web sitesi pek yakında gelcek inşallah
Geçen hafta sonu gitar fiyatı araştırmak üzere çankayaya gittim.Rasgele bi dükkana girdim anaaaa 8O bide ne göreyim çalar saat...calarsaatgitar demiş ki:oooh bi mesaj daha yazmıs oldum foruma bu popülerlik için bir adım daha demek biliosunuz....
Acaip bişi bu popülerlik ben cok sevdim bankada kuyruk beklemiosunuz size " hop hemşerim sıra var burda biz enayimiyiz " diyenleri şöyle bir lider edasıyla süzüp " turkrock-calarsaat" dediğinizde "kusura bakmayın bilmiyorduk" diyorlar bizde lendimizi lord zannedioruz süper 🙂
Aslında bir tartışma başlatırsam hemen 2 günde 60- 70 leri buluruz sayfa bazında ama ben böyle numaraları hiç sevmem bilirsiniz ehehe....hadi kolay gelsin ....
tazizim demiş ki:Geçen hafta sonu gitar fiyatı araştırmak üzere çankayaya gittim.Rasgele bi dükkana girdim anaaaa 8O bide ne göreyim çalar saat...calarsaatgitar demiş ki:oooh bi mesaj daha yazmıs oldum foruma bu popülerlik için bir adım daha demek biliosunuz....
Acaip bişi bu popülerlik ben cok sevdim bankada kuyruk beklemiosunuz size " hop hemşerim sıra var burda biz enayimiyiz " diyenleri şöyle bir lider edasıyla süzüp " turkrock-calarsaat" dediğinizde "kusura bakmayın bilmiyorduk" diyorlar bizde lendimizi lord zannedioruz süper 🙂
Aslında bir tartışma başlatırsam hemen 2 günde 60- 70 leri buluruz sayfa bazında ama ben böyle numaraları hiç sevmem bilirsiniz ehehe....hadi kolay gelsin ....
ilk sözlerim aa siz çalar saat değilmisiniz oldu
hoca popülerlik diyosun ama nereye gitsek karsımıza cıkıyonuz 😆 😆
ama bu tesadüf cok iyi oldu güvendiğim ve sevdiğim bi grupsunuz az cok forumdan takip ediyorum sizleri...
bugün yarın gitarı almaya gelicem
saygılar....
pijam demiş ki:ses tonu ve yorumu gerçekten başarılı arakadaşlar başarılarınızın devamını dilerim ama biraz daha hareket 🙂
calarsaatgitar demiş ki:tazizim demiş ki:Geçen hafta sonu gitar fiyatı araştırmak üzere çankayaya gittim.Rasgele bi dükkana girdim anaaaa 8O bide ne göreyim çalar saat...calarsaatgitar demiş ki:oooh bi mesaj daha yazmıs oldum foruma bu popülerlik için bir adım daha demek biliosunuz....
ilk sözlerim aa siz çalar saat değilmisiniz oldu
hoca popülerlik diyosun ama nereye gitsek karsımıza cıkıyonuz 😆 😆
ama bu tesadüf cok iyi oldu güvendiğim ve sevdiğim bi grupsunuz az cok forumdan takip ediyorum sizleri...
bugün yarın gitarı almaya gelicem
saygılar....
bende varmıydım o sırada orda ?
punkserkan demiş ki:Görkem sen annamassin sahne showundan hic kasma ruhsuz 🙂 gerci ben seni gaza getiriodum ama neyyyse öptum seni mucaks 😆
IbanezRB demiş ki:Ben bu çalarsaatgitara sinir oluyoruuuum ya.Ne o öyle Fenderler ,marshallar ....Peeehhh...Adam utanmasa gitarı direkt olarak mixere girip çalcak.Benim gibi garipler çanta çanta pedal taşısın bu adam sadece bir ek pedalla işi bitirsin ..
"Adaletin bu mu be senin" ... Neyse şaka tabi bunlar.Ama çooooooooook kıskandım ya,yalan söylemenin anlamı yok.Ben bu kadar tatlı bir gitar tonu duymadım uzun zamandır.Çarşamba günü yapıştım kaldım sahnenin oraya.Yalnız soundun bu kadar iyi olması iyi bişey değil bence.En azından işlatme sahibi için değil 🙂 .Nedeni de; adamları dinlerken içki almayı unuttum.Utanıyoorummm 🙂 ....Neyse beyler iyisiniz ,hoşsunuz geldim gördüm ,zamanım oldukça yine gelicem...sevildiniz!! hade şimdilik... 🙂
öncelikle ozee değil senin o eski halini özlediğin yerin adı : ooze ..ondan önceki halini özlüyosanda bi balina vardı onun ismiydi mobidick diye ama onun konumuzla alakası yok 🙂him21 demiş ki:yapılan en gereksiz şey coverlar ayrıca geçen sizi dinlemeye geldim hiç dinlememiştim gerçekten herkes konuşuyo nedir diye girdim ki baktım şok oldum eller havaya hop hop olmuş mekan ozee yide öpmüşsünüz bravo size eskiden rockçılar felan gelirlerdi dinlemeye şimdi bambaşka insanlar gördüm malesef bunun sebebini kandinizde aramalısınız sizi dinleyen kitlenin de nasıl olduğunu gördüm ve o kitleye nasıl ulaştığınızıda gördüm görmez olaydım çok üzüldüm yazık yani tama belki ii müzisyenlersiniz ki ben öle düşünmü
yorum ama bu yaptığınız nebilyim yanlış geldi bana ama işte sizde birşekilde dalga geçiyosunuz rock müzik dalga geçme konusunda da kullanılır ok ama bu şekilde değilya herparçaya distortion koyup cover yaptık demişsiniz herşey bir yana ben eski ozee yi özledim diyebilrim bu kitle bu eller havaya kurtlarımızı dökelim diyen insanlarla aynı yerde müzik dinlemek hoş değil kurt herşekilde dökülür müzik dinleyerekte dans ederekte eğlenerekte ama kavramlar malesef çok değişmiş yazık olmuş rock ölmüş
him21 demiş ki:yapılan en gereksiz şey coverlar ayrıca geçen sizi dinlemeye geldim hiç dinlememiştim gerçekten herkes konuşuyo nedir diye girdim ki baktım şok oldum eller havaya hop hop olmuş mekan ozee yide öpmüşsünüz bravo size eskiden rockçılar felan gelirlerdi dinlemeye şimdi bambaşka insanlar gördüm malesef bunun sebebini kandinizde aramalısınız sizi dinleyen kitlenin de nasıl olduğunu gördüm ve o kitleye nasıl ulaştığınızıda gördüm görmez olaydım çok üzüldüm yazık yani tama belki ii müzisyenlersiniz ki ben öle düşünmü
yorum ama bu yaptığınız nebilyim yanlış geldi bana ama işte sizde birşekilde dalga geçiyosunuz rock müzik dalga geçme konusunda da kullanılır ok ama bu şekilde değilya herparçaya distortion koyup cover yaptık demişsiniz herşey bir yana ben eski ozee yi özledim diyebilrim bu kitle bu eller havaya kurtlarımızı dökelim diyen insanlarla aynı yerde müzik dinlemek hoş değil kurt herşekilde dökülür müzik dinleyerekte dans ederekte eğlenerekte ama kavramlar malesef çok değişmiş yazık olmuş rock ölmüş
him21 demiş ki:yapılan en gereksiz şey coverlar ayrıca geçen sizi dinlemeye geldim hiç dinlememiştim gerçekten herkes konuşuyo nedir diye girdim ki baktım şok oldum eller havaya hop hop olmuş mekan ozee yide öpmüşsünüz bravo size eskiden rockçılar felan gelirlerdi dinlemeye şimdi bambaşka insanlar gördüm malesef bunun sebebini kandinizde aramalısınız sizi dinleyen kitlenin de nasıl olduğunu gördüm ve o kitleye nasıl ulaştığınızıda gördüm görmez olaydım çok üzüldüm yazık yani tama belki ii müzisyenlersiniz ki ben öle düşünmü