calarsaatgitar demiş ki:Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama ben bu sabah denedim ve kola ile başarılı oldum....hemde 4 dakika kadar kafam kola içinde durmuşum...Ambulansta ki hemşireler kendi aralarında gülüşürken duydum....sanırmı bilincimin kapalı oldugunu sanıyorlardı....Ayrıca gözlerimdeki asidi temizleyen doktora da gururla 4 dakika durmuşum dedim...O da bana ciğerlerime kaçan asit yüzünden akcigerimin tahriş oldugunu beni hemen ameliyata almaları gerekebileceğini söyledi sanırım başarımı pek önemsemedi .... Ama olsun ben gayet mutluyum burdaki insanlar çok şeker yoğun bakımda bilgisayar yasağı olmasına rağmen notebook kullanmama izin veriyorlar...başka türlü vakit geçmiyor burda....fakat kendimi biraz kötü hissediorum ... sanırım kolanın son kullanma tarihi geçmişti....Neyse Çalar Saat için yapmayacagım şey yoktur....
annem kıyamam sana ben olaya değişiklik diye bakarken çalarsaatgitarcım şizofren başlangıcımı yaşıyo acaba tüh tüh
1 yaptı 2 yaptı tamamda çocuk müzisyen yaaa o bölümü atladık bizzzz eyvah eyvah 😛
canıım bak colaya sokmuşsun kafanı yılbaşında rakıya sokma bir sonrakine yapasın :x tamam mı :!: :?: