Çalar Saat

calarsaatgitar demiş ki:
ben sahnede insanların gözüönünde sağ kolumu dirsek diye tabir edilen bölgeden satırla kesip çiğ çiğ yemek istiyorum...bence çok güzel bir sahne şovu olur....

görkem, kolun lazım bize kalsın o. asım can gündüz geçen cuma biosta konser verdi sahne şovu olarakta barmenlerden birini sahneye çağırıp pantolonunu indirmiş buarada don falanda inmiş tabi. nası sahne şovu ama? sende bi hatun çağır sahneye dene bakalım neler olacak 😛

Osmanın hayranlarının her geçen gün artması dünyanın bu yükü taşıyamıyacağını göstermektedir..dünya osmanın hayranlarının yarattığı ağırlık nedeniyle yörüngeden çıkmaz inşallah....
Osman dan hoşlandığını söyleyen arkadaşlar....sahnenin hemen yanın da q-matik var...hani bankalarda oluyor ya ordan sıra almanız gerekiyor ...gerekli vücut ölçüleriniz tutuyorsa yetenek sınavınıda geçerseniz Osman' la tanışacak ilk 100 kız arasına girebilirsiniz..... 🙂 daha sonra bu yüz kız arasında cesaret sınavını geçip ilk ona kalırsanız belki Osman gözlerinize bile bakabilir ama daha henüz kimse o mertebeye erişemedi ama siz yılmayın derim ben....tırmalamaya devam 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
Evet şu sıralar bir hatunu sahneye çağırıp cayır cayır yakmak fena olmazdı.....tam hollywood filmleri gibi süper şov olurdu....🙂
Yaptığın yorumlara espirilerine dikkat etsen iyi olur arkadaşım yoksa birden o yükseldiğin sandığın tepecikten aşağa yuvarlanı verirsin.bence senin şu kolunu koparıp çiğçiğ yeme fikrin hepsine bedel...buarada sen kolunu yerken osmanda soyunur muzik eşliğinde acayip sahne showu olur...nedersin..

bum demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Evet şu sıralar bir hatunu sahneye çağırıp cayır cayır yakmak fena olmazdı.....tam hollywood filmleri gibi süper şov olurdu....🙂
Yaptığın yorumlara espirilerine dikkat etsen iyi olur arkadaşım yoksa birden o yükseldiğin sandığın tepecikten aşağa yuvarlanı verirsin.bence senin şu kolunu koparıp çiğçiğ yeme fikrin hepsine bedel...buarada sen kolunu yerken osmanda soyunur muzik eşliğinde acayip sahne showu olur...nedersin..

bu espiri miydi şimdi....

calarsaatgitar demiş ki:
social_depented demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
bu arada Çare grubundan tanıdığımız Murat ve nerden tanıdığımızı bilmediğim ama harbiden çok feci gitar çalan Erol' da orda olcak...bu gitaristleri dinlemeniz lazım benden sölemesi......

seeeerrrrpiiiilllll....!!! 😀

allaaa yandık komple biz ......

sen daha duurr serpilcim...!!! ne yanması çok elencez!!! :seytan

:kaydim sakın bu forumun ciddi havasını bozayım deme 🙂ehehe
ciddilik nerde sen nerdesin be görkemcim be...! nese valla forumlar faln akmışız ortamlara... ama sen yine serpilliğini bil,merak etme kimse anlamaz burda ne demek istediğimi.ama eğer ısrar edersen açıklıyabilirim tabii... :deli

bum demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:

tamam dikkat ederim ......çok özür dilerim....sahne şovu da olur evet katılıyorum....

calarsaatgitar demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
bu arada Çare grubundan tanıdığımız Murat ve nerden tanıdığımızı bilmediğim ama harbiden çok feci gitar çalan Erol' da orda olcak...bu gitaristleri dinlemeniz lazım benden sölemesi......

seeeerrrrpiiiilllll....!!! 😀

allaaa yandık komple biz ......

sen daha duurr serpilcim...!!! ne yanması çok elencez!!! :seytan

:kaydim sakın bu forumun ciddi havasını bozayım deme 🙂ehehe
ciddilik nerde sen nerdesin be görkemcim be...! nese valla forumlar faln akmışız ortamlara... ama sen yine serpilliğini bil,merak etme kimse anlamaz burda ne demek istediğimi.ama eğer ısrar edersen açıklıyabilirim tabii... :deli

evet saçlarım serpil Çakmaklı' nınkilere benzior die bana serpil diyen bu manyak hakkında benim de açıklayacağım şeyler olacak 🙂

....En uzun gün olarak kabul edilen perşembe günü yani bugün çalar saat guardian da çalacaktı amma velakin beri de parti var die perşembe günü Beri'deyiz.....3 grup var .....herkesi bekleriz keyifli bir ortam olacak....

olm ben hatunu yak demedim soy dedim. Yılbaşında yap hatta bunu. Asım can gündüz hesabı. sende lafı neresinden anladıysan ortalığı karıştırmışın (sıcak görkem)

calarsaatgitar demiş ki:
....En uzun gün olarak kabul edilen perşembe günü yani bugün çalar saat guardian da çalacaktı amma velakin beri de parti var die perşembe günü Beri'deyiz.....3 grup var .....herkesi bekleriz keyifli bir ortam olacak....
özel şeyler buraya yazılmaz sen hala örenemedin galiba bunu 😉 nese cnm öle olsun bakalım kırdın beni....

calarsaatgitar demiş ki:
özel şeyler buraya yazılmaz sen hala örenemedin galiba bunu 😉 nese cnm öle olsun bakalım kırdın beni....

aaaa senin gibi tatlı bi kızı kırarmıyım ben hiç fıstık 🙂...öptüm seni çok 🙂

Geri