Çalar Saat

çalar saat yeni açılmış olan guardian adlı barda perşembe günleri çalmaya başlamıştır....hayırlısı olsun....
şöyle bi özetle ...

salı cuma.................. ...beri
çarşamba cumartesi .....ooze
perşembe ....................guardian

sır gibi sakladığınız yeni şarkınız mükemmel olmuş çok takdir ettim sizi...ama bu aralar pek dinlemeye gelemiyorum 😛 c.tesi günü görüşmek üzere,bu arada repertuardan özgürlüğün ülkesini çıkarmışsınız sanırım allah razı olsun 🙂
öptüm çok sizi..en çok görkemi öptüm..eheheh

calarsaatgitar demiş ki:
çalar saat yeni açılmış olan guardian adlı barda perşembe günleri çalmaya başlamıştır....hayırlısı olsun....
şöyle bi özetle ...

Guardian nerde ki?

reflex1903 demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
şöyle bi özetle ...

Guardian nerde ki?
orasıda k.parkta.süvari cd.sinde pasaport pizzaya yakın bi yer.
bekleriz

silmarillion demiş ki:
sır gibi sakladığınız yeni şarkınız mükemmel olmuş çok takdir ettim sizi...ama bu aralar pek dinlemeye gelemiyorum 😛 c.tesi günü görüşmek üzere,bu arada repertuardan özgürlüğün ülkesini çıkarmışsınız sanırım allah razı olsun 🙂
begendigine sevindim.şarkının bu halide zalim de oldugu gibi 6-7 alternatif arasından seçildi.bu kez "herkes begensin" gibi bir kaygı duymucam diye direttim.bu,benim en güvendigim versiyon....
ama sadece -rockerlar- için.bir sonraki,daha basit bir çalışma olacak belli oldu çünkü bizimkileride ikna etmek biraz zor oluyo.
görüşmek üzere...... 😛

Guardian' a dikkatli giriniz zira birden dalarsanız duvardaki iskeletler ve karanlık ortam yüzünden hafif ürkebilirsiniz.....ama gene de korkmayınız yere çömelip kıpırdamadan durursanız bişi yapmıyolar ...koklayıp koklayıp gidiyolar.....

silmarillion demiş ki:

yok atmadık o şarkıyı...çalacaz tekrar.....sana armağan etcez hemde ...bende seni öpüyorum çok.... 😛inokyo 🙂

ee napalım görkem senden gelen herşeyin başımızın üstünde yeri var 😛 ama şöyle daha siyasi daha berbat bir şarkı bulursan durumumuza daha uygun olur diye düşünüyorum 😛
mustafayıda üzmeyin o ne isterse onu çalın lütfen 🙂 adam ne güzel şarkılar seçiyor..bu arada özgürlüğün ülkesini repertuara almak kimin fikriydi çok merak ettim??
çok öpüyorum sizi..en yakın zamanda dinlemeye gelicem inşallah vakit bulabilirsem işten güçten 😛

Osman'ın fikriydi...
çok çalışıyorsun yorma bu kadar kendini.....sonra genç yaşta çökersin bak...evde kaldıktan sonra da akşama kadar zorunlu olarak süt içer felsefe kitapları okursun....Amerika' lı araştırmacıların 300 şımarık kız üzerinde yaptığı yeni bir araştırmaya göre genç yaşta çöken kızların % 46' sı evde kalıyormuş...🙂

bluespark demiş ki:
İstediğin kadar cover yaparsın canın istiyosa barda çalıyosan bu normal, insanları eğlendircen tabi ona bi sözüm olduğu için demedim ama sizin hiç bi parçanızı da hatırlamıyorum çaldığınız. Cover işi güsel bişi tabi ki; aynısını çalmıcaksınız zaten o cover olur mu o zaman.
Kafanın dolu olması iyi, boş olsa da bi işe yaramazdı.
20 Kasım 2005 saat 2:35 te atılmış olan bu mesajda vurgulanan son cümleye göre; yorumun karşı tarafa atılmış olan ne iftira içerikli ne de herhangi rahatsız edici kötü bir yanı görülmedi. Hatta bu yorumun altına yazılabilecek cevap niteliğindeki en uygun cümlenin bu olabileceğine karar verilmiş gereğinin Turkrock.com tarafından yapılması talep edilmiştir. Kararda şahsın en kısa zamanda ceza olarak kendine bir kontör alması öngörüldü.

duvarsaatçim küçük bi uyarı, daha önce konuştuğumuz şu cover yapılası şarkı üzerine hala düşünüyoruz ve bekliyoruz...sen yaparsında güzel olmaz mı...hadi bi gayret gösterde içimiz rahatlasın canım... mucxx

roxanne demiş ki:
duvarsaatçim küçük bi uyarı, daha önce konuştuğumuz şu cover yapılası şarkı üzerine hala düşünüyoruz ve bekliyoruz...sen yaparsında güzel olmaz mı...hadi bi gayret gösterde içimiz rahatlasın canım... mucxx
meraklanma o dediginle beraber 3 şarkı var önümde çalışmam gereken.ama zamanı yetiremiyorum kendime.gündüz iş,gece program...
bu 3 sarkı içinde seninki 1 numaralı alternatif 😀

calarsaatgitar demiş ki:
şöyle bi özetle ...

pazarla pazartesi k.ç kaşıma günü galba 🙂
hadi gardiyan(b.k var ingilizce yazıyolar) uğur getirsin size.

duvarsaati demiş ki:
roxanne demiş ki:
meraklanma o dediginle beraber 3 şarkı var önümde çalışmam gereken.ama zamanı yetiremiyorum kendime.gündüz iş,gece program...
bu 3 sarkı içinde seninki 1 numaralı alternatif 😀

canımcım çok sevindim!!! hadi bakalım kolay gelsin ne diyeyim... ben istedim bi göz allah verdi ikisini birden gibi....hem sevdiğim bi grup hem çok sevdiğimiz bi şarkı, vazgeçilmezsiniz be kardeşimm.....

arkadaşlar..
çalarsaat önümüzdeki cumartesi akşamı rutin programında ara verdiğinde sahneye duman çıkacaktır...bu yüzden ayıp olmasın diye arayı 2-2.5 saat olarak tuttuk....
yani önce biz çıkacaz...sonra duman ...sonra gene biz....ne güzel fikir dimi...ben buradan kanalınız aracılığıyla bu dahiyane fikirin yaratıcılarını kutlamak istiyorum...hatta duman ara verdiğinde biz de jest mahiyetinde çıkıp 3-5 parça çalsak iyice birbirine girerdi ortam daha iyi olurdu 🙂
neyse duman ayriyetten cuma günü de sahne alacakmış bilgilerinize...

Geri