Çalar Saat

Tatilin bu son gününde çarşamba günü kestiğimiz çitayı kavurma yapıp Ooze da ayranla beraber yiyeceğiz....Akşama hepinizi bekleriz hatta Mumbar dolması da yaptık çitadan...

Ama bayramlarda çita kurban etmek zor olabilir zira bir boğa kaçtı mı bile yakalanmıo.... sokaklarda fütursuzca koşuşturan çitalar pek hoş bir görüntü oluşturmazdı sanırım bir de kaçan çita nasıl yakalanırki...Neyse herkesleri bekleriz....

bar değil sirk oldu valla..🙂
madem öyle benim özel bir isteğim var..osman sahneye ateşli çemberden atlayarak çıkarsa vahşi bir kaplan misali bende gelirim dolmanızıda yerim,ayranda içerim hatta duman bile dinlerim yani hiç sorun olmaz 🙂

silmarillion demiş ki:
madem öyle benim özel bir isteğim var..osman sahneye ateşli çemberden atlayarak çıkarsa vahşi bir kaplan misali bende gelirim dolmanızıda yerim,ayranda içerim hatta duman bile dinlerim yani hiç sorun olmaz 🙂
kısım sen bilmediğin şeyi yemesena kim atlarsa atlasın çemberden valla ilk defa duydum çitadan fış fış dolması yapıldığını dokunur falan zaten ayran içicem zehrini alır deme
yaa o çitalar kuş bokuna bastılarsa pardon dışkısı o zaman ne olcek o zaman ne olcek cvp ver dikkat lütfen
çalarsaatgitarda bilmeği çitayı dolma yapıp yedirmsin millete çok ayıp çok ayıp ... işşallah o çitaları eline alıp sevmedin kesilmeden... eyvah eyvah

kesilse ne farkeder.....valla arkadaşlar yaratıcı ruhunuza hayran kaldım yeni bişi var mı diye ha bire foruma bakıyorum.....yazdıklarınızla kopuyorum gülmekten.....hatta katılıyorum....nazar değmesin......sizi seviyorum........

psykhe demiş ki:
silmarillion demiş ki:
kısım sen bilmediğin şeyi yemesena kim atlarsa atlasın çemberden valla ilk defa duydum çitadan fış fış dolması yapıldığını dokunur falan zaten ayran içicem zehrini alır deme
yaa o çitalar kuş bokuna bastılarsa pardon dışkısı o zaman ne olcek o zaman ne olcek cvp ver dikkat lütfen
çalarsaatgitarda bilmeği çitayı dolma yapıp yedirmsin millete çok ayıp çok ayıp ... işşallah o çitaları eline alıp sevmedin kesilmeden... eyvah eyvah

Yok çitaları sevmedik valla ....hayvanat bahçesinden aşırdık ..... Hatta bekçiye yakalanmamak için bayağı bir kastık hatta metro ile eve dönerken baya bir sorun yaşadık ..." Tren bornova yönüne gider" sesi çitayı bayağı bir ürkütüüyor inanılır gibi deel...sonra hemen ooze a geldik ... Kasap bayağı bir para istedi falan ama dün çok güzel oldu ....her seye değdi...çita kavurmasını ooze da hep beraber yedik....Yalnız çok kusan vardı dün akşam hralde ayran dokundu......öptm.....

geçen bayramda beri de kestiğimiz zürafada da aynı olay olmuştu canım ya.....demekki sorun ayranda değil.... insanlar yerken çok abartıyo sonra dolu mideyle zıplayıp oynuyolar....haliyle bünye dayanmıyo.....

demekki neymiş, tok karnına göbek atılmayacakmış....annem arkadan tok karnına banyoda yapılmaz dedi şimdi ama ben bağlantıyı pek kuramadım.....neyse....bu internet bağımlılık yaratıyo biraz daha bu sandalyede oturup önümdeki bayramdan kalma baklavaları yemeye devam edersem arkadaşlarımla buluşamayacağım....ben gidip en iyisi duş alıp çıkayım...görüşürünk....

Arkadaşlar....her bar programında önüme çıkıp elleri belinde hani nerde samsun dvd ' si diyen arkadaşlardan özür dilerim...ama valla en kısa zamanda vercem ....hatta ve hatta biz yeni bir kayıt yaptık bu sefer berbat etmemişim hem ben.....o kayıtlarımızı da bi hali yoluna koyarsak sizlerle paylaşabiliriz sitemizden....Bu arada daha usturuplu bir site çalışması yapılıyor..... güncellenicek falan....ilginç şeyler koyacağız...

Öyle yani şimdilik haberler bunlar....herkese sevgiler and the saygılar....

selam herkese...ben artık izmirdeyim.ama hala sizi dinlemeye gelemedim.bakalım bu akşam sınıfça birşeyler yapçaz ama bu akşam varmısınız ki siz?
şimdi bazıları yine atlar bize ne senin sınıf buluşmandan diye(bikerede atlamayın yaa)

görkem bak arkadaşıda alıcam ona göre hazırla şu dvd.yi artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

selam herkese...ben artık izmirdeyim.ama hala sizi dinlemeye gelemedim.bakalım bu akşam sınıfça birşeyler yapçaz ama bu akşam varmısınız ki siz?
şimdi bazıları yine atlar bize ne senin sınıf buluşmandan diye(bikerede atlamayın yaa)

görkem bak arkadaşıda alıcam ona göre hazırla şu dvd.yi artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

çalarsaatgitarcığımın doğumgünümüymüş bugün?
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında cillop gibi hatunlar hep etrafında olsun
çok çalış çok kazanda yapına devam et işşallah 😛
hayden iyi yıllar nice yıllar çok kocaman öptüm şekerim mucx

evet evet görkemin bugün doumgünü...🙂
nice nice mutlu yıllara..umarız bu sene sakallarında çıkar 🙂 anfilerinden kule yaparsın tepesine çıkıp saçını sarkıtırsın sonra bizde saçını çekeriz umarım..
haydin görüşürükk çok kocaman öptümmm

katalan demiş ki:

katalancım, bu geceki ooze programı görkem in doğumgünü münasebetiyle iptal edilmiştir.....
sabahın köründe kapının önünde sıraya girmeye başlayan görkem in hayranları, dayanamayıp işletmeye el koymuşlar fakat bunu yapabilmek için ön kapı ve bağlı olduğu duvarı yıkmışlardır...allah sonumuzu hayır etsin....
yani boşu boşuna gelme katalan sen....üstelik senin minik ordununda altından kalkabileceği bişi değil bu......yazık yavrulara...........

reflex1903 demiş ki:
Bir buffalo sürüsü en yavas bufalonun hizinda hareket eder. Sürü saldiriya
ugradinda ilk olarak en arkadaki zayif ve yavas olanlar öldürülür. Bu
dogal seleksiyon, sürünün tümü için yararlidir, çünkü sürünün genel hizi
ve sagligi bu zayif üyelerin ölümü sayesinde korunur.

Ayni sekilde, insan beyni de en yavas beyin hücrelerinin hizinda çalisir.
Bugün, bildigimiz gibi alkolün asiri tüketimi beyin hücrelerini
öldürmektedir. Ancak, dogal olarak, alkol en yavas ve zayif olan beyin
hücrelerine saldirmaktadir.

Bu yolla biranin ve/veya sarabin düzenli tüketimi, zayif beyin hücrelerini
öldürerek beynin daha hizli ve etkili bir makine olmasini saglamaktadir .

Iste bu nedenle, bir kaç kadehten sonra, her zaman kendinizi daha zeki
hissedersiniz.

NEYMIS O ZAMAN; IÇELIM AKILLANALIM 😀
Düzenli biraz tüketmek için güzel bi sebep

slm arkadaslar cok basarılı bı grubunuz var genelde ooze de tam alkollenme zamanıma denk geliyor sahne saatlerınız 🙂 ondan dolayı sizlerle tam anlamıyla dağıtamadık uzun zamandır sahnenizi beğenerek takip ediyorum sizler ile bişeyler paylaşmak çok güzel

çalarsaatgitar doğum gününmüş sanırım nice sağlık,mutluluk ve başarı dolu yıllara
(senın gitarına ve sanatına da bi laf eden olursa bir ara senın gıtar anfi, ooze fotoları ve vazelın ıle bı projem olucak 🙂 )

saygılar.....

Arkadaşlar dün pek çok tanımadıgım arkadaşım dogum günümü kutladı çok teşekkür ederim ince davranışınız için zira insan duygulanıyor zaten hemen eve gidip hem pasta yedim ve sabaha kadar agladım 🙂.....Patronlarımız saolsun dogum günü hediyesi olarak bana Ooze' u hediye etiiler artık ooze benim 🙂...İlk iş gruplara zam yapmak olucak....Ayrıca " damsız çıkılmaz " diye de kural getircem böylece tek başına dısarı çıkmak isteyen erkekler kapıda body guarda " abi arkadaşa bakıp gircektim " demek zorunda kalcaklar ehehe 🙂
silmarillion benim sakallarım çıkıyor ama ten renginde oldugu için farkedilmiyor....ovvv şit insan geyige kaptırınca açlıktan ölene dek yazası geliyor neyse herkese kolay gelsiiiiiin....

roxanne demiş ki:
katalan demiş ki:

katalancım, bu geceki ooze programı görkem in doğumgünü münasebetiyle iptal edilmiştir.....
sabahın köründe kapının önünde sıraya girmeye başlayan görkem in hayranları, dayanamayıp işletmeye el koymuşlar fakat bunu yapabilmek için ön kapı ve bağlı olduğu duvarı yıkmışlardır...allah sonumuzu hayır etsin....
yani boşu boşuna gelme katalan sen....üstelik senin minik ordununda altından kalkabileceği bişi değil bu......yazık yavrulara...........

minik ordumu? merak etme güzelim benim ve arkadaşlarımın kalkamıyacağı hiçbir şeyolmaz.atlama dedim dimi ama ...

bu arada akşamki program iyi di.görkem doğum günün kutlu olsun....geç oldu ama..

calarsaatgitar demiş ki:
Arkadaşlar....her bar programında önüme çıkıp elleri belinde hani nerde samsun dvd ' si diyen arkadaşlardan özür dilerim...ama valla en kısa zamanda vercem ....hatta ve hatta biz yeni bir kayıt yaptık bu sefer berbat etmemişim hem ben.....o kayıtlarımızı da bi hali yoluna koyarsak sizlerle paylaşabiliriz sitemizden....Bu arada daha usturuplu bir site çalışması yapılıyor..... güncellenicek falan....ilginç şeyler koyacağız...

Öyle yani şimdilik haberler bunlar....herkese sevgiler and the saygılar....

çalarsaatgitarcım bu güzel bir uygulamada
şimdi erkek sayısı hatundan fazla olursa eğer
şuursuzca içeri giren erkekler damlar tükendiği için dışarı çıkamıcak mı?
çıkamıyacaksa bu insanların bakma yükümlülüğü kima ait...
mühessesen bir temel oluşturdumu bu konuyla ilgili merak ediyorum 🙂
ehühühühüüüüü

eğer içeri gircek erkeklerin belli bir analizi olacaksa en başında,kapıda....amaç standartların üstünde bi tür yaratmaksa, ben bakarım hepsine.....siz üzülmeyin.........

Geri