Çalar Saat

hep bayram olsa...

bencede biz yiyelim konu zaten direk çikolataya döndü yemezsem çatlarım ben çok harçlık toplarsam ben alcam bi sürü ama kimseye vermem ve aynı zamanda hepsini sahnenin bara bakan yamacında yerim oyyy çok güzel olur 🙂

çalarsaatin iyi bir grup olduğunu ve nekadar uzaylı ve gezegen seven bir grup olduğunu bilerek geleceğiz ama ben duvarsaatinin elini sahnede çalarsaatgitarcığımında hemen arkasından yine elini sahnede öpmek ve mübareklemek isterim bayramlarını aynı zamanda harçlıkta isterim öğrenci olarak çikolatada kıytırıktan şeker yemem gelelim görelim 🙂... kolay gelsin hepinise mucx

silmarillion demiş ki:
bol bol reason çalsanız güzel olur bencede..ayrıca başka ne istesek ki dream theatre istesem şimdi görkem kesin güzel bir laf bulur istediğime pişman olurum ama hollow years çalabilirsiniz aslında,güsel olur yani 🙂
birde pamelanın bir şarkısı var ama adını bilmiyorum..🙂 öğrenince omuda yazarım..teknik vokalde gerektirmiyor yani okuduğum onca dökümandan sonra teknik vokal gerektirmediğine karar verdim 🙂
haydin yarın görüşürüz..bol bol şeker ve çikolata istiyoruz..ayrıca fazla çikolataların uzaylılara gönderilmesine karşı olduğumuda belirteyim..biz hepsini yeriz,uzayada temsilen yenilen çikolataların kağıtlarını gönderelim nasılsa yanıyor...😛

dream theatre çalmak güsel olurdu bir parça....
ama tabi uğraşmak gerekir ben kendi adıma take the time veya another day isterdim....

clavel demiş ki:
selamlar,
bir pink floyd dinleyicisi olarak hey you yorumunuzu takdir ediyorum. repertuarda anathemadan da bir parçanın olmasını(örn: fragile dreams, angelica...) gönülden isterdim.bayramlar konusunda katılıyorum,hiç sevmem.gelenekler bile yüzeysel.'şekil itibariyle' yapılan eylemler anlamsız.neyse çalar saat kaliteli grup.başarılar...

ben bayramları sevmem demedim ki geyik yaptım tersine severim...Neyin anlamı var ki şu dünyada bayrammın olsun neyse.....

keşke 24 saat pink floyd yapabilsek müzik dediğin bence odur......hey you çalarken bir gün tutamıcam kendimi bırakıp gitarı ağlıcam.... neyse kaliteli bir dinleyici olduğun belli yıldızların altında falan gibi parçalar çalmamıza rağmen bizleri dinliyor olman gene de güzel teşekkürler.....anathema bize uzak biraz......başka bir isteğin varsa söyle sen gene uyarsa çıkartır çalarız....

Re: hep bayram olsa...

psykhe demiş ki:
bencede biz yiyelim konu zaten direk çikolataya döndü yemezsem çatlarım ben çok harçlık toplarsam ben alcam bi sürü ama kimseye vermem ve aynı zamanda hepsini sahnenin bara bakan yamacında yerim oyyy çok güzel olur 🙂

çalarsaatin iyi bir grup olduğunu ve nekadar uzaylı ve gezegen seven bir grup olduğunu bilerek geleceğiz ama ben duvarsaatinin elini sahnede çalarsaatgitarcığımında hemen arkasından yine elini sahnede öpmek ve mübareklemek isterim bayramlarını aynı zamanda harçlıkta isterim öğrenci olarak çikolatada kıytırıktan şeker yemem gelelim görelim 🙂... kolay gelsin hepinise mucx

sana ben hem harçlık vercem, hem çukulata vercem, hemde elimi öpmenede gerek yok .....çukulataların hepsi senin bozuk paralarında...ama başkasına vermem bak söylüyorum şimdiden....yani arkadaşın bile olsa vermem bak ....🙂

haftanın sadece bir gecesi de özel olsa, sadece 3-4saat çok mu? canlı performansta şöyle babalardan sağlam parçalar dinlesek,oturup güzel güzel biralarımızı yudumlarken.zincirleme tepkime gibi. müzik gruplara,gruplar müşterilere,müşteriler bara,bar sahibine,patron PARAYA bağlı.no solution. :roll:
sonic youth-superstar,plecebo-the crawl bar konseptine uygun olabilir. şimdilik aklıma gelenler.

haftanın sadece bir gecesi de özel olsa, sadece 3-4saat çok mu? canlı performansta şöyle babalardan sağlam parçalar dinlesek,oturup güzel güzel biralarımızı yudumlarken.zincirleme tepkime gibi. müzik gruplara,gruplar müşterilere,müşteriler bara,bar sahibine,patron PARAYA bağlı.no solution. :roll:
sonic youth-superstar,plecebo-the crawl bar konseptine uygun olabilir. şimdilik aklıma gelenler.

selam arkadaslar! geçen sali gecesi özgür hastalanmis(geçmis olsin bu arada)beni çagirdilar bi güzel çaldik eski günlerin hatirina eglendik ii oldu yani..bide bazi yeni sarkilari bilmiodum ama yinede gaza getirip çaldirtilar bana çok komik oldu hehe nese iste paylasayim dedim..! 😉 saglicakla kalin kardesler..görkem sus biras bu arada 🙂

nasıl bana böyle bir şey dersin sen ayrıldığın grup arkadaşlarına bu kadar mı saygı gösteriosun? 🙂

bu arada gerçekten keyifli oldu salı günü reason çaldık halay modunda 🙂
uzun aradan sonra özlemişiz valla birbirimizi ....ayrıca serkanlar da perşembe felix te çaldılar arkadaşlar cam gibi grup kurmuşlar hayırlısı olsun .....en kısa zamanda herkes dinlesin...

clavel demiş ki:

aslında güzel fikir mesela şöyle başlasaydık programa......
old love
easy
hey you falan
b.b. king
steve ray vaughen lar filan..

orta bölüm gaz olarak
whitesnake
bon jovi white lion scorpions falan.......
hey gidi hey ne güzel olurdu bea.....
hatta gaza gelip megadeth dream theatre metallicalar falan....hatta overkill.....uçtum sanırım....WASP ALicecooper tutmayın beni yazacam....
judast priest....malmsteen .....hayalim deki repertuar böyle aslında benim.....ozzy osbourne....ah aaaah

calarsaatgitar demiş ki:
clavel demiş ki:

aslında güzel fikir mesela şöyle başlasaydık programa......
old love
easy
hey you falan
b.b. king
steve ray vaughen lar filan..

orta bölüm gaz olarak
whitesnake
bon jovi white lion scorpions falan.......
hey gidi hey ne güzel olurdu bea.....
hatta gaza gelip megadeth dream theatre metallicalar falan....hatta overkill.....uçtum sanırım....WASP ALicecooper tutmayın beni yazacam....
judast priest....malmsteen .....hayalim deki repertuar böyle aslında benim.....ozzy osbourne....ah aaaah
tabi ya görkemcim...tabi ya nasılda akıl edemedik ?......
bu arada "niye" ile "neden" arasında fark varmıdır ?

calarsaatgitar demiş ki:
nasıl bana böyle bir şey dersin sen ayrıldığın grup arkadaşlarına bu kadar mı saygı gösteriosun? 🙂

uzun aradan sonra özlemişiz valla birbirimizi ....ayrıca serkanlar da perşembe felix te çaldılar arkadaşlar cam gibi grup kurmuşlar hayırlısı olsun .....en kısa zamanda herkes dinlesin...

ölemi görkem...ben özür diliyim sen hala bana bulas sonra da bana cirkef de..susuyorum...

ben görkem adına görkemciğiminde izin vereceğini düşünerek niye ve neden arasında fark olduğunu düşünüyorum bu will ve going to gibi birşey 🙂 yada elektiroliz ve elektroşok gibi neyse.... hepinizi seviyorum görüşürüz sonra 🙂

yani demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:

ölemi görkem...ben özür diliyim sen hala bana bulas sonra da bana cirkef de..susuyorum...

yani ye laf yok.çizerim 😉

elektroşoktan doğan akım muhabbeti yani elektroliz,anot ve katot nedir?çalar saatle bi alakası var mıdır 😛
ben yeni şarkılar istemeye karar verdim..mesela robie williams dan angels ve fell istiyorum..birde reason dinleyemedik iki gündür..en başında çalıyosunuz programın,kaçırıyoruz..sonundada çalsanız nolur?yani bi başında çalın bide sonunda..nolur yani ölür müsünüz 😛
çok seviyoruz çalar saati..hepinizi öptümmm...

Antibiyotik demiş ki:
yani demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:

çizme kanka acı bu insanlara.onlar bizim için var 😛 üretmek çabalamak bizi mutlu etmek vb.büssürü sorumlulukları var.hem barış antlaşması yaptık sayılır.olay bi yanlış anlaşılmadan ibaretmiş.(tabii görkem hala laf sokuo ama ben ÇİRKEF olmıyım 😛)

yani demiş ki:
Antibiyotik demiş ki:
yani demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:

çizme kanka acı bu insanlara.onlar bizim için var 😛 üretmek çabalamak bizi mutlu etmek vb.büssürü sorumlulukları var.hem barış antlaşması
yaptık sayılır.olay bi yanlış anlaşılmadan ibaretmiş.(tabii görkem hala laf sokuo ama ben ÇİRKEF olmıyım 😛)
sisrdin be 25 lik ...... :?:

arkedeşler
2 programdır hevesle beklediğimiz zalim adlı parçada tam insanları yakalmışken son şarkımız olan ve de mümkün olduğu derece de programımızı enerjik bitrimek istediğimiz anda kavga çıkıyor ...hondan sonra hadiii insalar yerlere yuvarlanıyor itiş kakış.....
herkesin dikkati dağlıyor katılım sağlayamıyoruz tam....şarkı bitince de şaşkın kalıyorllar insanlar ve daha da ilginci ben bu duruma acayip derece de kıl oluyorum....neden böyle bir şey olur ki ......hrrrrr....bi daha kavga çıkarsa gitarımla beraber uçacam ben de sahneden hem de uçmadan önce kendimi yakıcam ki korkutucu olsun ...alev topu halinde yanarak üzerlerine uçan ve de elinde gitar olan birini görürlerse şaşırıp kavga etmeyi bırakırlar belki.....

arkadaşlar yani ile barış imzaladık abisiyle de tanıştık hatta......abisi maşallah çok güçlü ve de kuvvetli bir arkadaş 🙂......gözüm korktu sanırım benim...neyse...barış ve sevgi dolu forumumuzda tekrar sakin günler başlamıştır hayırlısı and the ugurlusu olsundur.....

silmarillion demiş ki:
elektroşoktan doğan akım muhabbeti yani elektroliz,anot ve katot nedir?çalar saatle bi alakası var mıdır 😛
ben yeni şarkılar istemeye karar verdim..mesela robie williams dan angels ve fell istiyorum..birde reason dinleyemedik iki gündür..en başında çalıyosunuz programın,kaçırıyoruz..sonundada çalsanız nolur?yani bi başında çalın bide sonunda..nolur yani ölür müsünüz 😛
çok seviyoruz çalar saati..hepinizi öptümmm...

Neler diyosun silmarillion elektro şok falan ne alakası var......sen kafanı sanırım sertçe bir duvara vurdun....🙂

ayrıca sana bir şey daha dicem....tanrı varolduğu ve de o sen olmadığın için zaten dayanamıyosun o yüzden böyle bir cümle kurmuşsun ...yada bu cümle kiminse o dayanamıyor....🙂 neyse felsefe forumuna yönelmek lazım bu konular için zira bu sitede o da mevcut.....çok yönlü bir site burası yani...

Geri