Çalar Saat

calarsaatgitar demiş ki:
🙂 psykhe..cım yazdıgın mesajı neden değiştiriyosun bakayım....yoksa yanlış anlaşılır diye mi korktun 🙂 ehehe....sen var ya tam filmi çekilecek kişisin yeminnen....

görkem film çekme senaryo yazma ve rüya görme konusunda çok azimli bir arkasimis sanirim :!: 8) e tabi sanatin farkli dallarinda saglam adimlar
oneml1 seyler bunlar..bende bayad1r yasm1omusum ya.kac sayfa onceki seylere b1s1ler yas1orum... 8O

calarsaatgitar demiş ki:
Osman'ın fikriydi...
çok çalışıyorsun yorma bu kadar kendini.....sonra genç yaşta çökersin bak...evde kaldıktan sonra da akşama kadar zorunlu olarak süt içer felsefe kitapları okursun....Amerika' lı araştırmacıların 300 şımarık kız üzerinde yaptığı yeni bir araştırmaya göre genç yaşta çöken kızların % 46' sı evde kalıyormuş...🙂
o zaman umarım ben %54 e girebilirim yapıcak birşey yok..birazdan yine işe gidicem etraftaki amerikalı araştırmacılara denek olma potansiyeline sahip gitaristlerde olmasa iş çekilmezdi haklısın ama bunun için yorulmaya değiyor.. 😆 bu arada duman alt grup çıkıyomuş size,hayırlı olsun ama çok şahsiyetli insanlarsınız çocuklar alınmasın,ezilmesin diye bi onlardan önce bir de onlardan sonra çıkıyorsunuz hakkaten büyüksünüz.. 😉 çok kocaman seviyorum çalarsaati..görüşürüz kısa bir zaman sonra 😀 çok öptüm hepinizi..😛 mustafa bu arada lütfen bundan sonraki şarkıları siz seçin yaa osmana bırakmayın 🙂 mustafa güzel seçiyor şarkı..görkem sen şarkı seçmesende olur canımsınnn 😛inokyo

roxanne demiş ki:
duvarsaatçim küçük bi uyarı, daha önce konuştuğumuz şu cover yapılası şarkı üzerine hala düşünüyoruz ve bekliyoruz...sen yaparsında güzel olmaz mı...hadi bi gayret gösterde içimiz rahatlasın canım... mucxx
hangi şarkıymış o bakalım merak ettim bak..ayrıca eklemek istediğim birşey var..mustafacım 🙂 hani benim you not me d.t. falan yalan oldu galiba..through her eyes da olur bak o da güzel yani d.t. olsun da hepsi güzel malum...sevgiler bir kez daha..bu akşam için başarılar...

söylenmez sürpriz ama olursa da çok takdir kazanılacak bi şarkı....ve herkesin tüyleri diken diken olacak bence....zalimden çok daha insanın içine dokunacak bi şarkı.....umarım olur....

söylenmez sürpriz ama olursa da çok takdir kazanılacak bi şarkı....ve herkesin tüyleri diken diken olacak bence....zalimden çok daha insanın içine dokunacak bi şarkı.....umarım olur....

GÖRKEM UZAKTA OLDUÐUM İÇİN DİNLEYEMİYORUM SİZİ AMA SEN BİR DVD.DEN BAHSETMİŞTİN YA BEN ONU ALABİLİRMİYİM SENDEN?TAMAM DERSEN Bİ ARKADAŞIMI GÖNDERİCEM ONA VERİRSİN ODA BANA KARGO İLE GÖNDERİR🙂 OLURMU?

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaar son havadisleri ileteyim cumartesi günü anemi çıkacak, anemi ara verdiğinde duman, duman ara verdiğinde biz çıkacağız 🙂
böyle bir paradoks problemi vardı sonsuzlukta bitiyodu paradoks neyse gene sululuk yapmayalım...zira Osman " olm çok cıvıtıyosun forumda " diye kızıyor sonra......evet arkadaşlar rockstarımız Osman ' da okuyormuş forumu yer yer....🙂 hatta yakında (internet evine bağlanınca ) aramızda görebileceğiz ulu şahsiyeti 🙂 fakat sanırım kendisi ciddi takılcak neyse her türlü geyik ve sululuk ihtiyacınızı ben karşılarım 🙂

katalan demiş ki:
GÖRKEM UZAKTA OLDUÐUM İÇİN DİNLEYEMİYORUM SİZİ AMA SEN BİR DVD.DEN BAHSETMİŞTİN YA BEN ONU ALABİLİRMİYİM SENDEN?TAMAM DERSEN Bİ ARKADAŞIMI GÖNDERİCEM ONA VERİRSİN ODA BANA KARGO İLE GÖNDERİR🙂 OLURMU?

arkadaşın barda yanıma gelsin ve desin ki ben " Samsun konserini istiyorum..." ben de sen kimsin neler saçmalıyosun deyip onu tersleyim ehehe 🙂
neyse şaka tabi gelsin gerisi hallolur....

paradoks yaratmaktan öte karmaşa yaratıyorsunuz mesela ben bir çalar saat hayranı olarak çalar saat c.tesi ooze da diye bilet alıyorum alt grup duman ama o önemli değil malum 🙂 sonra diyorsunuz ki anemi alta duman onun üstüne bizde ikisinin arasına çıkıcaz yada hepsi birleşip bizim üstümüze çıkacaklar..🙂 haliyle benim gibi dinleyicilerinde kafası karışıyor..
soru 1)en altta kalan kim?
soru 2)kim üste çıkıyor ve aynı zamanda arada kalan var mı varsa o da kim oluyor?
eheueheu...
son soru)tüm bu kargaşada görkem tam olarak nerede duruyor?
teşekkür ederim...mucuklarrr

silmarillion demiş ki:
paradoks yaratmaktan öte karmaşa yaratıyorsunuz mesela ben bir çalar saat hayranı olarak çalar saat c.tesi ooze da diye bilet alıyorum alt grup duman ama o önemli değil malum 🙂 sonra diyorsunuz ki anemi alta duman onun üstüne bizde ikisinin arasına çıkıcaz yada hepsi birleşip bizim üstümüze çıkacaklar..🙂 haliyle benim gibi dinleyicilerinde kafası karışıyor..
soru 1)en altta kalan kim?
soru 2)kim üste çıkıyor ve aynı zamanda arada kalan var mı varsa o da kim oluyor?
eheueheu...
son soru)tüm bu kargaşada görkem tam olarak nerede duruyor?
teşekkür ederim...mucuklarrr

cumartesi günü metallica ve portekiz halk dansları topluluğunun Barış Manço coverlarından oluşan konserini izleyeceğiz......Çalar saat' te bu gösteri sırasında yurdumuzun en güzel folklör figürlerinden oluşan kısa bir dans gösterisi yapacaktır 🙂 hatta ben zeybek oynayacağım uzun saçlı ve gözlüklü efe nasıl olur merak edenler varsa bekleriz......sanırım artık kafalar karışmaz 🙂 hehehe

bu pazartesi günü yeni açılan gardiyan barda blues party var arkadaşlar....bi sürü gitarist orda olacak gitar çalmak için...bizden de bazı elemanları görebilirsiniz...ben dahil.... fakat ben çalmıcam zira gitar çalmayı sevmem çalanıda sevmem....🙂gitar çalmanın çevre kirliliğineyol açtığına inanıyorum çünkü....evet psikolojik problemlerim var kabul ediyorum....🙂

bu arada Çare grubundan tanıdığımız Murat ve nerden tanıdığımızı bilmediğim ama harbiden çok feci gitar çalan Erol' da orda olcak...bu gitaristleri dinlemeniz lazım benden sölemesi......

calarsaatgitar demiş ki:
katalan demiş ki:
peki bu akşam nerde sahne alacaksınız? bu akşam (eğer ark uygunsa)arkadaşımı göndereyim.ama sende cd.yi unutma olurmu? şimdiden teşekürler🙂

arkadaşın gelsin bi tanışalım önce ....ben öle ilk görüşmede cd sini veren müzisyenlerden değilim.....

merak etme zaten tanıyosun arkadaşımı.ama bu akşam nerde ve kaçta çıkacaksınız?ona göre arkadaşıma haber vericem...

metallica sarı çizmeliyi iyi söyliemio ama napalım madem geliyorlar dinliycez artık yapıcak bir şey yok..🙂
perşembe günleri nerde çalıyorsunuz bende merak ettim şimdi yoksa hiç görüşemiyoruz bari perşembeleri dinlemeye geliyim 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
bu arada Çare grubundan tanıdığımız Murat ve nerden tanıdığımızı bilmediğim ama harbiden çok feci gitar çalan Erol' da orda olcak...bu gitaristleri dinlemeniz lazım benden sölemesi......

seeeerrrrpiiiilllll....!!! 😀

Geri