Çalar Saat

o söz nietzche nin bi kerem 🙂 ayrıca felsefe forumuna yönelmeye karar verdim bende mantıklı geldi...ayrıca kafamı sert bir duvara vurdum malesef gece korkunç bir yaratık gördüğümü sandım bir an kaçmaya çalışırken duvara çarptım 😛
neyse...şarkı önerilerimizi değerlendirirseniz çok sevinirim nede olsa devamlı müşteri olduk artık..ehehe
çok öptüm sizi çok seviyoruz özellikle görkemi...

kafan için üzüldüm ama suç sende yatak başlığı olmayan yataklarda yatmamalı, uyumak için daha uygun yerler seçmelisin 🙂
tabi nerden biliosun ki uyurken çarptığımı diceksin.... haklısın da ...öyle olmuştur ama büyük ihtimalle...

çalar saat hangi çarşamba olduğunu hatırlayamadığım çarşambaların birinde çilekeş adlı grupla çalacak ya bu çarşamba ya da öbür çarşamba heralde bu çarşamba ama.....

onu bunu bilmem ama halı saha maçı olsaydı çilekeş i dağıtırdık kesin ....çünkü iyice antremanlandık ve herkesi yeneriz...hatta farklı yeneriz...ama müzik te öyle şeyler olmaz ...Herkesin kendince seveni vardır...

calarsaatgitar demiş ki:
onu bunu bilmem ama halı saha maçı olsaydı çilekeş i dağıtırdık kesin ....çünkü iyice antremanlandık ve herkesi yeneriz...hatta farklı yeneriz...ama müzik te öyle şeyler olmaz ...Herkesin kendince seveni vardır...

e tamam vardır zaten aksini sölemiorum...ben kendi sevdiimi söledim ve küçük de bir karşılaştırma yaptım onlar da yapabilirler...

kafa tutuyom çalar saate.halı sahada ezeriz sizi.sıkıyosa çıkın karşımıza.çilekeşi de ezeriz.herşey de iyi kötü kıyaslaması vardır.
seviosam iyidir,sevmiyosam kötüdür.kimse de karışamaz bana.çünkü bu benim fikrimdir.
ben behringer v-amp istiom.varmısın prosesörüne maça?

çalarsaaaaat burayaa.. ezin antibiyotiği 😛 yok yok ezmeyin ya kardes kardes oynayın 😉 kıyamam..hakkını vermek lazım çalarsaat çok ii..
ühühüee ooze a gelip sizi dinlemek istiorum :'(
gelemicem ama bi süre .. neden bu rock'n ooze denen dalgada hep anemi alt grup ? siz de olun banane !

Antibiyotik demiş ki:
kafa tutuyom çalar saate.halı sahada ezeriz sizi.sıkıyosa çıkın karşımıza.çilekeşi de ezeriz.herşey de iyi kötü kıyaslaması vardır.
seviosam iyidir,sevmiyosam kötüdür.kimse de karışamaz bana.çünkü bu benim fikrimdir.
ben behringer v-amp istiom.varmısın prosesörüne maça?

ben vereyim sana vamp ı gerek yok maça falan 🙂

hayaletgirl demiş ki:
çalarsaaaaat burayaa.. ezin antibiyotiği 😛 yok yok ezmeyin ya kardes kardes oynayın 😉 kıyamam..hakkını vermek lazım çalarsaat çok ii..
ühühüee ooze a gelip sizi dinlemek istiorum :'(
gelemicem ama bi süre .. neden bu rock'n ooze denen dalgada hep anemi alt grup ? siz de olun banane !

konserler cuma günleri hep....biz de cuma günleri beri deyiz.....hatta bak cümle içerisinde kullanayım daha iyi anla......

gel beri yar gel beri............ ber"beri".....

neyse ..o yüzden kelli biz çıkamıyoruz .....zaten dumanın altında çıkıp ne çalcaz ki......seni kendime sapladım' ı onlar çalar zaten 🙂

hem böyle daha iyi mazallah zalim falan araklanmasın 🙂

hayaletgirl demiş ki:
dogru diyorsun.zaten ooze da cıkcakların cogundan
83617 kat daa iisiniz biz de beri ye geliriz sizi dinleriz 🙂

gitmezmiyiz beah🙂 küzuratlı kocaman sayılarda çok başarılısın hayal(et) gööööörl 😛 sen çalış derslerini haftaya ... aban(abla babında😛) götürecek seni öteye beriye...

arkadaşlar ben bir türlü öğrenemedim çilekeşle ne zaman çıkcaz muhtemelen bugün.....bilen birisi varsa buraya yazarsa bende öğrenmiş olurum...
sanırım benim biraz daha ciddi olmam lazım bilgi vermek konusunda....bi konser haberi vercem elime yüzüme bulaştı.....kaç mesajdır veremedim ...ama bugün yaa heralde....bugün bugün....herkesi bekleriz...

arkadaşlar çilekeş konseri dün değilmiş.....sori herkese....önümüzdeki çarşambaymış.neyse daha düzgün bilgi aktarıcam bi daha.....dumanın altında biz çıkmıyoruz...
antibiyotik bu arada çalarsaat kabilesi geleneğine göre kişi kendisini kanıtlamak için sahneden yanarak atlamalıdır 🙂 bunun karşılığında hem yeni bir isim hem de v-amp kazanır....🙂

Geri