Çalar Saat

Zalim ve Yerine Sevemem'i de internet sitenize koysanız download etsek fena mı olur? En son 25 mayısta güncelemişsiniz, bi'değişiklik olur. 😀 , Çok mu şey istiyorum...

dün yerine sevem i tam anlamıyla dinleyebildim duvarsaatçim...çok güzel geldi bea...güzel olmuş güzel...gecenin geç saatlerinde çalın hep olmaz mı....

calarsaatgitar demiş ki:
social_depented demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
bu arada Çare grubundan tanıdığımız Murat ve nerden tanıdığımızı bilmediğim ama harbiden çok feci gitar çalan Erol' da orda olcak...bu gitaristleri dinlemeniz lazım benden sölemesi......

seeeerrrrpiiiilllll....!!! 😀

allaaa yandık komple biz ......

sen daha duurr serpilcim...!!! ne yanması çok elencez!!! :seytan

calarsaatgitar demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
bu arada Çare grubundan tanıdığımız Murat ve nerden tanıdığımızı bilmediğim ama harbiden çok feci gitar çalan Erol' da orda olcak...bu gitaristleri dinlemeniz lazım benden sölemesi......

seeeerrrrpiiiilllll....!!! 😀

allaaa yandık komple biz ......

sen daha duurr serpilcim...!!! ne yanması çok elencez!!! :seytan

:kaydim sakın bu forumun ciddi havasını bozayım deme 🙂ehehe

evet yerine sevemem çok güzel olmuş başarılı tebrikler kogurcileyşıns vb...yeni bi kavır yapsanıza al aşkını sok sok gözüne gözüneye 😛 süper olur gerçi o daha anemilik bi şarkıda olabilir bilmem siz karar verin işte..ama çok keyifli ve geyik bir şarkı olması sebebiyle ben çok takdir ettim..olmadı ben çıkıp söölerim ehehe bigün osmanın milyon dolarlık mikrofonunu kapıcam zaten sonra linç edilmek için zalimi repertuardan kaldırmanıza gerek kalmıycak..🙂
öptüm çok çok..

sahne şovu içinde bişeyler düşündüm hemen malum insan düşünen bir hayvandır 🙂 ve o konudada önerilerim var tabi hiç olmaz olur mu?
ooze da uçsanız mesela şarkı söylerken yükselseniz falan renkli renkli ışıklarıda açarız çok bomba olur..nasıl uçucaz diye bi soru sorulabilir bunun üstüne bu konudada siz düşünün herşeyi devletten beklemeyin ben fikir adamıyım yöntem konusuda size kalsın 🙂 heheh

kız arkadaşı var mı çoooookkkkk merak ediyorum yoksa ki eğer birisi var gibi ama benimle evlenir mi acaba? kendisini burda göremediğim için bizzat ona soramadım birisi haber versin ben en kısa zamanda gelip sahneye atlarım heralde hastasıyım....

azra_begumsu demiş ki:
kız arkadaşı var mı çoooookkkkk merak ediyorum yoksa ki eğer birisi var gibi ama benimle evlenir mi acaba? kendisini burda göremediğim için bizzat ona soramadım birisi haber versin ben en kısa zamanda gelip sahneye atlarım heralde hastasıyım....

evet arkadaşlar sahne şovu düşünmenize gerek kalmadı....sen atla sahneye yavrucum biz sana o zaman sorunun cevabını veririz....valla güzel fikir......

azra_begumsu demiş ki:
bir yanlış anlaşılma sebebiyle ya da herneyse işte biras ağır bi cevap oldu bana ne olduysa neyse ilgililer kusura bakmasın..arada bi olur bööle şeyler di mi ama..🙂

Geri