Çalar Saat

psykhe demiş ki:
ne oldu yine mi bayıldınız?
tamam tammaaaammm amma uzatyonuz sizde bazı şeyleri yaww

keşke hap 51'in altında kalsaydık çok durulduk şimdi pızt .............pızt..........pızt......... diye ilerliği önceden bölmiydi pızttttt diye ilerliğydi sayfalar yawww
🙁 🙂
şimdi napacağuk acaba çok merak ediyorum
vallla silmarillioncuğumda gayet medeni bi şekilde kataloşla muhabbet ediyo sohbet eddiio 🙂
sizde bayıldınız mı kaliiniz öle kalkkkkkkkkın yaaa

valla kataloşla ööle muhabbet ediyoduk,sohbet ediyoduk ama gelmio artık..🙂
oysa gelse ben ona cd vercem..konser kaydı vercem..olsun ben o cd lerle kendime başka katalan alırım hemide rus 🙂
öptüm herkesi..

alive bass demiş ibanez mi aldın demiş....
yok kardeşim gibson almıştım ....hemide custom ...ama geri verdim ...neyse....bos ver salla gitsin...zaten kötüydü tonları...🙁 cok agır dı eskiydi rengi çirkindi cok pahalıydı.....kocaman dı arabaya sıgmıyodu, kullanışsızdı...bide içimde ısınmamıştı zaten...üühühühü 🙁

calarsaatgitar demiş ki:
alive bass demiş ibanez mi aldın demiş....
yok kardeşim gibson almıştım ....hemide custom ...ama geri verdim ...neyse....bos ver salla gitsin...zaten kötüydü tonları...🙁 cok agır dı eskiydi rengi çirkindi cok pahalıydı.....kocaman dı arabaya sıgmıyodu, kullanışsızdı...bide içimde ısınmamıştı zaten...üühühühü 🙁

Al işte ! Alırken öyle demiyodun be kardeşim,şimdimi kötü oldu gitar 🙂 .Hemen de kedilik yapmaya hazırsın ha.Bahane bahane bahane 🙂 .Neyse ya bir gün gelicek elinde en büyük olan rüyan olan Samborayı göreceğimden eminim ben. Zaten sen almazsan benimde o gitara dokunabileceğim yok.Al da bende bi elimi süreyim şuna 🙂 😛

çok çirkefsin görkem hemen gitara b.k atıyosun valla hiç hoş değil..🙂 etik olmuyor bu davranış..günlerdir ağlıyorum o yüzden foruma bile bakamadım desene 😛 🙂
ayrıca yalan söylüyosun 3 kişi birleşip ittirince arabaya sığıyodu 😛

merak etmeyin burdayım...silmarillion sende derin nefes al rahatla.ben kendi işimi kendim hallettim, bi güzel kendim çalar saatin görüntülerini aldım...bu devirde kimseye muhtaç olmaya gelmiyo🙂 dünde ozee.a son gidişimdi herkese hayırlı olsunnnnnnnnnnnn.
(bence rus iyi ama ben sana italyan öneririmmmm)

tanışacak mıydık ki?

sen olmayınca dünya duruyor katalan 🙂 ooze da kapandı valla ne yapacağuk acaba diye kara kara düşünüyoruz ..
italyan iyidir diyosun madem sen bul çevren geniş sanırım cd de varmış sende arkadaşlarınla yollarsın tüm milletlere..hem ülkemizinde reklamı yapılmış olur kalkınırız sayenizde..ekonomiyede katkıda bulunursunuz turizmede..
çalarsaat grup elemanlarının anahtarlıklarıda çıkacakmış yakında ama sen dersen ki ben kendi anahtarlığımı kendim yaparım onada saygım sonsuz..🙂

yaa bizde düşündük onuda katalanca konuşun diye tutturursun sen bize gelmez diye düşündük çok ısrar edersen dilide katalanca yapmazsan açarız beaa kataloş sende,
senden daha mı kıymetli canım
şu fani dünyada seninde olsun bi forumun

nasıl bir ilgi sorusu da olmaz olası bir ilgi 🙂

çalarsaat forumda iyice yalan oldu zaten
ne gelen var ne giden
sonra kataloşta kızıyo bak onunla uğraşıyoruz sanıyor
gayet medeni bi şekilde muhabbet ediyoduk halbuki
🙂

cover yok foruma uğramak yok programları sölemiyorsunuz iyice saldılar valla 50den sonra

yaa bizde düşündük onuda katalanca konuşun diye tutturursun sen bize gelmez diye düşündük çok ısrar edersen dilide katalanca yapmazsan açarız beaa kataloş sende,

ne gelen var ne giden
🙂

cover yok foruma uğramak yok programları sölemiyorsunuz iyice saldılar valla 50den sonra

ne gelen var ne giden
🙂

ne gelen var ne giden
🙂

harbiden ya forumda sadece biz kaldık galiba 🙂 baksana görkemde vazgeçti yada bana olan ilgiyi kıskandıda kapris yapıyo🙂

sanırım kataloş pek olmadı yani hoşuma gitmedi...
katalanca bilmediğim için sizden de bu dili konuşmanızı istemem haksızlık olur🙂
ya ne oldu bu foruma...50 yaramadı bende bırakırım yazmayı bak🙂))))

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Çalar Saat in forumdaki sayfaları kayboldu evet yanlıs duymadınız ....hatta kafayı sıyırıp sıyırmadıgımı test etmek amacıyla bir kaç kişiye daha baktırdım ...ve onlarda Çalar Saat silinmiş dediler......Biz zaten 24 saat online takip ettiğimiz için kaybolur kaybolmaz farkettik ve hemen polisi aradık ama tatmin edici bir yanıt alamadık.....Günlerdir ugrasıoruz en son bendeniz elime ekmek bıçağını (hemide kör) alarak Osman' ın boğazına dayadım ve boğaz köprüsünde ki korkuluklara çıktım ve çabuk bana turkrock moderatörlerini çağırın ulean die bağırdım tabi polisler " ne turkrock' ı olum haluk levent i mi getirelim anlamadık" falan gibi bişiler dediler....Sonra onlara anlattım .....Turk rock yetkilileri hemen ellerinde laptop la geldiler ve hemen sayfalarımızı geri verdiler...tabi akşama kadar karakolda dayak yedik ...işkence gördük... benim gözlüğümü dağladılar, Osman' ın sa kafasına tükenmez kalemle saç yapıp saatlerce güldüler sonra bi şekilde serbest kaldık ve işte tekrar foruma yazabiliorum çok mutluyum....gerekirse bu ugurda canımı bile veririm ......
Bu akşam beri bardayıız herkesleri bekleriz......

itiraf ediyorum: arkadaşlar ben en son çalar saate yazı yazdım o zaman vardı çalar saat. daha sonra yazımı kontorol edeym dedim ve böyle bir başlık bulunmuyor diye uyarı geldi.yok daha neler dedim daha yeni yazı yazdım falan derken gerçekten çalar saat yok olmuştu...ee tabi ilgi bana geçince bazıları kısknıp sayfayı kapatmaya çalıştı ama olmadı hehe🙂
vaallahi benim bir suçum yokkkkk!

Görkem bende beride çekilmiş fotoğrafların var 2 tane. Çok sevimli çıkmışsın yollıycam onları sana birara şimdi acelem var kaçıcam hatırlat bana biara mailine atıyım. Buarada turkrock'ın database'inde bazen sorunlar oluyo aslında başlık ve mesajlar kaybolmuyo databasede saklanıyo ama birisi bir mesaj atıp ardında onu düzeltirken yada silerken forum listesinde sitenin sunucu problemlerinden kaynaklanan gecikmeler yüzünden grubun başlığı silinebiliyo. Bu tip durumlarda yapman gereken ilk şey Çalar Saat başlığını aratman olucaktır. Başlığı bulduktan sonra tıkla ve herhangi bir mesaj yaz ve onu tekrar listenin başında görebilirsin. Hadi kolay gelsin

katalan senin bir suçun yok biliyoruz..sen istesende suçlu olamazsın..bu halinden dolayı masumsun sen 😛 hatta t.c. kanunları bile seni suçlamaz 🙂
başka konulardan dolayı suçlanabilirdin belki ama o da takdiri ilahi işte yapıcak birşey yok. 🙂

Bu gece gördüğüm bir afiş beni dumura uğrattı. Ankara'da If diye bir bar var. Onun afişinde "Salı: Çalar Saat" yazıyordu. Acaba Çalar Saat grubu elemanları Ankara'ya mı taşındı diye düşündüm 🙂 Nedir bu olay? Yetkililerden bir açıklama bekliyoruz 🙂 🙂

Geri