him21 demiş ki:
yapılan en gereksiz şey coverlar ayrıca geçen sizi dinlemeye geldim hiç dinlememiştim gerçekten herkes konuşuyo nedir diye girdim ki baktım şok oldum eller havaya hop hop olmuş mekan ozee yide öpmüşsünüz bravo size eskiden rockçılar felan gelirlerdi dinlemeye şimdi bambaşka insanlar gördüm malesef bunun sebebini kandinizde aramalısınız sizi dinleyen kitlenin de nasıl olduğunu gördüm ve o kitleye nasıl ulaştığınızıda gördüm görmez olaydım çok üzüldüm yazık yani tama belki ii müzisyenlersiniz ki ben öle düşünmü
yorum ama bu yaptığınız nebilyim yanlış geldi bana ama işte sizde birşekilde dalga geçiyosunuz rock müzik dalga geçme konusunda da kullanılır ok ama bu şekilde değilya herparçaya distortion koyup cover yaptık demişsiniz herşey bir yana ben eski ozee yi özledim diyebilrim bu kitle bu eller havaya kurtlarımızı dökelim diyen insanlarla aynı yerde müzik dinlemek hoş değil kurt herşekilde dökülür müzik dinleyerekte dans ederekte eğlenerekte ama kavramlar malesef çok değişmiş yazık olmuş rock ölmüş
sen oozea geldiğinde anemi vardı heralde sahnede sen bir çok üzülme sendromuna girince olayı kavrayamadın
tama onlar belki ii müzisyenler ki sen neden öle düşünmü?
🙂
yapılan en gereksiz şeyler değil bence coverlar bundan daha gereksiz bir çok şey var bilmediğini bilmemek, mahir olmak, algıda seçicilik yoksunluğu, farkındalıktan yoksunluk... coverları çalar saatte özgüymüş gibi yaşamanda ilginç ve ayrı bir muamma zaten sen biraz gelenekçisin var olanı tekrarlıyorsun heralde sürekli ve dinlediğin yeni yorumlar sana karmaşık anlaşılması güç geliyor belki bu yüzdendir ama bu kişisel bir özellik olduğu için üzerinde durulacak ve yorumlanacak bir kurgu yok senin bu durumunu sadece havale edebiliyoruz işallah kulak tının açılır alışırsın...
ooze konusundada zaten ooze inşa ve açılış aşamasında rock house diye mimarisi planlanıp yapılmadı ve hizmete sunulmadı öncesinde clup ırtırı pırtırı olmak üzere bir çok kez değişik isimlerde hizmet verdi mimari açıdan bakıyorsan ve bu yüzden öpüldüğünü düşünüyorsan iç mimarlarına sor bu konu çalarsaati aşar eller havaya diye bakıyorsan ellerin aşağıda olması müziği sertleştirmediği gibi yine mekanı daha rock havasına bürümez ve spotlar belki senii yanıltmıştır ışık olunca mekanda sen bir karanlık sentezi kurup geldiysen olmamıştır tabi ama bu yine ilk olarak iç mimarı sonrasında ışıkçı arkadaşları ilgilendirir yok illa itiraz ve ısrar edeceksen git güven optiğe başvur bence
bide bu insanlar rock müzikle neden dalga geçsinler bir düşün kim bunu kendine görev edinir bu kadar işler güçler varken ama rock müzik dalga geçme aracıda kullanılır demiştim dersen ne şekil bir dalga?
distortion konusundada bence yanıllmaktasın çünkü zaten rock müziği rock müzik yapan distortion değildir öleyse zaten müzik değildir bu kadar sınırlarda yaşamamalısın müzik armonilerle uyumlarla ve nüaslarla vardı halada öyle var gelişen teknoloji seni yanıltmasın bu pedallar falanda yokken müzik tarihi su gbi akmakta ve altın çağlarını yaşamaktaydı...
kurtlarımızı dökelim kurt herşekilde dökülür müzik dinleyerekte oynayarkata ama kurtlu insanlarla müzik dinlemek hoş değil
🙂 bazen bu alerjik olduğu gibi kronikte olabiliyor hiperaktifler gelmesin çok zıplıyolar çok dolaşıyorlar eski ooze yi özlemiş ama işletmeciler yeni oozeyi seviyolar napacağuk acaba? yani senin bu bilmem kaç konuda ki gereksiz yorumun için tebrik ediyorum yani kurtlar eller hoppide derken hölö hölö toparlayamamışsında
neyse yawrucuğum sen özlemeye devam et
bu arada çalarsaati seviyorum ben coverlarıda güzel gitaristide güzel gayet iyide müzisyen berkleyden onay alarak söledim bunları araştırması yapılabilir ama berkleydekilerde şu iç mamari konusundan müzdaripler
🙂 ama oda çalarsaatgitarı enterese etmez başarılar kolay gelsin öptüm en kısa zamanda kurtlarımızı buluşturalım oozede sevgiler