ehehehehehehehhheheh 🙂 🙂TeRLiK demiş ki:duman şarkılarının ingilizce, almanca, fransızca, ibranice, flemenkçe vb söylenmesi dışında bir şey olabilir mi? (kehkih)
silmarillion demiş ki:ay yetmedi biraz daha gülücem..yanlış anlaşılmasın sevgili görkemcim çok güzel espri yapmış yoksa gruba bi lafım yok...
ehüühühühühühühühüh
muhahahahahaahahahahahahah
puhahahahahahahahah
kehekeheehehehehehehehe
calarsaatgitar demiş ki:Bence komik bir durum yok.....
Saygısızlıgın da bir sınırı vardır....Kimse Çalar saat dinlemek zorunda değil....Ama herkes saygılı davranmak zorunda....Herkes dikkat etsin laflarına....
Özellikle terlik;
daha önceki o kadar saygısızlığına rağmen hep iyi niyetle yaklaştık sana sürekli....ama sen hakarete varacak laflar sölemişsin başka forumlarda anlamaz salak bunlar diye düşündün heralde....Çalar saat ile bir problemin varsa özel mesajdan yada gerçek hayattan halledebiliriz....
çalarsaat albüm mü çıkarıyomuş ???? süperrr tarz ne olucak ?? birde ne zaman gidiyorsunuz ist.a ??Antibiyotik demiş ki:----------çalar saat haber sunar-------------
bi rivayete göre terlik rumuzlu arkadaşın başka bir grubun elemanı olduğu ve çalar saatin çıkışını hazmedemediği için foruma dadandığı öğrenildi.(kaynak: a.a. (a.a. yı yanlış anlamayın anadolu ajans demek o) ) 🙂
TeRLiK demiş ki:calarsaatgitar demiş ki:Bence komik bir durum yok.....
Saygısızlıgın da bir sınırı vardır....Kimse Çalar saat dinlemek zorunda değil....Ama herkes saygılı davranmak zorunda....Herkes dikkat etsin laflarına....
Özellikle terlik;
daha önceki o kadar saygısızlığına rağmen hep iyi niyetle yaklaştık sana sürekli....ama sen hakarete varacak laflar sölemişsin başka forumlarda anlamaz salak bunlar diye düşündün heralde....Çalar saat ile bir problemin varsa özel mesajdan yada gerçek hayattan halledebiliriz....
sevgili "calarsaatgitar" arkadaşım, gerçekten bu kadar sinirini bozuyorsam özür dilerim. bu son yazdıklarım sinir bozmak amaçlı olmayan sevgi dolu yazılardır, gerçekten bir sorun yaratmak amacı yoktur.
benim de seninle veya "çalar saat" ile hiç bir problemim yoktur. "çalar saat"in salak olduğu gibi bir düşüncem de yoktur.
cidden kızma bak, çok çok başarılar sizlere.
psykhe demiş ki:oyyyyyyyy
ne olmuş beaa burda ben bişey anlamadım a.a nın çalarsaatle ne ilgisi olur eğer biz çalarsaat forumundaysak zalim isteriz dedikodu isteriz eğer öle değilse ne işimiz var burada ne işimiz olucak acba bizim a.ayla
çalarsaatgitarı kızdırmayalım o ağacın gövdesi sanar ama odun çıkabilir içinde o zaman ne yapacağuk ne yapacağuk o zaman
ben şimdi burada bekliyorum bu konuyu çıkaran arkadaş halletsin bakalım bu sorunu misafir olacağum misafir bekliyom ben ona göre 🙂
calarsaatgitar demiş ki:psykhe demiş ki:oyyyyyyyy
ne olmuş beaa burda ben bişey anlamadım a.a nın çalarsaatle ne ilgisi olur eğer biz çalarsaat forumundaysak zalim isteriz dedikodu isteriz eğer öle değilse ne işimiz var burada ne işimiz olucak acba bizim a.ayla
çalarsaatgitarı kızdırmayalım o ağacın gövdesi sanar ama odun çıkabilir içinde o zaman ne yapacağuk ne yapacağuk o zaman
ben şimdi burada bekliyorum bu konuyu çıkaran arkadaş halletsin bakalım bu sorunu misafir olacağum misafir bekliyom ben ona göre 🙂
agacın içinden sana ancak çiçek çıkar psykhe 🙂
calarsaatgitar demiş ki:enriko iglesyas dan hiro adlı parça repertuarımıza bodoslama dalmıştır.....ilk girişin etkisiyle kendisi de affallamıştır biraz.....ama alışır yakında.....