye bişi yazarken net olursan daha ii olur.allah razı olsun bana acıyıp kalbimi kırmadıın için..

dün gece Serkan bizle çaldı kendisine senin neden böyle davrandığını sordum o da yanlış anlamış o dedi.....Garip olan yanlış anlaman değil ama sana gerçeği söylediğim halde inanmaman ve de üstüne üstlük böyle yavrucumlu şapşallı çirkef bir üslup takınman....Saldırgan davranman....Neyse kuzenini koruma içgüdünü anlıyorum ama anlamadan dinlemeden kabalık etmene gerek yoktu hala da değiştirmiyorsun bu tavrını ....Özür dilemen gerekmiyor mu benden? " Ben yanlış anlamışım sanırım, net yazmamışsın ama sende kusura bakma " falan gibi bir şey demen gerekiyor şu anda....

psykhe demiş ki:
selam,

bende silmarillioncuma katılıyorum ve çalarsaatgitarcıma vede duvarsaatine bencede özgürlüğün ülkesi çalınmasın onun yerine the reason iki kere çalınsın 🙂
ben garanti perşembe oozedayım şeker varsa bide çikolata :ask zaten gelmemem anlamsız :utandim banada herkesten çok ayırın 🙂 yok illa uzaya gidecekse bu şekerler benide bağlayın bi ucuna füzenin atın gitsin 🙁
ben gelirde bulamazsam kahrolurum artık şimdiden bu konuya adapte oldum... haber verirsin artık gitarcım bu olayı sen gündeme getirdin diye 🙂

koskoca adamsın gitarcım YANİ :?:= :!: hala bir çözüm bulamadın şu telefon olayına haberlerini bekliyoruz bu uzay olayı havada kalmasın gerçi nekadar kalsa okadar iyi ama net konuşki ben heryere çekmeyim

haydi şekerlerim (tüylerim diken diken oldu şeker deyince) çok öptüm sizleri çalarsaat gitarcığımı iki hatta üç kez öptüm çünkü onun benden daha çok saçı var 🙂 🙂 :elsallaa :elsalla

bende seni öptüm psykhe ....sen iste bütün gece reason çalalım ve hatta bundan sonraki programlarda da ....yalnız fotoğrafındaki kişi sanırım biraz beni andırıyor onu değiştir ki insanlar benle karıştırmasın 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
yani demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:

dün gece Serkan bizle çaldı kendisine senin neden böyle davrandığını sordum o da yanlış anlamış o dedi.....Garip olan yanlış anlaman değil ama sana gerçeği söylediğim halde inanmaman ve de üstüne üstlük böyle yavrucumlu şapşallı çirkef bir üslup takınman....Saldırgan davranman....Neyse kuzenini koruma içgüdünü anlıyorum ama anlamadan dinlemeden kabalık etmene gerek yoktu hala da değiştirmiyorsun bu tavrını ....Özür dilemen gerekmiyor mu benden? " Ben yanlış anlamışım sanırım, net yazmamışsın ama sende kusura bakma " falan gibi bir şey demen gerekiyor şu anda....

çirkef ?=! ya sen bu şekilde saldırılarıma karşılık vermezsen ve ne yapmam gerektiini sölemesen insanım bende özür dileyebiliorum gerektiinde.ama bu şekilde içimden gelen şeyide dizginliosun o ayrı.bu seni mutlu edecekse yanlış anlamışım net yazman gerektiini zaten söledim .bunları yazmam bi geri adımdı ama sen anlamak istemiosun sanırım hala.özür dilerim.kuzenini koruma içgüdüsü olaylarına girmeyelim istersen bunun farketmiceini sölemiştim x yada y...

bol bol reason çalsanız güzel olur bencede..ayrıca başka ne istesek ki dream theatre istesem şimdi görkem kesin güzel bir laf bulur istediğime pişman olurum ama hollow years çalabilirsiniz aslında,güsel olur yani 🙂
birde pamelanın bir şarkısı var ama adını bilmiyorum..🙂 öğrenince omuda yazarım..teknik vokalde gerektirmiyor yani okuduğum onca dökümandan sonra teknik vokal gerektirmediğine karar verdim 🙂
haydin yarın görüşürüz..bol bol şeker ve çikolata istiyoruz..ayrıca fazla çikolataların uzaylılara gönderilmesine karşı olduğumuda belirteyim..biz hepsini yeriz,uzayada temsilen yenilen çikolataların kağıtlarını gönderelim nasılsa yanıyor...😛

calarsaatgitar demiş ki:

tıh tıh...
keşke esprilerde gitar çalışın gibi olsa 🙂 cem yılmaz olurdun şerefsizim 😛

selamlar,
bir pink floyd dinleyicisi olarak hey you yorumunuzu takdir ediyorum. repertuarda anathemadan da bir parçanın olmasını(örn: fragile dreams, angelica...) gönülden isterdim.bayramlar konusunda katılıyorum,hiç sevmem.gelenekler bile yüzeysel.'şekil itibariyle' yapılan eylemler anlamsız.neyse çalar saat kaliteli grup.başarılar...

Geri