Çalar Saat

Sağol ya..
Bu arada nasıl atılırım orasını da bilemem valla.. Zaman gösterir heralde, hem baterist, hem gitarist, hemde solist nası,
ii olur ama dimi? Senden ii olmasında tabi.

Arkadaşlar Cumartesi günü ooze a gelmeniz gerekmektedir.....çünkü Anemi' nin gitaristi Yankı ile yapılan bilardo maçı sonrası maçı kaybeden Osman iddanın gerektirdiği çok komik bir şey yapacaktır......mutlaka görmelisiniz....ne olduğunu ise söylemeyim de süpriz olsun.....

sesler çok ii alt yapıda güzel..back vokal vokal gibi valla sesi çok hoş başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar..

sende vokalistsin sanırım öyle yazmışsın ordan anladım.....bunu bir vokalistten duymak daha güzel tabi...neyse ben geyik yapmadan duramıyorum sanırım ........
arkadaşlar dediğim gibi yarın ooze da vokalistimiz Osman ' dan çok garip bir hareket göreceksiniz.......ohaa diceksiniz yuh......eee iddaya girmeseydi oda 🙂 kaçırmayın sakın......hatta fotoğraf makinalarınızıda hazırlayınız......

clavicula demiş ki:
sizi yeni yeni takip etmeye başladım ii şeyler de duyuyorum ayrıca... acaba demo albüm var mı ya da download edebileceğimiz şarkı ???

hoş geldin....demo albüm falan hiç bir şey yok sadece das dus güm güm çalıyoruz şu sıralar....fakat amma velakin ....www.calarsaat.com.tr.tc adresinde 3 tane coverımız var....

sweet child of mine
every breath you take
here without you

bi zamanlar bios ta çalarkene öyle kaydetmiştik....hatta daha ne şarkılar var ama cd Serkan' da kaldı onu ben alacam en kısa zamanda ve de yayınlıyacam....tabi Serkan' ın iyi haline denk getirmek lazım yoksa ya bi ... git diyo vermiyo.....

ayrıca Samsun' da verdiğimiz konser var bir tane dvd formatında gayet şık görüntü falan.....eğer o konseri isteyen olursa arkadaşlar bar da yanıma gelsin ve desin ki " ey görkem söz verdiğin üzere ben o dvd yi istiyorum" ben size çeker getiririm....bundan 800 yıl sonra çalarsaat namına belki de geleceğe kalabilecek tek şey bunlar......

yalnız böyle kalmayacak çok sevgili davulcumuz özgür bana bahsettiği projeleri gerçekleştirecek olursa....çok daha somut şeyler verebileceğiz yakında ....

görkem ben o dvd.den istiyorum.peki hangi şarkılar var onda? sen şimdiden kopyala ben ocakta alırım senden.bak uzun bir süre verdim sana unuttum falan istemiyorum ona göre🙂 en azından izmirde olmadığım süre içinde sizi evimde seyredicem..ya aslında siz int.e canlı yayın falan yapsanıza..allla amma güzel olur ha🙂

ya yüzümü görüp te ne yapacaksın! emin ol bana verirsin dvd.yi.ben seni taaaa raslantıdan bilirm hatta sırf sizin için kuşadasına gitmiştim 2 yıl önceydi sanırım.bana vermezsen BANUYU gönderirim ona kesin verirsin🙂 şşiiiiiiiiiiişşşt.ben şimdi izmirde değilim o yüzden gelemem.ama istersen adresimi vereyim kargo ile gönderirsin🙂))
nasıl?

doğrusunu söylemek gerekirse ben sadece;zalim,sevda çiçeği,arap saçı,yaz yaz yaz,hey you,bir derdim var,ıslak ıslak,.......şarkısını istiyorum...ya sanırım "sadece" bu cümleye uymadı🙁 anlasana ben tüm şarkılarınızı istiyooooooooooorum.OSMANIN sesinede hayranımmmmmm.o ne ses ya...bu ses bir onda bir de bende var....🙂

evet arkadaşlar .....idda konusu...🙂
ooze da bin kişinin önün de pantolon çıkarmasınaydı ve Osman bu gece ooze da sahnede 1000 kişinin önünde pantolonunu çıkardı....gerçi içine şort giymiş ama gene de yaptı valla helal olsun........Yalan' ı çaldıktan sonra yankı pis pis sırıtarak sahneye geldi ve iddayı insanlara açıkladı......ondan sonra güzel bir striptiz müziği eşliğinde osman pantolonunu çıkardı....hatta insanlarda aç aç aç diye tempo tuttular çok geberdik biz gülmekten ......süperdi valla kameraya aldık ama.....merak edenlere çalar saat demosu içinde sunarız artık 🙂

Geri