Çalar Saat

calarsaatgitar demiş ki:
Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama ben bu sabah denedim ve kola ile başarılı oldum....hemde 4 dakika kadar kafam kola içinde durmuşum...Ambulansta ki hemşireler kendi aralarında gülüşürken duydum....sanırmı bilincimin kapalı oldugunu sanıyorlardı....Ayrıca gözlerimdeki asidi temizleyen doktora da gururla 4 dakika durmuşum dedim...O da bana ciğerlerime kaçan asit yüzünden akcigerimin tahriş oldugunu beni hemen ameliyata almaları gerekebileceğini söyledi sanırım başarımı pek önemsemedi .... Ama olsun ben gayet mutluyum burdaki insanlar çok şeker yoğun bakımda bilgisayar yasağı olmasına rağmen notebook kullanmama izin veriyorlar...başka türlü vakit geçmiyor burda....fakat kendimi biraz kötü hissediorum ... sanırım kolanın son kullanma tarihi geçmişti....Neyse Çalar Saat için yapmayacagım şey yoktur....

annem kıyamam sana ben olaya değişiklik diye bakarken çalarsaatgitarcım şizofren başlangıcımı yaşıyo acaba tüh tüh
1 yaptı 2 yaptı tamamda çocuk müzisyen yaaa o bölümü atladık bizzzz eyvah eyvah 😛
canıım bak colaya sokmuşsun kafanı yılbaşında rakıya sokma bir sonrakine yapasın :x tamam mı :!: :?:

bu arada ben redd'den nefesi istiyorum
duvarsaatine duyrulur!!!!
birde çalarsaatgitarın iyi gününde yanında olan
arkadaşlarım
onu bu kötü günlerinde yalnız bırakmayalım
önemli olan bu zamanlarda forumda olmanız
düşününkü 26 yaşında
genç bir müzisyen
gözümüzün önünde eriyip gidiyor
ben derim ki o gün bugündür
herkes foruma,
çalarsaat dinleyenleri el ele
çalarsaatgitar sahneye
çünkü aslında görkem herşeyin farkında
görüyo ama odaklayamıyo...
desteklerinizi bekliyoruz... saygılar...

Psykhe' çım üstteki şiirin gerçekten çok lezizmiş...
....saygılar diye bitmesi de olaya enteresan bir boyut getirmiş lakin ben 25 yaşındayım bi yanlışlık olmasın ....
Ayrıca ben taburucu oldum hastaneden... doktor bir daha böyle bir şey yaparsam beni tedavi etmeyeceklerini onları boş yere meşgul ederek başka insanların haklarını gaspetmeye hakkım olmadıgını söyledi....Ben de o daha lafını bitirmeden ani bir hareketle burnunu yakaladım ve sıkıca sıktım....hatasını anlamıştı gidene kadar defalarca özürdiledi ama ben bi daha yüz göz olmadım ....

Ayrıca şizofren olduguma dair çeşitli dedikodular türemiş...Böyle komik bir iddaya 20 yıldır beyaz bir elbise içerisinde yanımdan ayrılmayan ve nedense benden başka kimsenin göremediği 8 yaşındaki küçük kız bile inanmadı gülüyoruz burda valla...hay aksi.... hadi benim gitmem lazım bu kız gene gülerek ekmek bıçağıyla bileklerini kesmeye başladı...herkese sevgiler and the saygılar.....

calarsaatgitar demiş ki:
Psykhe' çım üstteki şiirin gerçekten çok lezizmiş...
....saygılar diye bitmesi de olaya enteresan bir boyut getirmiş lakin ben 25 yaşındayım bi yanlışlık olmasın ....
Ayrıca ben taburucu oldum hastaneden... doktor bir daha böyle bir şey yaparsam beni tedavi etmeyeceklerini onları boş yere meşgul ederek başka insanların haklarını gaspetmeye hakkım olmadıgını söyledi....Ben de o daha lafını bitirmeden ani bir hareketle burnunu yakaladım ve sıkıca sıktım....hatasını anlamıştı gidene kadar defalarca özürdiledi ama ben bi daha yüz göz olmadım ....

Ayrıca şizofren olduguma dair çeşitli dedikodular türemiş...Böyle komik bir iddaya 20 yıldır beyaz bir elbise içerisinde yanımdan ayrılmayan ve nedense benden başka kimsenin göremediği 8 yaşındaki küçük kız bile inanmadı gülüyoruz burda valla...hay aksi.... hadi benim gitmem lazım bu kız gene gülerek ekmek bıçağıyla bileklerini kesmeye başladı...herkese sevgiler and the saygılar.....

HOOBAAA noluyo be burda ,hastane ,bıçak,8 yaşında küçük kız ...şu anda tırsmalımıyım senden bilemiyorum ki be kardeşim,ne yani şimdi biz maç yaparken o küçük kız hep yanındamıydı?????Bende diyom tam topa vururken kim dürtüyo beni arkamdan 😆 😛 Neyse bu kadar geyik yeter sanırım 🙂 P) .Uzun zamandır dinliyemiyom sizi ama bi gün gelcem mutlaka.hadi byzz şimdilik . 😉

En yakın zamanda bekleriz...

Arkadaşlar...Yılbaşı gecesi Çalar saat 22:00 gibi programa başlayacak saat 1:30 a doğru bırakacaktır......Ondan sonra saat 2 ye doğru da Beri de başlayacaktır.....
Ooze a giriş 20 milyon bir içki.....
Beri girişi 50 milyon yerli yabancı sınırsız....

arkadaşlar izmire sadece 1 haftalığına gıttım ama sızı 2 kere dınledım super çalıyosunuz ama bence hakettiğiniz ilgiyi sizden sonra çıkanlar alıyor ama inanıyorum ki super olucaksınız hiç şüphem yok izmire yolum düşerse kesın sizi dinlşemeye gelicem yada siz istanbula gelsenize🙂))

macha demiş ki:
arkadaşlar izmire sadece 1 haftalığına gıttım ama sızı 2 kere dınledım super çalıyosunuz ama bence hakettiğiniz ilgiyi sizden sonra çıkanlar alıyor ama inanıyorum ki super olucaksınız hiç şüphem yok izmire yolum düşerse kesın sizi dinlşemeye gelicem yada siz istanbula gelsenize🙂))
Tamamen katılıyorum bencede hakkettiğiniz ilgiyi sonra çıkan grup alıyo. Başarılarınızın devamını diliyorum

Bı ilgi muhabbetide yeni çıktı 🙂
Herkes hakkettiği ilgiyi alır, öyle bizim hakkettigimiz ilgiyi Anemi alıyor diye bişey yok bence ...Onlar hakkettikleri ilgiyi görüyor biz de hakkettiğimiz ilgiyi görüyoruz bu kadar...
Ama güzel sözleriniz için genede çok sağolun.....Ayrıca bir de ilgi eki olan -ki vardır...Mesela cümle içinde kullanayım.. 2 ...Nasıl süper espri yapıyorum di mi evet sağolun...ilginiz için teşekkürler....

Formula yarışlarında çalışmak için iyi ve uzun bir egitim gerek pit ekibinde bile yer almak için insanlar yıllarca ugrasıorlar o yüzden çalışmamız zor..ama bizim için izlemesi bile yeter.....

iki sene önce miydi geçen sene miydi bilemiyorum, beride dinlemiştim sizi. pek takdir etmiştim. sonra bu sene ooze'da "aaa" dedim görünce. haberim yoktu, bonus gibi geldinis! çok keyifli sizi dinlemek ki ben de bunun için final dönemi falan dinlemeyip istanbuldan bi günlüğüne izmire geliyorum. anemi'ye de belirttiğim gibi finansman talebim olcak! olmadı şarkı isterim 🙂 yılbaşı olmazsa da yakın zamanda tekrar dinleyebilirim umarım. sitedeki coverları dinledim de anladım ki hasret kalmışım 🙂 saygılar beyler

di

calarsaatgitar demiş ki:
Formula yarışlarında çalışmak için iyi ve uzun bir egitim gerek pit ekibinde bile yer almak için insanlar yıllarca ugrasıorlar o yüzden çalışmamız zor..ama bizim için izlemesi bile yeter.....
Pit ekibinde yeralmak dediğin kadar zormu? Ne gibi bir eğitimi var bunca süre?
Formula pisti neden İstanbula yapıldı? İzmir ve Antalya'nın pist projeleri daha iyiymiş duyduğuma göre?
Bu hükümet neden kapasitesi dolup taşmış olan İstanbula hala bişeyler yüklüyo? Neden diğer kentlere şans tanımıyo?

çalarsaatgitarcım çok meraklıdır formulaya biliyorum müzisyen olmasa pitte çalışmak isterdi hem parasıda iyiymiş valla 1 yarıştan 2000$ alıyorlarmış süper para bence....

bence düşün sen bu işi şekerim iyi valla hem formula kızlarıda güzel oluyolar, zten çal çal nereye kadar çal dinle çalış sonra kızın biri ağlar kapının önünde yada sen maç yaparken takılır peşine...

bence ek bi iş olsun ne olursa olsun yapmasanda öğren bi gün lazım olur...

Sayın Çalarsaatgitarist' bey sizin gayet normal bir insan olduğunuzu düşünüyordum ...taa ki Ooze bu hafta gelip sizi izlediğimde görüğüm manzara karşısında dumur olana kadar!!! Evet arkadaşlar Görkem bey gitaristliğin yanında artık 2. bir iş yapmaya başlamış.Kendileri yüksek bina inşaatına da el atmış durumda olduğunu gördüm.Şimdi bunu okuyan herkez ne alaka diyebilir .Peki o zaman bi daha ki sefere çalarsaati izlemeye gittiğinizde Görkemin arkasında duran anfiye bakın yeter,ne demek istediğimi sanırım rahatlıkla anlacaksınız.Adam Ooze'da sahnenin ortasına apartman yapmaya karar vermiş 🙂 🙂

Geri