Çalar Saat

bu ne yahu...bir furyadır almış başını gidiyo...yılbaşında nerdesiniz, bayramda nerdesiniz.....işler açıldı bakıyorum....çalarsaatgitarcım artık senin şu inşaata yeni bir kat çıkma zamanın geldi....eh artık bizim gibi evsiz barksız, yardıma muhtaç insanlarada çalarsaat bünyesi ve bütçesi olaraktan yardım elinizi uzatırsınız değil mi canım arkadaşım.....valla bundan sonra biralar senden ona göre.....

şimdi bi sorum olacak....
dönem tatilinde nerdesiniz....

wickypedy demiş ki:
Bayramda hangi günler nerde çalıyosunuz bilgi verirseniz sevinirim. Bide Yeni yılınız kutlu olsun başarılar.

Önümüzdeki kurban bayramında bilindiği üzere koyunlar horozlar develer falan kesilecektir....Çalar saat bu hayvanlar arasına kaplumbağaların, yunus balıklarının ve de çıtalarında eklenmesini istemektedir bu konuda ki resmi başvurularını Tedaş' a yapmıştır fakat tatmin edici bir yanıt alamamıştır.....Hatta oradaki insanların alaycı tavrını buradan protesto ediyoruz....Neyse bu minvalde Çalar Saat bu durumu insanlara duyurmak için bayramda beri bar ve ooze barda sahne alacaktır...
program:

salı günü : beri barda buluşup tedaş yetkilileri ile barış halayı çekilmesi

çarşamba günü : ooze barda törenle örnek amaçlı çıta kurban edilmesi....

cumagünü: beri barda hala halay çekmekte olan tedaş yetkilelerinin durdurulması

cumartesi günü: çarşamba günü kesilen çıtanın kavurma yapılıp ooze barda ayran eşliğinde yenmesi....

başka günler eklenirse burdan duyurucağım ...saygılar...

arkadaşlar mewzular konusunda hiç bi bilgim yok yalnızca izmir'e geldiimden beri dinlediim en iyi gruplardan bibiri olduğunuzu söölemek istedim...
repetuarınız çok güzel,hepiniz sahneye çok yakışıyosunuz we özellikle davulcunuz we vokalıstinizin performansına hayran kalıyorum her seferinde...

medicine_show demiş ki:
arkadaşlar mewzular konusunda hiç bi bilgim yok yalnızca izmir'e geldiimden beri dinlediim en iyi gruplardan bibiri olduğunuzu söölemek istedim...
repetuarınız çok güzel,hepiniz sahneye çok yakışıyosunuz we özellikle davulcunuz we vokalıstinizin performansına hayran kalıyorum her seferinde...

çok teşekkürederiz...bende her program hayran kalıyorum davulcumuzun ve vokalistimizin performansına....fakat imza isteyince şaka zannediyorlar...daha pek çok programda görüşürüz umarım 🙂

Lafa gelince kimsenin sevmediği, hatta en çok sevenin bile bir kusmuk öbeği içerisindeki herhangibi bir bezelye tanesi yada domates parçası kadar bile değer vermediği, kalitesizliğin sembolü olan ama çalınıncada viyak viyak herkesin gözyaşlarını bile silmeden eşlik ettiği hatta bir yandan ağlarken bir yandan göbek attıgı duman grubundan esas adı " aman da, aman da hanimiş benim amandam " olan ama kısaca albümde aman aman diye bilinen şarkı repertuarımıza katılmıştır....
hatta bas gitaristimiz mustafa ve bendeniz nakaratta gezdin gözdün amman amman amman diye çemkiriyoruz sözleride sıkıyoruz bi yandan çok izlenisi bi hal alıyor....

Abi bırak şimdi aman amanı da , sen ööle ne diyon, çıta diyon, bişeyler diyon ? :evil: Ha? N'aptı abi çitalar sana ? Yoksa kotlarını onlar mı yırtıyo ööle ?Ayıptır ya ! Senin o anfin devrile , sende altında kala , bizde rahat ede ...... 8O

Firewall demiş ki:
Abi bırak şimdi aman amanı da , sen ööle ne diyon, çıta diyon, bişeyler diyon ? :evil: Ha? N'aptı abi çitalar sana ? Yoksa kotlarını onlar mı yırtıyo ööle ?Ayıptır ya ! Senin o anfin devrile , sende altında kala , bizde rahat ede ...... 8O

kanca vokal dediğine göre ...Sehat abi senmisin ..?? eğer sensen cevap olarak evet yaz ben anlarım....

hahhfıoaşshyır.....
ahh yazamadım...demekki anlamamışım......
ben bilmeyen arkadaşlar için yazayım firewall adlı arkadaş çalar saat in kurucusudur....ex-bass gitaristimiz serhat abi...kendisi grupları büyütüp büyütüp okyanusa salar ....🙂 bunun yanında lensleri lavabo gördümü gözünden fırlar....çok süper birisidir hoşgelmiş aramıza....kendisi bi ara teşrif ederlerse programımıza beraber bi kaç şarkı çalmayı çok isteriz...hata eski davulcumuz da buralardaysa forumumuza bekliyoruz.....şöyle bi eski günleri yad edelim 🙂

nasıl yaaa....firewall şimdi sevda çiçeğinde uzun hava okuyann arkadaşmııııı.bu süper yaaaaaaa....bende nerde kaldı o eleman diyodummm.bencede eski günleri anmak için böyle bir şey yapın...ama ben en çok sevda çiçeğindeki uzun havayı özledimmmmm🙂

Firewall nickini kaptan olarak değiştirsin biz onu terminalden Normalin beyin adamı Ahmet abi'nin deyimiyle kaptan olarak biliyoruz. ehuehu. Uzun havalarını özledik bas çalmasınıda tabi şuaralar guardiandaymış sanırım. Çalarsaatte artık bıraksın şu duman işlerini başka bişiyler çalın yabancı falan

katalan demiş ki:
nasıl yaaa....firewall şimdi sevda çiçeğinde uzun hava okuyann arkadaşmııııı.bu süper yaaaaaaa....bende nerde kaldı o eleman diyodummm.bencede eski günleri anmak için böyle bir şey yapın...ama ben en çok sevda çiçeğindeki uzun havayı özledimmmmm🙂

Serhat abi görüyormusun Çalar Saat dinleyicileri seni unutmamış...süper dimi...bak duygulandım şimdi....bir sevda çiçeği patlatalım bea bi ara... hatta livin let die da çalarız....

Duman işlerini bırakma konusunda konuşayım....bizim sevdiğimiz rock müzik tarzının hiç müşterisi kalmadı...whitesnake whitelion extreme mr.big ....falan çalmaya kalkarsak 3-5 kişiden başkasına çalamayız...dolayısıyla 3-5 program sonrada evde çalmak yada kimin fikriydi lan bu die kavga etmek zorunda kalırız.....Yeni oluşan akımlar bizim sevdiklerimize göre daha popüler yani hardcore falan ne biliim korn dur linking park tır bunlar biraz daha popüler ve belli bir dinleyicisi var....ama biz o müzikleri çalmaktansa duman çalarken daha çok keyif alıyoruz açıkçası....mevzu bu ....bu konu daha fazla dallanıp budaklanmasın ...ama yabancı başka güzel parçalar da bulduk sırada yapacaz onları...coming soon....🙂

Geri