Çalar Saat

Çalar Saat, bir aksilik olmassa yılbaşında aynı gece hem Ooze da hem de Beri' de çalacaktır....
Ayrıca tombala ve 1. çinko yapanlara da özel şarkılar armağan edilecektir.....🙂

Birisi sanırım bana şaka yaptığını falan sanıyo!!ama böle düşünüyosa çok yanılıyo!!bikaç kere küçükparkta bi net cafede siteye girip bişeyler yazmıştım sanırım log out yapmayı unuttum!!Küçük parkta net cafeye bile girmek haram sanırım!Osman a aşık olduğum falan yok,hele sahnedeyken üstüne atlamaya hiç niyetim yok!!şu an tek isteği bu terbiyesizliği yapanın üstüne atlamak!!!

evet çok ayıp ...
çok kınadım bende ....o kişiye sesleniorum burdan hadi madem yazcaksın neden Osman a aşığım die yazıosun Görkem die yazda şurda karizmamız olsun bari azcık ......🙂
arkadaşlar kim yazdıysa ayıp etmiş ben azra yı tanıyorum Osman a aşık falan deil gerçekten...

azra_begumsu demiş ki:
Birisi sanırım bana şaka yaptığını falan sanıyo!!ama böle düşünüyosa çok yanılıyo!!bikaç kere küçükparkta bi net cafede siteye girip bişeyler yazmıştım sanırım log out yapmayı unuttum!!Küçük parkta net cafeye bile girmek haram sanırım!Osman a aşık olduğum falan yok,hele sahnedeyken üstüne atlamaya hiç niyetim yok!!şu an tek isteği bu terbiyesizliği yapanın üstüne atlamak!!!

azra selam.. ben de internet cafe de sayfanın senin hesabınla açıldığını sana ö.m. atmıştım. başına gelene üzüldüm.. (aslında güldüm demek daha doğru) allahtan bunu zaten şaka olarak anlaşılacak şekilde yazmış (yani en azından ben oyle oldugunu zannetmiştim) olayın uazamaması sevindirici..

Görkeeeeeeemmm !!!!

cık var mı cık????

selam arkadaşlar, müzisyen kardeşlerime duyrulur; ALIVE grubuna davulcu aranıyor tanıdıkları tavsiye edebilecekleri birileri varsa her türlü mesajı bekliyoruz.
görkem ben sana bulucam olm hatun sen hiç merak etme. hatta yılbaşında sahnede ateşe vericen ortalığı

anemininbascisi demiş ki:
azra_begumsu demiş ki:

azra selam.. ben de internet cafe de sayfanın senin hesabınla açıldığını sana ö.m. atmıştım. başına gelene üzüldüm.. (aslında güldüm demek daha doğru) allahtan bunu zaten şaka olarak anlaşılacak şekilde yazmış (yani en azından ben oyle oldugunu zannetmiştim) olayın uazamaması sevindirici..

Görkeeeeeeemmm !!!!

cık var mı cık????

olm soner ne diyim ben sana.....kaynıo kaynıo 🙂

Alive-bass demiş ki:
selam arkadaşlar, müzisyen kardeşlerime duyrulur; ALIVE grubuna davulcu aranıyor tanıdıkları tavsiye edebilecekleri birileri varsa her türlü mesajı bekliyoruz.
görkem ben sana bulucam olm hatun sen hiç merak etme. hatta yılbaşında sahnede ateşe vericen ortalığı

saol kardeşim ben yakmaktan vazgeçtim....sinirli bi anıma denk gelmiştin sen çok...🙂

neyse o bikinisiyle sahneye çıkmak isteyen bi kız vardı cosmic girl nerde o...? konuşalım yılbaşında içkiler benden sahne şovu ondan olsun ??

azra bak kesin bu işi soner (aneminin basçısı) yapmıştır...o ne hindir o sen tanımassın onu...
bide şüphe çekmemek için masum masum buraya yazmıştır ...evde gülüyodur şimdi....çarşamba gel ooze a dalalım tekme tokat 🙂eehehe

bi de sende dikkat et biraz bak....nerdeyse bütün küçükpark görmüş senin turkrock hesabını 🙂

🙂

Abartma sen de Görkem ya nasıl görsün bütün Küçük park bnm hesabımı🙂Neyse açıklığa kavuştu duysun dünya alem bizim aşkımızı🙂Biz aslında Görkem le büyük aşk yaşıyoruz,brz daha karıştıralım ortalığı🙂Soner de öle şey yapmaz hatta beni uyarmıştı ama ben nerde girdiğimi hatırlamadığım için gidip haliyle log out yapamadım...ama yaptıysa dediğin gibi Çarşamba günü Ooze da alalım hesabını🙂açıklık getiren arkadaşlara teşekkürler bu arada...

bütün gruplar kardeştir mantığımı kabul etmeyen canım arkadaşlarım artık bana yüz vermiyorlar....çok üzüldüm elden ne gelir...ama benim sadık grubum, çalar saattir......görkemciime derin saygılarımla....

CosmicGirl arkadaşımız oozeda bikiniyle sahne şovu yaparsa benden JAMIROQUAI live in verona konser cdsi 01,01,2006 itibari ile hediye edilecektir yılbaşı organizasyonlarını severim 😛
eşlik edecek ve ilgilenen başka arkadaşlarada the doors konser cdleri verebilirim 🙂
görkemi soymak içinde bon jovi ayarlanıyor ... 🙂
herkes ooze'A gelsin bornova daha böle sahne şovu görmedi!

ehühühüühhü

37. sayfayı açmaktan onur duyuyorum 🙂 görkem cıvık bir şahsiyet olduğuna katılmadan edemiyorum yani katılmamak istiyorum ama elimde değil haklısın:cıvıksın 🙂
madem öyle bir şarkı istiim sizden : yani bir isteği yineleyim beni ciddiye alın sonra cevap yazın hatta cevap yazmakla kalmıyıp istediğim şarkıyı çalın bende sizi daha çok seviyim 🙂
al aşkını sok gözüne gözüne istiyorum..yetkililere sesleniyorum...🙂

Geri