Çalar Saat

Bunu biz de duyduk Ankara' da da varmış Çalar Saat diye bir grup....bizle ilgisi yoktur biz İzmir' de aynen devam halindeyiz...Hayatta böyle tesadüfler olabiliyor...Ama olmasa daha iyi olurdu ...gönül isterdiki tek Çalar Saat biz olalım ama kaderde grup ismini bile paylaşmak varmış .... olsun kol kırılır kapağını bulur.....vakitsiz öten horoz manyaktır..... ne bileyim işte ... O arkadaşlara da başarılar dileriz.....haydi kalın sağlıcaklan....

calarsaatgitar demiş ki:
Bunu biz de duyduk Ankara' da da varmış Çalar Saat diye bir grup....bizle ilgisi yoktur biz İzmir' de aynen devam halindeyiz...Hayatta böyle tesadüfler olabiliyor...Ama olmasa daha iyi olurdu ...gönül isterdiki tek Çalar Saat biz olalım ama kaderde grup ismini bile paylaşmak varmış .... olsun kol kırılır kapağını bulur.....vakitsiz öten horoz manyaktır..... ne bileyim işte ... O arkadaşlara da başarılar dileriz.....haydi kalın sağlıcaklan....

Yapılan espiriler karşısında bana sadece sana :taptim sonra da bol bol :alkıs lamak düşer kardeşim.Bu espiri gücüyle sen barlarda sürünüyorsun walla.Bu arada arkadaşlar bu sayfayı boşlamayın ya.Bu adamları sevmeyeni biz 7.2 şiddetinde sallıyoruz ,ona göre 😆 :twisted: .
Tekrar bu arada şu ankaralı çalar saat adını değiştirse fena olmaz hani.Çalar saat bir tane olmalı o da İzmirden olmalı 😛

Arkadaşlar çalar saat durmuyor yılmıyor....sizlere eski şarkılar diyarından yepyeni bir şarkı getiriyoruz...yeni coverımız yolda bitmek üzere çok yüksek bir ihtimalle bu haftasonu dinleyebileceksiniz...Herkesi bekleriz....hangi şarkı oldugu konusunda bişey söylemiyeceğimide bilirsiniz siz...cin gibisiniz masallah...haydin kolay gelsin....

arkedeşler çalar saat sevgililer gününde beri barda bütün aşıklara en güzel şarkılarını çalacak aynı gece repertuar köpekleri de sahne alcak ve 20 : 30 dan itibaren bir eglence havası oluşturulacak.... bütün aşıkları bekleriz....

bende aşığım ama sevgilim istanbulda ben gelebilirmiyim yani aşık olma durumu var bu yeterli bir sebep mi?
bide hangi şarkı çok çekilmez mi acaba ne kadar eskilerden kimin kaç yılının gibi sorularla baymış olmuyorum sanırım öleseyse hiç söylememiş sayın eskiyi tekrarlaya bilim

Sevgililer günü extra bişiler varmı? Sahneye bi kız çıkarıp dans ettirseniz falan olurmu acaba.. ne diyom ben yaa..... sahne şovu için dedim canım. Yada Osmana bi peruk falan iyi atraksiyon olur.

calarsaatgitar demiş ki:
psykhe demiş ki:
bende aşığım ama sevgilim istanbulda ben gelebilirmiyim yani aşık olma durumu var bu yeterli bir sebep mi?
sen olmadan sevgililer günü kutlanırmı .... sevgi pıtırcıgı...🙂

oyyy oyyy oy geliyom bittim yarın beride bensiz başlamayiin ona göre ben hazırlanayım barik 🙂 çok sevindirik oldum öptüm sizi canlarım benim (çalarsaatgitar & silmarillion ) see you
bana silmarilionun yanından yer kapın haaaaaaaaa

Bende mi gelsem yaa..Yaw dam muhabbetti yaparlar şimdi..Almazlar beni...Sinirim bozulur..Bütün Berinin huzurunu kaçırırım.Yok yok ben gelmiyim en iyisi..Ama siz ben ordaymışım gibi davranabilirsiniz 🙂 😛

Yeni aşıklar için daha bi anlamlı sanki sevgililer günü. böle ilişkinin 2. haftası sevgililer gününe denk geliyo falan güzel atraksiyonlar bunlar. Duygulandım şimdi bak...🙂🙂🙂🙂 Bizde yarın için özel bi parça yaptık michelle. Görkeme göndericem o parçayı bilmem severmi. Oda yollar bana bi tane dimi yoldaş.

calarsaatgitar demiş ki:
Soundmax demiş ki:
Sevgililer günü extra bişiler varmı? Sahneye bi kız çıkarıp dans ettirseniz falan olurmu acaba.. ne diyom ben yaa..... sahne şovu için dedim canım. Yada Osmana bi peruk falan iyi atraksiyon olur.

osmanın kafası zaten peruk o aslında kıvırcık saçlı.ama kel perugu takıo
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

izmir de geçirdim bu yazı ve neredeyse program yaptıkları her gece gidip dinledim "çalar saat" i ....bukadar kaliteli müzik yapan bir grup görmedim hayatımda. hem tam benim müzik tarzıma hitap edip hemde orjinal sarkıcısından daha güzel sarkıyı yorumlayan grup bulmak imkansıza yakındır "çalar saat" bana bu zevki yaşattı ... sırf bu yüzden izmir e gelmek icin can atıyorum ..... müzikle ilgili konustugumuz her zaman sizi anlatıyorum istanbuldakilere....... en kısa zamanda sizi dinlemek için dönecem izmir e 😀 😀 😀

sanitorium demiş ki:
izmir de geçirdim bu yazı ve neredeyse program yaptıkları her gece gidip dinledim "çalar saat" i ....bukadar kaliteli müzik yapan bir grup görmedim hayatımda. hem tam benim müzik tarzıma hitap edip hemde orjinal sarkıcısından daha güzel sarkıyı yorumlayan grup bulmak imkansıza yakındır "çalar saat" bana bu zevki yaşattı ... sırf bu yüzden izmir e gelmek icin can atıyorum ..... müzikle ilgili konustugumuz her zaman sizi anlatıyorum istanbuldakilere....... en kısa zamanda sizi dinlemek için dönecem izmir e 😀 😀 😀

çok teşekkür ederiz.....Güzel şarkılar yolda yeni coverlar falan....umarım daha cok begenirsin 🙂

Görkem ben eski komşun onur, eski öğrencilerinden 😀 .. Yaw sizin bu web sitesi işi noldu?

yeni cover larınız da başarılar...

Geri