Antibiyotik demiş ki:seda da ben de candan erçetinden yalanı istioz 🙂
o zaman candan erçetin' in sayfasına yazman gerek 🙂....
Antibiyotik demiş ki:seda da ben de candan erçetinden yalanı istioz 🙂
calarsaatgitar demiş ki:Çalar Saat, bir aksilik olmassa yılbaşında aynı gece hem Ooze da hem de Beri' de çalacaktır....
Ayrıca tombala ve 1. çinko yapanlara da özel şarkılar armağan edilecektir.....🙂
azra_begumsu demiş ki:Birisi sanırım bana şaka yaptığını falan sanıyo!!ama böle düşünüyosa çok yanılıyo!!bikaç kere küçükparkta bi net cafede siteye girip bişeyler yazmıştım sanırım log out yapmayı unuttum!!Küçük parkta net cafeye bile girmek haram sanırım!Osman a aşık olduğum falan yok,hele sahnedeyken üstüne atlamaya hiç niyetim yok!!şu an tek isteği bu terbiyesizliği yapanın üstüne atlamak!!!
anemininbascisi demiş ki:azra_begumsu demiş ki:Birisi sanırım bana şaka yaptığını falan sanıyo!!ama böle düşünüyosa çok yanılıyo!!bikaç kere küçükparkta bi net cafede siteye girip bişeyler yazmıştım sanırım log out yapmayı unuttum!!Küçük parkta net cafeye bile girmek haram sanırım!Osman a aşık olduğum falan yok,hele sahnedeyken üstüne atlamaya hiç niyetim yok!!şu an tek isteği bu terbiyesizliği yapanın üstüne atlamak!!!
azra selam.. ben de internet cafe de sayfanın senin hesabınla açıldığını sana ö.m. atmıştım. başına gelene üzüldüm.. (aslında güldüm demek daha doğru) allahtan bunu zaten şaka olarak anlaşılacak şekilde yazmış (yani en azından ben oyle oldugunu zannetmiştim) olayın uazamaması sevindirici..
Görkeeeeeeemmm !!!!
cık var mı cık????
Alive-bass demiş ki:selam arkadaşlar, müzisyen kardeşlerime duyrulur; ALIVE grubuna davulcu aranıyor tanıdıkları tavsiye edebilecekleri birileri varsa her türlü mesajı bekliyoruz.
görkem ben sana bulucam olm hatun sen hiç merak etme. hatta yılbaşında sahnede ateşe vericen ortalığı
azra_begumsu demiş ki:Soner de öle şey yapmaz hatta beni uyarmıştı ama ben nerde girdiğimi hatırlamadığım için gidip haliyle log out yapamadım...
Antibiyotik demiş ki:çalar saatin bassçısı neden foruma girmiyor?