Çalar Saat

calarsaatgitar demiş ki:
evet arkadaşlar .....idda konusu...🙂
ooze da bin kişinin önün de pantolon çıkarmasınaydı ve Osman bu gece ooze da sahnede 1000 kişinin önünde pantolonunu çıkardı....gerçi içine şort giymiş ama gene de yaptı valla helal olsun........Yalan' ı çaldıktan sonra yankı pis pis sırıtarak sahneye geldi ve iddayı insanlara açıkladı......ondan sonra güzel bir striptiz müziği eşliğinde osman pantolonunu çıkardı....hatta insanlarda aç aç aç diye tempo tuttular çok geberdik biz gülmekten ......süperdi valla kameraya aldık ama.....merak edenlere çalar saat demosu içinde sunarız artık 🙂

ben de o demoyu ve osmanın videosunu istesem bana da yollar mısın acaba??? 😀

selam çalar saat müzisyenleri,

ben sizden fly me to the moon'u coverlamınızı rica edeceğim bunu yaparsanız çoooook mutlu olurum çok güzel olurdu bence aklınızda bulunsun birde roxanne istiyorum ikisini yaparsanız ben yakarım kendimi sahnede 🙂 çok protein kokabilir ama siz beni aya yollayın atmasfore yakın orda yanayım 🙂

çalarsaatgitarı çok öpüyorum hatta çok çok öpüyorum ki daha fazla dikkate alsın isteklerimi...

sizleri çok seviyorum başarılar uğraşma sırasında...

:kemancı

birde la vie en rose'u coverlasanız o da güzel olurdu sen saçma sapan şarkılar istiyorsun diyeceksiniz ama isteyenin bir yüzü kara mantığından haraket ediyorum, bana git sting, diana krall cd'si al evde dinle demeyin ama siz güzel cover yapıyorsunuz sırf budur sebep istememdeki 🙂 çok öptüm yeniden ve yeniden

roxanne arkadaşımız yapıyor zaten bunları ben tam duruluyorum bana güzel şarkılar yolluyor ben sonra forumda alıyorum soluğu ama roxanne beni desteklemeyip azıcık birşeyler yazıyor aşkolsun...

psyke sen iste sting i getirir sahneye çıkarırım...reason söyletirim hem de....... sting den dinlemiş olursun bide 🙂

edith piyaf mı ne onun şarkısıydı la vie en rose
lois armstrong un du esasen bildiğim kadarıyla....o şarkı format dışı biraz sanırsam ....roxanne de çok uğraştırcak bir şarkı.....roxanne e harcayacağımız enerjiyle 6 tane yıldızların altında tadında şarkı yaparız 🙂

fly me to the moon tarafımdan incelemeye alınmıştır....

psykhe eğer çaldırmayı beceremessem bu şarkıları başka bir grup kurar onlarla çalarım.....Sen hiç merak etme...

teşekkürler canım arkadaşlarım ama ben fly me to the moon un rock versiyonunun olmasına karşıyım... olmaz zaten, olacağı varsada bigün azmeder ben yaparım...her ne kadar sizleri çok sevsemde şarkılarımı paylaşamam kusura bakmayın...ama roxanne çalın abi...yıldızların altında gibi 6 tane şarkı dinlemektense 1 tane olsun bizim olsun....öptüm hepinizi.....

roxanne demiş ki:
teşekkürler canım arkadaşlarım ama ben fly me to the moon un rock versiyonunun olmasına karşıyım... olmaz zaten, olacağı varsada bigün azmeder ben yaparım...her ne kadar sizleri çok sevsemde şarkılarımı paylaşamam kusura bakmayın...ama roxanne çalın abi...yıldızların altında gibi 6 tane şarkı dinlemektense 1 tane olsun bizim olsun....öptüm hepinizi.....

kanka neden öle diyorsun la vie en rose her şekilde söylendi fly me to the moon neden yapılmasın? ben aşığım direk şarkıya söyleyim
çalarsaat çalarken senin diye dinleriz ama bende çok sahiplendim 🙂
onlar aslan kaplan yaparlar

çalarsaatgitar

calarsaatgitar demiş ki:
psyke sen iste sting i getirir sahneye çıkarırım...reason söyletirim hem de....... sting den dinlemiş olursun bide 🙂

edith piyaf mı ne onun şarkısıydı la vie en rose
lois armstrong un du esasen bildiğim kadarıyla....o şarkı format dışı biraz sanırsam ....roxanne de çok uğraştırcak bir şarkı.....roxanne e harcayacağımız enerjiyle 6 tane yıldızların altında tadında şarkı yaparız 🙂

fly me to the moon tarafımdan incelemeye alınmıştır....

psykhe eğer çaldırmayı beceremessem bu şarkıları başka bir grup kurar onlarla çalarım.....Sen hiç merak etme...

canım benim ben seviyorum sizin grubu bence roxanne yapın çok güzel olur ama ben sürekli gelirim diye yapmaya bilirsiniz tabi 🙂
fly me to the moon çok kişi tarafından yorumlanmış çok güzel çok efsane bir şerkı ben öldüm yaparsanız eğer birşey iste yapayım hemen yakarım kendimi 🙂 istersen.
yok başka grup kuracaksan ben sölerim ona göre 🙂
ben stingi çok seviyorum napayım roxannedaki gitaristede hastaydım zaten belki bu yüzden illa çalın diyorum 🙂 çok seviyorum seni haydi kolay gelsin mucx

fly me to the moon .....yapılması imkansız gibi bir parça.....tabi arkadaki yaylıları sen çalcaksan olabilir...🙂

bu arada bir duyurum olacak....sonunda bir cover daha yaptık zalim ve dedikodudan sonra..... o ayarda bir şarkı.... bu hafta dinlersiniz mutlaka arkadaşlar......bu seferki yalnız orjinalinden çok alakasız oldu bakalım beğencekmisiniz?.......Eskilerden duyunca aaa diyeceğiniz bir parça......

alpaya söylerim çalıştırır beni çalarım 🙂 olmadı senin bi iddaan vardı kemanı veririm sana sen çalarsın 🙂 bu arada yaparsın sen biliyorum olmada
sen azcık çal aralarda çalarsaatgitarcım
seni seviyorum
🙂
mucxxxx

aslı piano sololarıdır o şarkının arkadaşlar bu işte bende varım ona göre....olmadı çaldığınız yere molotof kokteyli atarım ikinizde yanarsınız...ha ha ha haaa

valla ben en fazla keman çalabilirim, ki kassamda çalamıcam pianoyu en fazla başına 20 kere oturmuşumdur ama çalarsaatgitarcığımla çalarız biz gerekirse öle böle hallederiz kendi fly me to the moonumuzu ortaya çıkartırız ama sözler hariç benim ki tutmaz 🙂 görkemcim benzetir ama inanıyorum
çalda görkem ölsün şu kıskançlığından

Geri