Çalar Saat

roxanne demiş ki:
aslı piano sololarıdır o şarkının arkadaşlar bu işte bende varım ona göre....olmadı çaldığınız yere molotof kokteyli atarım ikinizde yanarsınız...ha ha ha haaa

biz yanmaya alışığız roxanne....zaten belli aralıklarla ya sahnede yakarız kendimizi yada düzenlediğimiz partiler eşliğinde atmosferde yanarız....küllerimizden yeniden doğar enginlere sığmaz taşarız.....

ctesıyı kacırdım ama hatırladıgım kadarıyla bende bılardoda yenmıstım kendılerını..bılseydım bukadar cesur oldugunu bende bıseyıne oynardım..grubu son dönemlerde farkettım gercekten taze kan etkısı yarattı tebrıkler..

boşverin psykhe ve çalarsaatgitarcım siz "beni yak kendini yak herşeyi yak" diye girin şarkınıza en iyisi ne diyeyim....ama çok meraklandım bu yeni cover neymiş...iyi bişi gelcek sanıyorum.....

🙂 okulumuz var oğlum bizim hemde taaa narlıdere de akşam çık eve gel yat uyu sabah kalk borusuyla ( ezan) uyan tekrar okula git....hafta içi gelemiyoz işte....neden söylemiyosun kardeşim neymiş bu yeni cover.....haftasonuna daha çok varrrrr........

Çalar saat' in ileride ilk albümünü doldurmayı düşündüğü cover lar hızla semirip çoğalmaktadır.... Şimdi sırada yeni bir cover şarkı arayışı süreci var....bir sürü eski parça içerisinden hangisini seçsek acaba....fikri olan varmı?....mesela....Sezen Aksu' dan Hadi Bakalım ...Sertab Erener' den Sevdam Ağlıyor ya da Kerim Tekin' den Karbeyazdır Ölüm.....tamamen şimdi salladım bu şarkıları örnek olsun diye ...böyle eski güzide şarkılarımızdan bilinen akla gelen bir şey varmı belleklerinizde?

bluespark demiş ki:
Var benim belleğimde ama sölemem, ben coverlıcamda onu..

sen dumandan başka bir şey düşünüyormuydun şaşırdım valla 🙂

bu arada antibiyotik o şarkı nasıl olur acaba aynen çalınmalı mı sence? yoksa böyle distortion lı falan car car rock formatına uyar mı?hızlandırmalı mı biraz?.....erkek sesine gider mi? kafanda nasıl canlandı yani şarkı?...

selam
bence ayşegül aldinçten içim bir hoşu yapın...
sibel gürsoydan beni düşünüde yapın 🙂 bide bilmiyorum çok ani geldi soru bulamadım aklıma gelirse bide sizde ilgilenirseniz daha söylerim kolay gelsin öptüm

o şarkıyı söyleyeceğini biliyordum 🙂....zira bi ara kafam şişmişti onu dinlemekten....
Ege' den mi yapsak acaba sen bilirsin onun şarkılarını...ne de olsa senin kanka .....🙂

bence NİLÜFER'İN GECELER şarkısına bir göz atarım derim ben.çünkü inanılmaz güzel bir şarkı....arkadaşımdan daha iyi söyleyen daha çıkmadı ama osman da güzel söyler gibi geliyo bana. birde nazan Öncel ve Nilüferin eski parçalarını bi dinlerseniz bence çok harika şeyler bulabilirsiniz.sadece tavsiye tabi benimkisi....

sevıldıgını bıl yeter en gusel ege sarkısı ama cover olurmu bılmem.sezenden haydı gel benımle ol yada benı unutma..yasar parcaları olur gıbı gelıyo kumralım gıbı..ama sey vardı sözlerı muhtesem olan :gel benımle cok cok uzaklara huzunlerımı bır parca aşkla degıstır.bırak dudaklarından benler okunsun bırak ellerım saclarına dokunsun..söz verıyorum hersey cok gusel olacak sadece sen ve ben lay lay lommm..bılmıyorum uzman olmadan bı yorum yaptım fakat bunlar gusel parcalar ve sız çok gusel coverlar yapıosunus

Geri