Çalar Saat

silmarillion demiş ki:
metallica sarı çizmeliyi iyi söyliemio ama napalım madem geliyorlar dinliycez artık yapıcak bir şey yok..🙂
perşembe günleri nerde çalıyorsunuz bende merak ettim şimdi yoksa hiç görüşemiyoruz bari perşembeleri dinlemeye geliyim 🙂

perşembe günleri guardianda çalıoruz .......metellica sarı çizmeliyi çalmıcak....gülpembe çalacaklar 🙂
james e ne yakışır ha 🙂 kirk de solo atcakmış kaval solo...

calarsaatgitar demiş ki:
katalan demiş ki:
görkem aşk olsun yaaa.neden CD.yi vermedin arkadaşıma🙂böyle mi anlaştık seninle

yeni bi karar aldım
bana kim oldugunu sölemessen vermicem.....kimsin sen bakaym tanıomuşum ben seni.öle dedi arkadaşın?

yapma yaaaa :!: yeni karalar almanın sırasımı şimdi...aşkolsun.okadar arkadaşımı sana gönderiyorum 😀 sen kızı eli boş eve gönderiyosun 🙁 beni boşver sen ya.

görkem bizim "geceler" şarkısını düşündünüzmü? çalma ihtimaliniz olabilirmi? osman o şarkıyı sadece gitarla söylerse çok mükemmel olur.çünkü şarkı o zaman daha bi ortaya çıkıyor.çalmazsanızda canınız sağolsun 😀

ya bazı arkadaşlardaki "dogum gününü barda anons ettirme" istegi nedir açıklayabilecek olan varmı?....."falancanın doom gununu kutluyoruz...." heeeey diye bagırısmalar soora program yine aynı sekilde devam ediyo hiçbir degişiklige ugramadan.bi de "falancanın" arkadaşları gelip anons istiyolar.bu,arkadaşının "falancaya"armaganı gibi bişeymidir?bide çok ciddi bir konuymuş gibi anonsun unutuldugu hallerde eleştirilir solistler.o andan itibaren 8-10 yıllık müzik egitiminin,emegin, yüzünüzdeki terin anlamı yoktur.
niye böyledir yaw ?

ya insanlar yememiş içmemiş doğmuş mustafacım şimdi sende bunu ne kurcalıyosun 🙂 ben şöyle bi fikir atıyım ortaya belki çözüme katkım olur..bugün doğan herkesin doğumgünü kutlu olsun diyin program başında sevinsin insanlar sonra sizde rahatınıza bakarsınız..🙂
benim doğumgünümde kutlamazsanız ama vururum sizi,sırf siz kutlayabilin diye bu seneki doğumgünümü çarşambaya aldırdım 🙂 öptüm çokkkk...

james kol düğmelerinide söylerse tam olur bak o zaman..bu arada katalanı kınıyorum aynı mesajı 4 kere üst üste yollamış anladık banularla takılıyo sık sık 🙂 biz sana bir sayfa verelim sen oraya özgeçmişini gönlünce yaz 5er 5er yollarsın sonrada...aheuaheu
bu arada duman konseri çok berbattı yaa çok sıcak oluyo kalabalık ayılanlar bayılanlar falan..yarın çalarsaat dinlemeye gidicek olanlara duyrulur alt grup duman çıkıyo yine gerçi çalarsaat izdihama alıştı ama yinede ince giyinin yanınızda çok çanta getirmeyin...haydin görüşürüz 🙂
ooze un havalandırma konusundaki ezikliğinide(özellikle böyle günlerde)kınıyorum...
görkem seni hiç kınamıyorum 🙂 sen bitanesinn 😛

ooze

3 haftadır carsambaları dinliyorum calar saati ve anemi yi...cok basarılısınız..ama hep aynı seyler olmuyor..kendinizi yenileyin bence...ileride bir ışık görüyorum sizde..dewam..

silmarillion demiş ki:
james kol düğmelerinide söylerse tam olur bak o zaman..bu arada katalanı kınıyorum aynı mesajı 4 kere üst üste yollamış anladık banularla takılıyo sık sık 🙂 biz sana bir sayfa verelim sen oraya özgeçmişini gönlünce yaz 5er 5er yollarsın sonrada...aheuaheubu arada duman konseri çok berbattı yaa çok sıcak oluyo kalabalık ayılanlar bayılanlar falan..yarın çalarsaat dinlemeye gidicek olanlara duyrulur alt grup duman çıkıyo yine gerçi çalarsaat izdihama alıştı ama yinede ince giyinin yanınızda çok çanta getirmeyin...haydin görüşürüz 🙂
ooze un havalandırma konusundaki ezikliğinide(özellikle böyle günlerde)kınıyorum...
görkem seni hiç kınamıyorum 🙂 sen bitanesinn 😛

arkadaşlar kusura bakmayın ber 1 tane gönderdim ama sitede bazen sorun olunca yazı ulaşmıyo.tabi ben tekrar gönderiyorum o yine gitmiyo.sayfa düzgün çalışmaya başlayıncada bi bakıyorum tüm sayfa benim mesajdan oluşmuş. 😀

duvarsaati demiş ki:
ya bazı arkadaşlardaki "dogum gününü barda anons ettirme" istegi nedir açıklayabilecek olan varmı?....."falancanın doom gununu kutluyoruz...." heeeey diye bagırısmalar soora program yine aynı sekilde devam ediyo hiçbir degişiklige ugramadan.bi de "falancanın" arkadaşları gelip anons istiyolar.bu,arkadaşının "falancaya"armaganı gibi bişeymidir?bide çok ciddi bir konuymuş gibi anonsun unutuldugu hallerde eleştirilir solistler.o andan itibaren 8-10 yıllık müzik egitiminin,emegin, yüzünüzdeki terin anlamı yoktur.
niye böyledir yaw ?

evet var böyle bişey hatta ben burdan... ben solo atarken sahnenin kenarına gelip...parmağıyla gram çaba göstermeden beni yanına çağıran sonrada acaba anons edebilirmisin falan gibi kibar cümleler kurmadan sanki öyle bir hizmete mecburmuşuz gibi....." Berkant' ın doom günü " diyen arkadaşlara bana ne demek istiyorum.... :kustum

silmarillion demiş ki:
😛

arkadaşlar...çok iyi bir havalandırma sistemine sahip zaten ooze öyle ezikli cümleler falan kullanmıyalm...unutulmamalıdır ki bu bar İzmir' in en iyi barı hatta alanında Türkiye' nin en iyi barıdır.....o kadar insanın oldugu bir yerde bunalma ne yaparsanız yapın olacaktır .... kışın ortasında bile terlenir o kalabalıkta....

Re: ooze

mehmetsimsekim demiş ki:
3 haftadır carsambaları dinliyorum calar saati ve anemi yi...cok basarılısınız..ama hep aynı seyler olmuyor..kendinizi yenileyin bence...ileride bir ışık görüyorum sizde..dewam..

aaaah ah kanayan bir yara bu...bu konuda çok haklısın ama malesef ki, repertuarı yenilemek için zaman lazım ve o da bizde yok ....Gündüzleri hepimizin olması gereken bir yer var...haftada 5 akşam çalıyoruz....şarkı çıkarmak ve prova yapmak için vakit kalmıyor......ama bi şekilde değişecek çünkü hepimiz çok şiştik aynı şeyleri çalmaktan.....

reflex1903 demiş ki:
Sadece Yerine Sevemem'i dinlemek için bile gelirim sizi dinlemeye. Harikasınız....

çok teşekkürler bu lafı duymak onca emeğe deyiyor gerçekten....

Şarkı daha çok yeni ve biz çaldıkça her geçen gün daha bir oturuyor daha güzel oluyor sanki.....bi de şarkıyı bu haliyle benimsemek gerçekten zor.çünkü orjinalinin 4 katı hızda bam güm tas tus çalıyoruz....ama böylede farklı bir havası var....

reflex1903 demiş ki:
Sadece Yerine Sevemem'i dinlemek için bile gelirim sizi dinlemeye. Harikasınız....
"sarkıyı bu şekliyle yapalım" diye diretiyodum bizimkilere.sıcak bakmıyolardı çünkü.soora bi an "lan burnunun dikine gitme işte herşeyi bi senmi biliyon" diye kendimi eleştirdim,sarkıdan sogudum üstünde calısmayı bıraktım bile hatta.ama cocuklar "taam yapalım" deyip harekete geçince.........
bu gibi sinir savaslarından sonra senin ve başka arkadaşların böylesi yorumlarını görünce,duyunca içimi tarifsiz bir haz kaplıyor.ilgin ve duyarlılıgın için sonsuz teşekkürler... 🙂

Geri