darken_blacken demiş ki:arkadaslar cmts gecesi son parcanizi ( anladigim kadariyla son cover) uzulerek belirteyim ki begenmedim.. (hep olumlu seyler yazacak degiliz ya 😳 .. onemli olan elestriyi dozunda yapmaksa affiniza siginiyorum)
sevgiler..
dogusksk demiş ki:Yerine sevemem gerçektende güzel olmuş..Ellerinize sağlık..
işte bu...... emege duyarsız kalmadıgın için tesekkür ederim.begenmedigine üzüldüm biraz ama belki zaman içinde alısır kulagın ha ne dersin? üstelik şarkıyı calarken biz bile henüz tedirgin calıyoruz.çok yeni ve biraz degişik oldu.fazla rocker işi olacagı konusunda daha önce uyarı yapmıştım.kırdar'ın sounduna alışkın kulaklar için bira itici olmuş olabilir.darken_blacken demiş ki:arkadaslar cmts gecesi son parcanizi ( anladigim kadariyla son cover) uzulerek belirteyim ki begenmedim.. (hep olumlu seyler yazacak degiliz ya 😳 .. onemli olan elestriyi dozunda yapmaksa affiniza siginiyorum)
sevgiler..
begendigin için çok memnun oldum.o kadar cok kafa patlatma,zihin yorgunlugu ve hatta tartısmalar...........dogusksk demiş ki:Yerine sevemem gerçektende güzel olmuş..Ellerinize sağlık..
katalan demiş ki:yerine sevemem ha! vay Gökhan Kırdar çalıyomusunuz? siz o zaman üstüme basıp geçmeyide çalarsınız dimiiiii 🙂 bence çok güzel bir parça.
görkem "geceler "e ne oldu?
calarsaatgitar demiş ki:katalan demiş ki:yerine sevemem ha! vay Gökhan Kırdar çalıyomusunuz? siz o zaman üstüme basıp geçmeyide çalarsınız dimiiiii 🙂 bence çok güzel bir parça.
görkem "geceler "e ne oldu?
bu işler öyle zart diye olmaz katalan naaaptın du bakalm 🙂
bir coverın oluşması o kadar zor bi süreçki anlatsam hadi be dersin ....
calarsaatgitar demiş ki:darken_blacken demiş ki:arkadaslar cmts gecesi son parcanizi ( anladigim kadariyla son cover) uzulerek belirteyim ki begenmedim.. (hep olumlu seyler yazacak degiliz ya 😳 .. onemli olan elestriyi dozunda yapmaksa affiniza siginiyorum)
sevgiler..
sen nasıl bizim coverımızı begenmessin ulaaaaaaaaan?hieayyyyyytttt....
🙂
begenmemek serbest arkadaşlar rahat olun eleştirilerinizi söyleyin rahatça.burası forum 🙂
saol eleştirin için darken blacken kardeş......nesini begenmedin şarkının belki bize yardımcı olursun değiştiririz.....🙂
duvarsaati demiş ki:işte bu...... emege duyarsız kalmadıgın için tesekkür ederim.begenmedigine üzüldüm biraz ama belki zaman içinde alısır kulagın ha ne dersin? üstelik şarkıyı calarken biz bile henüz tedirgin calıyoruz.çok yeni ve biraz degişik oldu.fazla rocker işi olacagı konusunda daha önce uyarı yapmıştım.kırdar'ın sounduna alışkın kulaklar için bira itici olmuş olabilir.darken_blacken demiş ki:arkadaslar cmts gecesi son parcanizi ( anladigim kadariyla son cover) uzulerek belirteyim ki begenmedim.. (hep olumlu seyler yazacak degiliz ya 😳 .. onemli olan elestriyi dozunda yapmaksa affiniza siginiyorum)
sevgiler..
ilginiz için tesekkürler. 🙂
calarsaatgitar demiş ki:🙂 psykhe..cım yazdıgın mesajı neden değiştiriyosun bakayım....yoksa yanlış anlaşılır diye mi korktun 🙂 ehehe....sen var ya tam filmi çekilecek kişisin yeminnen....