silmarillion demiş ki:metallica sarı çizmeliyi iyi söyliemio ama napalım madem geliyorlar dinliycez artık yapıcak bir şey yok..🙂
perşembe günleri nerde çalıyorsunuz bende merak ettim şimdi yoksa hiç görüşemiyoruz bari perşembeleri dinlemeye geliyim 🙂
katalan demiş ki:görkem aşk olsun yaaa.neden CD.yi vermedin arkadaşıma🙂böyle mi anlaştık seninle
bluespark demiş ki:Şşşt.. Kıvırcık! Guardiandaki gününüzü değiştirin
calarsaatgitar demiş ki:katalan demiş ki:görkem aşk olsun yaaa.neden CD.yi vermedin arkadaşıma🙂böyle mi anlaştık seninle
yeni bi karar aldım
bana kim oldugunu sölemessen vermicem.....kimsin sen bakaym tanıomuşum ben seni.öle dedi arkadaşın?
silmarillion demiş ki:james kol düğmelerinide söylerse tam olur bak o zaman..bu arada katalanı kınıyorum aynı mesajı 4 kere üst üste yollamış anladık banularla takılıyo sık sık 🙂 biz sana bir sayfa verelim sen oraya özgeçmişini gönlünce yaz 5er 5er yollarsın sonrada...aheuaheubu arada duman konseri çok berbattı yaa çok sıcak oluyo kalabalık ayılanlar bayılanlar falan..yarın çalarsaat dinlemeye gidicek olanlara duyrulur alt grup duman çıkıyo yine gerçi çalarsaat izdihama alıştı ama yinede ince giyinin yanınızda çok çanta getirmeyin...haydin görüşürüz 🙂
ooze un havalandırma konusundaki ezikliğinide(özellikle böyle günlerde)kınıyorum...
görkem seni hiç kınamıyorum 🙂 sen bitanesinn 😛
duvarsaati demiş ki:ya bazı arkadaşlardaki "dogum gününü barda anons ettirme" istegi nedir açıklayabilecek olan varmı?....."falancanın doom gununu kutluyoruz...." heeeey diye bagırısmalar soora program yine aynı sekilde devam ediyo hiçbir degişiklige ugramadan.bi de "falancanın" arkadaşları gelip anons istiyolar.bu,arkadaşının "falancaya"armaganı gibi bişeymidir?bide çok ciddi bir konuymuş gibi anonsun unutuldugu hallerde eleştirilir solistler.o andan itibaren 8-10 yıllık müzik egitiminin,emegin, yüzünüzdeki terin anlamı yoktur.
niye böyledir yaw ?
silmarillion demiş ki:ooze un havalandırma konusundaki ezikliğinide(özellikle böyle günlerde)kınıyorum...
😛
mehmetsimsekim demiş ki:3 haftadır carsambaları dinliyorum calar saati ve anemi yi...cok basarılısınız..ama hep aynı seyler olmuyor..kendinizi yenileyin bence...ileride bir ışık görüyorum sizde..dewam..
reflex1903 demiş ki:Sadece Yerine Sevemem'i dinlemek için bile gelirim sizi dinlemeye. Harikasınız....
"sarkıyı bu şekliyle yapalım" diye diretiyodum bizimkilere.sıcak bakmıyolardı çünkü.soora bi an "lan burnunun dikine gitme işte herşeyi bi senmi biliyon" diye kendimi eleştirdim,sarkıdan sogudum üstünde calısmayı bıraktım bile hatta.ama cocuklar "taam yapalım" deyip harekete geçince.........reflex1903 demiş ki:Sadece Yerine Sevemem'i dinlemek için bile gelirim sizi dinlemeye. Harikasınız....