wickypedy demiş ki:Bayramda hangi günler nerde çalıyosunuz bilgi verirseniz sevinirim. Bide Yeni yılınız kutlu olsun başarılar.
unholy_goddess demiş ki:yeni yıla sizinle girmek çok keyifliydi..tesekkurler o muhtesem sarkılar için ve mutlu noeller
medicine_show demiş ki:arkadaşlar mewzular konusunda hiç bi bilgim yok yalnızca izmir'e geldiimden beri dinlediim en iyi gruplardan bibiri olduğunuzu söölemek istedim...
repetuarınız çok güzel,hepiniz sahneye çok yakışıyosunuz we özellikle davulcunuz we vokalıstinizin performansına hayran kalıyorum her seferinde...
Firewall demiş ki:Abi bırak şimdi aman amanı da , sen ööle ne diyon, çıta diyon, bişeyler diyon ? :evil: Ha? N'aptı abi çitalar sana ? Yoksa kotlarını onlar mı yırtıyo ööle ?Ayıptır ya ! Senin o anfin devrile , sende altında kala , bizde rahat ede ...... 8O
unholy_goddess demiş ki:yürekten daha bı hoş olurdu sankı
katalan demiş ki:nasıl yaaa....firewall şimdi sevda çiçeğinde uzun hava okuyann arkadaşmııııı.bu süper yaaaaaaa....bende nerde kaldı o eleman diyodummm.bencede eski günleri anmak için böyle bir şey yapın...ama ben en çok sevda çiçeğindeki uzun havayı özledimmmmm🙂