Çalar Saat

ay yetmedi biraz daha gülücem..yanlış anlaşılmasın sevgili görkemcim çok güzel espri yapmış yoksa gruba bi lafım yok...
ehüühühühühühühühüh
muhahahahahaahahahahahahah
puhahahahahahahahah
kehekeheehehehehehehehe

silmarillion demiş ki:
ay yetmedi biraz daha gülücem..yanlış anlaşılmasın sevgili görkemcim çok güzel espri yapmış yoksa gruba bi lafım yok...
ehüühühühühühühühüh
muhahahahahaahahahahahahah
puhahahahahahahahah
kehekeheehehehehehehehe

ne gülüyorsun silmarillion kardeş, ben ciddiydim ( :twisted: :twisted: )

Bence komik bir durum yok.....
Saygısızlıgın da bir sınırı vardır....Kimse Çalar saat dinlemek zorunda değil....Ama herkes saygılı davranmak zorunda....Herkes dikkat etsin laflarına....
Özellikle terlik;
daha önceki o kadar saygısızlığına rağmen hep iyi niyetle yaklaştık sana sürekli....ama sen hakarete varacak laflar sölemişsin başka forumlarda anlamaz salak bunlar diye düşündün heralde....Çalar saat ile bir problemin varsa özel mesajdan yada gerçek hayattan halledebiliriz....

calarsaatgitar demiş ki:
Saygısızlıgın da bir sınırı vardır....Kimse Çalar saat dinlemek zorunda değil....Ama herkes saygılı davranmak zorunda....Herkes dikkat etsin laflarına....
Özellikle terlik;
daha önceki o kadar saygısızlığına rağmen hep iyi niyetle yaklaştık sana sürekli....ama sen hakarete varacak laflar sölemişsin başka forumlarda anlamaz salak bunlar diye düşündün heralde....Çalar saat ile bir problemin varsa özel mesajdan yada gerçek hayattan halledebiliriz....

sevgili "calarsaatgitar" arkadaşım, gerçekten bu kadar sinirini bozuyorsam özür dilerim. bu son yazdıklarım sinir bozmak amaçlı olmayan sevgi dolu yazılardır, gerçekten bir sorun yaratmak amacı yoktur.
benim de seninle veya "çalar saat" ile hiç bir problemim yoktur. "çalar saat"in salak olduğu gibi bir düşüncem de yoktur.
cidden kızma bak, çok çok başarılar sizlere.

----------çalar saat haber sunar-------------
bi rivayete göre terlik rumuzlu arkadaşın başka bir grubun elemanı olduğu ve çalar saatin çıkışını hazmedemediği için foruma dadandığı öğrenildi.(kaynak: a.a. (a.a. yı yanlış anlamayın anadolu ajans demek o) ) 🙂

Antibiyotik demiş ki:
----------çalar saat haber sunar-------------
bi rivayete göre terlik rumuzlu arkadaşın başka bir grubun elemanı olduğu ve çalar saatin çıkışını hazmedemediği için foruma dadandığı öğrenildi.(kaynak: a.a. (a.a. yı yanlış anlamayın anadolu ajans demek o) ) 🙂
çalarsaat albüm mü çıkarıyomuş ???? süperrr tarz ne olucak ?? birde ne zaman gidiyorsunuz ist.a ??
çok özliicem ben çalarsaati ama bu grup için çok güzel bir gelişme çok sevindim..umarım çok güzel olur herşey sizin için...
sevgiler...
ps:a.a yı yanlış anlamadık zaten yanlış anlaşılacak gibi birşey yazmamışsın sonuçta yanlış anlaşılsada o senin anadolunun ajansının sorunu olur değil mi 🙂

oyyyyyyyy
ne olmuş beaa burda ben bişey anlamadım a.a nın çalarsaatle ne ilgisi olur eğer biz çalarsaat forumundaysak zalim isteriz dedikodu isteriz eğer öle değilse ne işimiz var burada ne işimiz olucak acba bizim a.ayla
çalarsaatgitarı kızdırmayalım o ağacın gövdesi sanar ama odun çıkabilir içinde o zaman ne yapacağuk ne yapacağuk o zaman
ben şimdi burada bekliyorum bu konuyu çıkaran arkadaş halletsin bakalım bu sorunu misafir olacağum misafir bekliyom ben ona göre 🙂

TeRLiK demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Özellikle terlik;

sevgili "calarsaatgitar" arkadaşım, gerçekten bu kadar sinirini bozuyorsam özür dilerim. bu son yazdıklarım sinir bozmak amaçlı olmayan sevgi dolu yazılardır, gerçekten bir sorun yaratmak amacı yoktur.
benim de seninle veya "çalar saat" ile hiç bir problemim yoktur. "çalar saat"in salak olduğu gibi bir düşüncem de yoktur.
cidden kızma bak, çok çok başarılar sizlere.

ok...

psykhe demiş ki:
oyyyyyyyy
ne olmuş beaa burda ben bişey anlamadım a.a nın çalarsaatle ne ilgisi olur eğer biz çalarsaat forumundaysak zalim isteriz dedikodu isteriz eğer öle değilse ne işimiz var burada ne işimiz olucak acba bizim a.ayla
çalarsaatgitarı kızdırmayalım o ağacın gövdesi sanar ama odun çıkabilir içinde o zaman ne yapacağuk ne yapacağuk o zaman
ben şimdi burada bekliyorum bu konuyu çıkaran arkadaş halletsin bakalım bu sorunu misafir olacağum misafir bekliyom ben ona göre 🙂

agacın içinden sana ancak çiçek çıkar psykhe 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
psykhe demiş ki:
oyyyyyyyy

agacın içinden sana ancak çiçek çıkar psykhe 🙂

canım benim yaaaa hastanım çalarsaatgitar varya
denk gelsin çalarsaat engin günaydın elele adlı bi gezi ayarlayalım sizde çalmayın o gün toplaşıp gidelim izleyelim şu adamı ben organize ederim siz isminizi kullanmama izin verin yeter 🙂

yada abartıp engin günaydınımı çağırsak ooze'A sizin altınızda çıkar mı bilmem acep ama var yaaa süper olurdu hayatımın günlerinden biri heralde 🙂

Bi ara Cenk le Erdem' i düşünüolardı Ooze da ama noldu bilmiorum....bence çok iyi fikir ya bu... konuscam ciddi anlamda...patronlara ileticem psykhe süper fikir verdin şaka yollu olsada .....

güzel bir şarkı iyi seçim olmuş arkadaşlar dinleyemedik ama takdir ettik bakalım nasıl yapmışsınız puanlar dinledikten sonra 🙂 çalarsaatgitarcım valla yabancıyada dönmeniz iyi olmuş bence iyisiniz iyi 🙂 şekerlerim öptüm çok

Kurban bayramı nedeniyle bir tane yabancı yapalım dedik ve konuya uygun olarak Enriko İglesyas' tan bir parça yapalım dedik kendisi de müzik sektörüne atılmadan önce Kasap' tı biliyosunuz....Hatta duygulu bir insan olduğu için koyun keserken sürekli ağlayıp acıklı türküler söylerken ordan geçmekte olan Ajda Pekkan tarafından keşfedildiğini bilmeyen yoktur sanırım......

Neyse arkadaşlar herkesin kurban bayramı kutlu olsun.....El öpme günleri başlıyor....Berhudar olcaz yaşasınnnn.....
Çalar Saat bayramda zımba gibi programlarına devam etmektedir....
Bayramın ilk günü beri bardayız....
Boş gelmeyiniz her türlü paça böbrek ve sakatat gezici Çalar Saat ekipleri tarafından toplanmaktadır...Makbuz istemeyi unutmayınız .... Zira ortalıkta " Ben sana bi Zalim söliiim ödeşelim, boş ver makbuzu falan" die dolanan kel dolandırıcılar varmış kanmayınız....
Derileri de Thk' ya bağışlamayın getirin biz onları kırpıp kırpıp gitar yapıyoruz...artanı davula gereriz....
Ayrıca ben burdan oğullarını sabahın köründe kurban kesimi için kaldırıp sen de geliosun yürü zibidi hayatın barlarda geçti zaten die kaldıran acımasız babalara sesleniyorum....Bu bayram bari bırakın biraz uyusunlar....Sonra beyinsel gelişimlerini tamamlayamazlar saçma saçma yazılar yazarlar sağa sola allahtan ben öyle değilim .....
Neyse insanın yazdıkça yazası geliyor ..... Kaçmasın diye gitarıma bağladığım Koç kaçmaya başladı gitarla beraber ama iyi oldu hiç sırıtan koç görmemiştim ....gitmem lazım ....Çok kutlu ve de mutlu bayramlar herkese....

Geri