Rastlantı adlı grup ise artık tarihin tozlu yapraklarında yerini almıştır.....
silmarillion demiş ki:psykhe nin arkadaşlarıyla birlikte olduğundaki ruh hali hakkında yorum yapılmasını kınıyorum 🙂 eheh neyse,şımarmayalım yine...
repertuardan özgürlüğün ülkesi adlı parçanın çıkarılmasını talep ediyorum bence iyi bir şarkı değil siz iyi yorumlasanızda..🙂
calarsaatgitar demiş ki:arkadaşlar bilindiği üzere bayramlarda milyonlarca genç toplu halde milyonlarca büyüğümüzün elini öperler ve acayip bir kinetik enerji meydana gelir.Biz çalar saat grubu olarak yaşlı insanlarımızın ellerine dinamo bağlayaraktan ülkemizin enerji sorununu çözebileceğimizi düşünüyoruz bu projeye katkı sağlamak için olabilcek en anlamlı gün olan bayramın 1.günü yani perşembe günü ooze dayız...gecenin geliri ile bayram şekeri alınacak ve uzaylı dostlarımıza füzelerle gönderilecektir....
hah!yahu sen bnm kalbimi kırsan noluuur kırmasan nolur.yakınlıkmış ıvır zıvır boş işler bunlar.bak yavrucum oke öle dememiş ol hadi de bunu insanlar her yere çekebilir çünkü havada yazmışsın...yani siteye bişi yazarken net olursan daha ii olur.allah razı olsun bana acıyıp kalbimi kırmadıın için..calarsaatgitar demiş ki:he he aynen öyle oldu dediğin gibi....Ben Serkan' ı hiç sevmiyorum .....aslında geyik yapmadım laf soktum ona ..... korktuğum için de kıvırıyorum şimdi....yalancıyım yani bi de ben....şapşallıkta da sınır tanımıyorum ....bütün bunlara rağmen bide haddini aşan da benim....
"yani" Serkan' ın yakınısın diye kalbini kırcak şeyler söylemiyorum bu konuyu daha fazla uzatma bir problemin varsa aç telefon Serkan' a sor...O sana aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatsın ve o zaman tekrar görüşelim...
yani demiş ki:hah!yahu sen bnm kalbimi kırsan noluuur kırmasan nolur.yakınlıkmış ıvır zıvır boş işler bunlar.bak yavrucum oke öle dememiş ol hadi de bunu insanlar her yere çekebilir çünkü havada yazmışsın...yani siteye bişi yazarken net olursan daha ii olur.allah razı olsun bana acıyıp kalbimi kırmadıın için..calarsaatgitar demiş ki:he he aynen öyle oldu dediğin gibi....Ben Serkan' ı hiç sevmiyorum .....aslında geyik yapmadım laf soktum ona ..... korktuğum için de kıvırıyorum şimdi....yalancıyım yani bi de ben....şapşallıkta da sınır tanımıyorum ....bütün bunlara rağmen bide haddini aşan da benim....
"yani" Serkan' ın yakınısın diye kalbini kırcak şeyler söylemiyorum bu konuyu daha fazla uzatma bir problemin varsa aç telefon Serkan' a sor...O sana aramızın ne kadar iyi olduğunu anlatsın ve o zaman tekrar görüşelim...
psykhe demiş ki:selam,
bende silmarillioncuma katılıyorum ve çalarsaatgitarcıma vede duvarsaatine bencede özgürlüğün ülkesi çalınmasın onun yerine the reason iki kere çalınsın 🙂
ben garanti perşembe oozedayım şeker varsa bide çikolata :ask zaten gelmemem anlamsız :utandim banada herkesten çok ayırın 🙂 yok illa uzaya gidecekse bu şekerler benide bağlayın bi ucuna füzenin atın gitsin 🙁
ben gelirde bulamazsam kahrolurum artık şimdiden bu konuya adapte oldum... haber verirsin artık gitarcım bu olayı sen gündeme getirdin diye 🙂
koskoca adamsın gitarcım YANİ :?:= :!: hala bir çözüm bulamadın şu telefon olayına haberlerini bekliyoruz bu uzay olayı havada kalmasın gerçi nekadar kalsa okadar iyi ama net konuşki ben heryere çekmeyim
haydi şekerlerim (tüylerim diken diken oldu şeker deyince) çok öptüm sizleri çalarsaat gitarcığımı iki hatta üç kez öptüm çünkü onun benden daha çok saçı var 🙂 🙂 :elsallaa :elsalla
calarsaatgitar demiş ki:yani demiş ki:hah!yahu sen bnm kalbimi kırsan noluuur kırmasan nolur.yakınlıkmış ıvır zıvır boş işler bunlar.bak yavrucum oke öle dememiş ol hadi de bunu insanlar her yere çekebilir çünkü havada yazmışsın...yani siteye bişi yazarken net olursan daha ii olur.allah razı olsun bana acıyıp kalbimi kırmadıın için..calarsaatgitar demiş ki:he he aynen öyle oldu dediğin gibi....Ben Serkan' ı hiç sevmiyorum .....aslında geyik yapmadım laf soktum ona ..... korktuğum için de kıvırıyorum şimdi....yalancıyım yani bi de ben....şapşallıkta da sınır tanımıyorum ....bütün bunlara rağmen bide haddini aşan da benim....
dün gece Serkan bizle çaldı kendisine senin neden böyle davrandığını sordum o da yanlış anlamış o dedi.....Garip olan yanlış anlaman değil ama sana gerçeği söylediğim halde inanmaman ve de üstüne üstlük böyle yavrucumlu şapşallı çirkef bir üslup takınman....Saldırgan davranman....Neyse kuzenini koruma içgüdünü anlıyorum ama anlamadan dinlemeden kabalık etmene gerek yoktu hala da değiştirmiyorsun bu tavrını ....Özür dilemen gerekmiyor mu benden? " Ben yanlış anlamışım sanırım, net yazmamışsın ama sende kusura bakma " falan gibi bir şey demen gerekiyor şu anda....
calarsaatgitar demiş ki:arkadaşlar bilindiği üzere bayramlarda milyonlarca genç toplu halde milyonlarca büyüğümüzün elini öperler ve acayip bir kinetik enerji meydana gelir.Biz çalar saat grubu olarak yaşlı insanlarımızın ellerine dinamo bağlayaraktan ülkemizin enerji sorununu çözebileceğimizi düşünüyoruz bu projeye katkı sağlamak için olabilcek en anlamlı gün olan bayramın 1.günü yani perşembe günü ooze dayız...gecenin geliri ile bayram şekeri alınacak ve uzaylı dostlarımıza füzelerle gönderilecektir....