calarsaatgitar demiş ki:çalar saat yeni açılmış olan guardian adlı barda perşembe günleri çalmaya başlamıştır....hayırlısı olsun....
şöyle bi özetle ...
salı cuma.................. ...beri
çarşamba cumartesi .....ooze
perşembe ....................guardian
orasıda k.parkta.süvari cd.sinde pasaport pizzaya yakın bi yer.reflex1903 demiş ki:calarsaatgitar demiş ki:çalar saat yeni açılmış olan guardian adlı barda perşembe günleri çalmaya başlamıştır....hayırlısı olsun....
şöyle bi özetle ...
Guardian nerde ki?
begendigine sevindim.şarkının bu halide zalim de oldugu gibi 6-7 alternatif arasından seçildi.bu kez "herkes begensin" gibi bir kaygı duymucam diye direttim.bu,benim en güvendigim versiyon....silmarillion demiş ki:sır gibi sakladığınız yeni şarkınız mükemmel olmuş çok takdir ettim sizi...ama bu aralar pek dinlemeye gelemiyorum 😛 c.tesi günü görüşmek üzere,bu arada repertuardan özgürlüğün ülkesini çıkarmışsınız sanırım allah razı olsun 🙂
öptüm çok sizi..en çok görkemi öptüm..eheheh
silmarillion demiş ki:sır gibi sakladığınız yeni şarkınız mükemmel olmuş çok takdir ettim sizi...ama bu aralar pek dinlemeye gelemiyorum 😛 c.tesi günü görüşmek üzere,bu arada repertuardan özgürlüğün ülkesini çıkarmışsınız sanırım allah razı olsun 🙂
öptüm çok sizi..en çok görkemi öptüm..eheheh
20 Kasım 2005 saat 2:35 te atılmış olan bu mesajda vurgulanan son cümleye göre; yorumun karşı tarafa atılmış olan ne iftira içerikli ne de herhangi rahatsız edici kötü bir yanı görülmedi. Hatta bu yorumun altına yazılabilecek cevap niteliğindeki en uygun cümlenin bu olabileceğine karar verilmiş gereğinin Turkrock.com tarafından yapılması talep edilmiştir. Kararda şahsın en kısa zamanda ceza olarak kendine bir kontör alması öngörüldü.bluespark demiş ki:İstediğin kadar cover yaparsın canın istiyosa barda çalıyosan bu normal, insanları eğlendircen tabi ona bi sözüm olduğu için demedim ama sizin hiç bi parçanızı da hatırlamıyorum çaldığınız. Cover işi güsel bişi tabi ki; aynısını çalmıcaksınız zaten o cover olur mu o zaman.
Kafanın dolu olması iyi, boş olsa da bi işe yaramazdı.
meraklanma o dediginle beraber 3 şarkı var önümde çalışmam gereken.ama zamanı yetiremiyorum kendime.gündüz iş,gece program...roxanne demiş ki:duvarsaatçim küçük bi uyarı, daha önce konuştuğumuz şu cover yapılası şarkı üzerine hala düşünüyoruz ve bekliyoruz...sen yaparsında güzel olmaz mı...hadi bi gayret gösterde içimiz rahatlasın canım... mucxx
calarsaatgitar demiş ki:çalar saat yeni açılmış olan guardian adlı barda perşembe günleri çalmaya başlamıştır....hayırlısı olsun....
şöyle bi özetle ...
duvarsaati demiş ki:meraklanma o dediginle beraber 3 şarkı var önümde çalışmam gereken.ama zamanı yetiremiyorum kendime.gündüz iş,gece program...roxanne demiş ki:duvarsaatçim küçük bi uyarı, daha önce konuştuğumuz şu cover yapılası şarkı üzerine hala düşünüyoruz ve bekliyoruz...sen yaparsında güzel olmaz mı...hadi bi gayret gösterde içimiz rahatlasın canım... mucxx
bu 3 sarkı içinde seninki 1 numaralı alternatif 😀