Çalar Saat

ühühühühühühühühühü 🙁 🙁
neyse yaa geçmiş olsun bana onca aydır emek verdim saçımı süpürge ettim ama olmadı kısmet diilmiş yani..bi gece dışarı çıktım hayatım söndü..bi amacımda kalmadı artık madem ööle ben gidiyorum bu forumdan..bi gecede bu kadar mesaj atılmaz ki bu arada biz üstüste mesaj atıyomuyuz aşkolsun yani 🙂
neyse sevgiler saygılar..amanda aman popüler mi oldunuz siz şimdi??
hayatınız değişicek mi ben merakla bekliyorum 🙂
haydin öptüm sizi sorduğum sorularıda geri alıyorum hiçbirini merak etmiyodum aslında tek amacım biraydı o da artık geçti yani yapıcak bişey yok 🙂

yaa kastım uğraştım sen git kime kaptır birayı 🙂
bari silmarillion alsaydıda bi yudum içseydik 🙂
silmarillioncum canım tatlım eve hani erken gidip 50yi sen yapacaktın🙁
neyse artık hayırlısı olsun...

psykhe cim ya dışarı çıkıyım dedim işte ama keşke yapmasaydım..o ana geri dönebilmek mümkün olsada hatamı geri alabilsem 🙂
internet cafe aradım ama bulamadım..neyse artık aklıma geldikçe kötü oluyorum..ühühühühüh 🙁 🙁

ağğğğğğhhhhkkkkk

arkadaşlar biz yeni kendimize geldik in-san kardeş 50. mesajı atınca bizim kan şekerimiz düşmüş bayılmışız, yeni ayıldık bilgisayar başında,
E 2-3 saat aglayınca da anca şimdi bu satırları yazabiliyoruz sizlere.....
Yeni bir karar aldım bu sayfaya mesaj yazan herkese benden bira....
Bu arada bi gitar aldım fakat kendisi o kadar karakterli bi gitar ki adeta gitar değil
Mazallah ayaklanıp " sen kim oluyon len" diyecek die tırsıyorum ....o yüzden gece kutusuna kilitlicem, kutuyuda başka odaya....Çok güzel bir gitar yani...Her şey çalar saat için ..... 100.Sayfaya ilk mesaj atanı görebilmek için biz şimdiden erzak ve şampanya depolayarak sandalyelerimize kurulduk...ve gözlerimizi ayırmadan online takip edioruz ...lütfen bizi mesajsız bırakmayın...bizim için sayfa sayısı demek her şey demek....biz başarımızın tüm göstergesinin bu olduğuna inanıyoruz ...Bir mesaj da siz atın ....küçük yavrularımız için ....atacağınız her mesaj bize popülerlik ve karizma olarak geri dönecek çünkü...haydi şimdi ....oleeeeeyyy oley oley oleeeey 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
ağğğğğğhhhhkkkkk

arkadaşlar biz yeni kendimize geldik in-san kardeş 50. mesajı atınca bizim kan şekerimiz düşmüş bayılmışız, yeni ayıldık bilgisayar başında,
Bu arada bi gitar aldım fakat kendisi o kadar karakterli bi gitar ki adeta gitar değil
Mazallah ayaklanıp " sen kim oluyon len" diyecek die tırsıyorum ....o yüzden gece kutusuna kilitlicem, kutuyuda başka odaya....Çok güzel bir gitar yani...Her şey çalar saat için ..... 100.Sayfaya ilk mesaj atanı görebilmek için biz şimdiden erzak ve şampanya depolayarak sandalyelerimize kurulduk...ve gözlerimizi ayırmadan online takip edioruz ...lütfen bizi mesajsız bırakmayın...bizim için sayfa sayısı demek her şey demek....biz başarımızın tüm göstergesinin bu olduğuna inanıyoruz ...Bir mesaj da siz atın ....küçük yavrularımız için ....atacağınız her mesaj bize popülerlik ve karizma olarak geri dönecek çünkü...haydi şimdi ....oleeeeeyyy oley oley oleeeey 🙂

çalarsaatgitarcım gitar çok güüzel gözüküyor hakketten
tonuda süperdir onun oyyy
bi kere şöle yakındak görsem süper olur
çalmayı bilsem bir kerelik isticemde alıp baksamda bakamıcam için işime yaramıcak
🙂

silmarillion demiş ki:
psykhe cim ya dışarı çıkıyım dedim işte ama keşke yapmasaydım..o ana geri dönebilmek mümkün olsada hatamı geri alabilsem 🙂
internet cafe aradım ama bulamadım..neyse artık aklıma geldikçe kötü oluyorum..ühühühühüh 🙁 🙁

ben şimdi evdeyim
bilmenizi istedim
şimdi kafam karıştı benim
silmarillion sizce neden bunu başaramadı
bu arada
daha vaktimiz var
hala forum yanar döner değil
üzgünüm ama elliyi
geçince oluyormuş
ve bunu ben yapıcam
nıhahahha
çok mu adice oldu
yanlış bilgiymiş elimizdeki
birayı alıcam 😛
silmarillionlada içicem
gerçi görkem
50 sayfada yazanlarada bira ısmarlıcakmış
ama yazma sayısıyla oranlıysa
ben o gece sarhoş olurum
ehühühühühü

benim sorularım
olacak bu arada
işin geyiği bir yana
duvarsaati neden artık foruma uğramıyorsun
sorarım sana
çalarsaatgitar bu kadar
hayranla nasıl uğraşacak
yarın birgün tek başına
tama gitarı çok güzel
iyi çalıyor ama
sonuçta o da bir insan
o da bir yere kadar biliyor
bir yere kadar müdahale ediyor
bu zorluğu yaşaması
zamanla performansını düşürürse çok
üzülürsünüz ama
🙁
🙂
😛
öptüm çok

Les Paul Classic

Manufactured in: Nashville, TN
Download Datasheet

BODY
Top Species: Carved maple
Back Species: Mahogany
Center Block: Single-ply top

NECK
Species: Mahogany
Profile: 1960 Slim taper
Peghead Pitch: 17°
Thickness at 1st Fret: 0.800
Thickness at 12th Fret: 0.875
Heel Length: 0.625
Neck Joint Location: 16

FINGERBOARD
Species: Rosewood
Scale Length: 243/4"
Total Length: 18.062
Number of Frets: 22
Nut Width: 111/16"
Width at 12th Fret: 2.062
Inlays: Yellow Pearloid Trapezoid
Fingerboard Bind: Single-ply

HARDWARE
Plating Finish: Nickel; Gold available on Ebony
Tailpiece: Stopbar
Bridge: Tune-o-matic
Knobs: Amber Top Hat
Tuners: Green Key

ELECTRONICS
Neck Pickups: 496R ceramic magnet humbucker
Bridge Pickups: 500T ceramic magnet humbucker
Controls: Two volume, two tone, three-way switch

CASE
Case Interior: Dark Grey Plush with Black Shroud
Case Exterior: Black Reptile Pattern Hardshell
Case Silkscreen: Silver 'Gibson USA' logo

OTHER
Strings: Brite Wires .010-.046
Lefty: * Available Left-handed
* Available Left-handed

tam emin değilim ama
çalarsaatgitarın
muhteşem yaşayan gitarı bu
arkadaşlar ben biraz daha
araştırayım bilgilendiricem sizi...
🙂

Les Paul DC Pro

Manufactured in: Nashville, TN
BODY
Top Species: Curly maple
Back Species: mahogany

NECK
Species: Mahogany
Profile: '60s style slim taper
Peghead Pitch: 17°
Thickness at 1st Fret: 0.800"
Thickness at 12th Fret: 0.875"
Heel Length: 0.625"
Neck Joint Location: 19
Head Inlay: Gibson logo

FINGERBOARD
Species: Rosewood
Scale Length: 243/4"
Total Length: 18.831"
Number of Frets: 24
Nut Width: 1.695"
Width at 12th Fret: 2.260"
Inlays: FiguredTrapezoid

HARDWARE
Plating Finish: Chrome
Tailpiece: Stopbar
Bridge: Tune-o-matic
Knobs: Amber top hat
Tuners: Green Key

ELECTRONICS
Neck Pickups: BurstBucker Pro™
Bridge Pickups: BurstBucker Pro™
Controls: One volume, one tone, three-way switch

CASE
Case Interior: Dark Grey Plush with Black Shroud
Case Exterior: Black Reptile Pattern Hardshell
Case Silkscreen: Silver 'Gibson USA' logo

OTHER
Strings: Brite Wires .010-.046

buda olabilir ama usa sanırsam
kafam karıştı bea
bilemedim şimdi

Evet arkadaşlar ben gitarı gördüm..Çok tatlı bişey...Amma bir sorun var.Görkem bundan böyle çalarken Rodi kullanmak zorunda kalacak.Nitekim gitar 10 kg falan.Kolay gelsin kardeşim,ne diyim 🙂 🙂

IbanezRB demiş ki:
Evet arkadaşlar ben gitarı gördüm..Çok tatlı bişey...Amma bir sorun var.Görkem bundan böyle çalarken Rodi kullanmak zorunda kalacak.Nitekim gitar 10 kg falan.Kolay gelsin kardeşim,ne diyim 🙂 🙂

gitar kocaman biey zaten
yaşıyor bende katılıyorum
ben görkemin rodisi olurum
🙂
herşey o kacaman güzel alımlı
gibson için
çok acıklı oldu ama
cidden çok güzel beaa
IbanezRBde nasip olsun
böle karekterli tonlu gitarlar
onun istediği olsun ama
🙂
öptüm

gittik gördük gitarı ama ben bi halt anlamadım..rengi güzeldi ama 🙂 bak ona diicek bişey yok..
sonra ağırmış onu biliyorum...benim takıldığım nokta birinci el olmayışı oldu..yani ikinci el bi gitar olması kafamda sorular bırakmadı değil 🙂 çok eski yawww...paran yenisini almaya yetmedi mi ? 😛 🙂
neyse yaa yeni gitar hakkaten çok güzel her ne kadar çok birşey anlamasakta..sonuçta güzel diyosa herkes güzeldir..ben topluma uyarım..banane bana mı soruyonuz bana ne soruyonuz acaba demem yani...🙂

IbanezRBde nasip olsun
böle karekterli tonlu gitarlar
onun istediği olsun ama
🙂

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....2000 küsür $ bulduğumda hemen alıcam...Yok yok bende bişeyler yapmam lazım.Bende Görkeme inat Sambora alcam.Kudursun biraz hehehehehehe

calarsaatgitar demiş ki:
ağğğğğğhhhhkkkkk

100. sayfanın ilk mesajı benden hiç merak etme. Sen şampanyaları hazırla Buarada 50. sayfa için bende bira istiyorum gerçi çaldığımız günler kesişiyo ama olsun biara beride falan haftaiçi ısmarlarsın artık. Sayfa sayısı konusunda yazdığın şeyler biraz göndermeli olmuş hani. sen varya sen..

Fingerboard Wood
Maple Birdseye Maple Flame Maple Indian Rswd*
Brazilian Rswd Pau Ferro Ebony
N
e
c
k

W
o
o
d Maple 190 205 216 192 247 204 207
224 244 237 227 281 238 242
212 216 233 216 286 216 227
274 285 293 276 324 278 288
259 274 286 261 309 273 279
198 216 225 200 248 212 219

1/4 Sawn Maple
Birdseye Maple
AAA Birdseye Maple
Flame Maple
Mahogany

The prices above are for 25 1/2" scale, 24 3/4" scale conversion, 24" scale, and 12

Geri